Tahad ma ristin Su nime ära?

Vahest ma mõtlen, et jessas küll, kui inimesed vaid näeksid, millega me Joosepiga kodus olles tegeleme. Ses suhtes ärge kohe mõelge nüüd vasakule, sest ma pean siin silmas lihtsalt ajaviite tegevusi. Me oleme reaalselt kahekesi vahepeal nagu kaks last. Täna näiteks palus Joosep, et ma teeksin ta kaelale massut ja kui massu ära tegin, siis tahtis, et ma mööda elamist teda kontoritooliga ringi sõidutaksin. Noh, ei ole ju just selline täiskasvanute päevane tegevus. Ma muudkui nühkisin siis seda kontoritooli mööda elamist, ise vahepeal sõidutades Joosepit vastu söögilauda, siis vastu ahju jne, sest mina ei näe ju, kuhu ma tooli lükkan. Aga peab nentima, et väga lõbus ja naljakas oli. Siis eelmise nädala õhtul Joosep võttis saunakaalu ja surus sõrmede ja peopesaga kaalu nii palju alla kui jaksas, et näha palju kätes jõudu on. Mulle tundus see lausa nii põnev, et ma tahtsin ka proovida ja eks oli väike hasart ka sees, et äkki juhtub ime ja ma jaksan rohkem kilosid välja pigistada kui Joosep. Noh, seda muidugist ei juhtunud, aga Joosep ütles, et kui inertsiga suruda, siis saab suurema numbri ette. Ise veel täpsustas, et inerts tähendab hoogu...
Ma siis kõõritasin selle jutu peale oma silmi ja ütlesin, et kuule ma tean ise ka, mis asi see inerts on. Joosep muidugist ei saanud jätta vaimukas olemata ja lausus: "Jah, ma tean, et Sa tead...ega ma Sind nii lolliks ka ei pea kui Sa tegelikult oled..." :D
 Lisaks siis tänasele kontoritoolirallile, uuris Joosep ikka päris mitu tundi hiljem, kui lõunapausi pidasime,kas ma tahan, et ta ristib mu nime ära? Ma siis vastasin suht tuimalt: "Noh?"
"Su nimi on nüüd Noh," vastas Joosep, samal ajal totakat riukalikku naeru itsitades ja uurides, kas ma mäletan seda mängu lapsepõlvest. Vauu, nii vaimukas :D Eks mulle tegelikult meenus jah see lapsepõlvest pärinev mäng, kus sõpradega sai üksteisele selliseid jaburusi tehtud. Kas teil on ka kaaslasega selliseid napakaid ja lapsemeelseid tegemisi?

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top