Lollid küsimused

Kas teil on ka vahel nii, et küsite midagi, mis on ilmselgelt veidi mõtlematu või vahel lausa idiootlik küsimus? Mul ikka aegajalt tuleb sarnaseid küsimusi ette ja kuigi ma tean juba ette ära vastust, siis ikka lipsab küsimus üle huulte. Kohe toon teile näite ka juurde, mis oli minu viimane loll küsimus. .
Joosep nimelt läks eile koertele kiiret pissiringi tegema ja kui tagasi tuppa naasid, sis ütles, et Janet käis all naabrite korteris. Ma siinkohal mainin kohe ära, et meil on maruägedad ja toredad naabrid, kellel on ka kaks pisikest tütart, kelle jaoks ma olen vist üks maailmaimedest ja pakun neile väga suurt huvi. Näiteks eile naabriplika tükkaega seisis minu ees ja silmitses mind põhjalikult, et kas ma ikka tõesti ei näe teda.Igatahes uurisin siis Joosepilt, et mismoodi Janet naabrite juurde sai, mille peale ütles, et kui ta tuli koertega trepikotta, siis naabrimees tegi just korteriukse lahti ja Janet jooksis padavaid, ilma pikemalt mõtlemata, naabrite korterisse. Nuhkis natuke tubades ringi ja lõpuks naasis tagasi koos mänguasjaga, mille peale mina uurisin: "Kas laste mänguasjaga?"
"Ei, tead Kai, täiskasvanute mänguasjaga... Muidugist laste omaga," vastas Joosep pisukese irooniaga.
Mnjah, vot sellistel hetkedel võiks suu kinni hoida ja jätta oma küsimus küsimata :D Naerda muidugi saab, aga otseselt ei naerda ju küsimuse üle, vaid pigem selle ettekujutluse peale, mida see küsimus tekitab, et mismoodi koer jookseks naabrite korterist välja, hambus nende lustipump, piits või käerauad.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top