Üks asi viib teiseni

Nagu teate, siis olen siin aktiivselt tikutulega endale trennikaaslast otsinud, et ükskord ometigi hakata jõusaalis käima, aga ei miskit. Eile õhtul, kui niisama FBs ringi tuiasin, siis peatus mu silm FitLapi reklaamil, mis meelitas uusi kasutajaid nende treening- ja toitumisnõustamise teenusega liituma. Läksin siis ka uudistama, et mis leht see siukene on, mis reklaamib tervislikke retsepte, trennikavasid ja muud säärast nii soodsa hinnaga (alla viie euri kuus...regamisel ma muidugist sellist lubatud hinda enam kuskilt ei leidnud). Täpsemal uudistamisel meenus, et ahjaa, ma olen varem ka ju sellel lehel ringi vaadanud, kuid uudistamiseks see tookord jäigi, sest mu arvuti ekraanilugemisproge ei teinud minuga seal koostööd. Kuid seekord ma alla ei andnud, sest mul on kindel siht ja plaan leida endale trennikaaslane ja saavutada läbiaegade perfektseim figuur. Ja nii ma siis otsustasingi, et seni kuni mul pole reaalset ja füüsilisel kujul eksisteerivat workoutbuddy, teen ma omaltpoolt nii palju ära kui vähegi võimalik. Ses suhtes, et kui ma ei saa praegu jõusaalis rühkida, ei tähenda see ju seda, et ma ei võiks tervislikult toituda ja kodus FitLapi treeningvideode järgi kaasa vehkida. Ma siiralt loodan,et see treener seal videos seletab piisavalt palju ja teeb n-ö sõnadega puust ja punaseks ette. Noh, et kui palju pean ma end ühele või teisele poole väänama, painutama, sirutama jmt.
FitLapi valikus oli kohe 12-kuuks toitumis- ja treeningkava, aga ma säilitasin kainet mõistust ja esialgu piirdusin kolmekuise katseajaga. Siis saan näha, kas see üldse toimib ja kas olen suuteline neid retsepte järgima. Suts olen skeptiline nende numbrite koha pealt, sest FitLap väidab oma kodukal, et tänu nende tiimile on juba 35 000 Eesti inimest kaalu langetanud. Ma eeldan, et sellisel juhul peaks vähemalt ka üks minu blogilugeja olema kaotanud kaalu FitLapi abil. Are you there?
Aga muidu tundub leht ikka maruasjalik. Eraldi menüüd diabeetikutele, rasedatele, imetavatele emadele, laktoositalumatuse all kannatavatele inimestele jne. Isegi eraldi perele on mõeldud, et eelarve ei kannataks jne. Selle kohapealt ikka väga kasutajasõbralik. Ja retseptid kõlavad seal ka väga isuäratavalt. Näiteks kohe esilehel olev pudru kaneeli ja õuntega, yammi! Või siis kreveti-avokaado salat (avokaado ma vahetaksin muidugist kohe välja mingi baklažaani vastu vms).
See oli siis minu konkreetne step 1, mis pani kuidagi tänased asjad rohkem liikuma. Näiteks minuga võttis ühendust Kilingi-Nõmme spordihoone juhataja, kes avaldas samuti soovi mind aidata ja muuta kergemaks mu treeningkaaslase otsingud ning lisas spordihoone FB lehele veel selle kohta eraldi teate. Kuidagi hästi positiivne tunne on selle koha pealt ja usun, et trennikaaslase otsingust võib veel asja saada.
Lihtsalt vaherepliigina: miks on mul tunne, et mu laused on nii segased, pikad ja venivad?
Igatahes ma katsun siis uuel nädalal aktiveerida oma FitLapi toitumis- ja treeningkava ning kui Joosep on nõus, siis võiks filmida, et mismoodi ma teen videotreeningut järgi. Omg, ma kujutan juba seda nii elavalt ette, kui valesti ma kõigest aru saan ja valesti järgi teen.

CONVERSATION

5 kommentaari:

  1. Tean ca kümmet inimest (sh mu ema), kes on selle kavaga liitunud ja see tõesti toimib! :) Toidud on ka megahead. Naabrinaine, kes seda järgis, ütles, et tunneb, kuidas energiat on ka kohe rohkem. Kusjuures, nad trenni ei teinud. Jälgisid ainult toitumist.

    VastaKustuta
  2. Oo, kõlab paljulubavalt. Kuna mul on see kiiks, et uusi asju pean alustama esmaspäevast, siis ootan paar päeva ja siis annan stardipaugu :)

    VastaKustuta
  3. Olen Fitlapi vaheldumisi kasutanud selle algusest saati ja kiidan! Kuigi ma ise olen juba seda sorti inimene, kes teab ise mis on hea ja kui palju ja mida ja kasutan enamjaolt Fitlapi retseptide jaoks, siis kiidan siiski! Seal on suur retsepide valik, lihtsad toidud, pidevalt tuleb midagi uut juurde. Lisaks on olemas ka oma fb grupp, kus siis kõik Fitlapiga liitunud on koos ja juttu jagub pikalt-laialt. On seal ka selline tore võimalus, et kui sa kasutad seda blogimisvarianti fitlapi lehel (kindlasti saad nendega konsulteerida, et kuna sul oma blogi olemas, et sinna ei pea eraldi tegema uut) siis saad iga blogipostituse eest 1 tasuta päeva juurde. Ehk kui oled tubli ja agar, siis alguses maksad ja pärast võid juba saada täitsa tasuta edasi kasutada fitlapi. ;)
    Ühesõnaga, palju võimalusi, head toidud, kerge kasutada ja mis kõige tähtsam - toimib! Nii, et mina ka soovitan. :)

    VastaKustuta
  4. Kui ma õigesti mäletan, siis seal oli üks trenni video stiilis-tüüp jookseb toas koha peal 15 minutit. Ja ei olnud seal minu teada juures isegi mingit ergutust. Mõtle järgi see asi :D

    VastaKustuta
  5. No mul on kolme kuu eest juba makstud :D
    Ma arvasin, et nad saadavad mulle eraldi igaks päevaks ühe harjutusevideo, aga ei ole nii. Pean ise vist otsima ja valima, aga ma ei tea kust otsida ja ma ei tea kas on oluline ka see, et milliste harjutustega ma alustan trenni vms. Need peaks ju olema erineva raskusastmega.

    VastaKustuta

Back
to top