TÄHELEPANU: vlog jääb ära, aga selle asemel tuleb Facebooki live

Kas mäletate, kui kunagi ammu muistsel aal ma tegin teile üleskutse jätta postituse kommentaariumisse küsimusi, mida tahaksite minu käest küsida ja millele ma lubasin suure suuga vlogis vastata ja võimaluse korral ka Joosepi kampa haarata? No ehk ähmaselt kellegile ikka meenub. Isegi, kui ei meenu, siis pole ka hullu, sest olgem ausad, see oli ju enam kui seitse kuud tagasi antud lubadus. Selle aja peale unustaks isegi mu vanaema ära, et midagi nagu oli ootel. Ja ausalt see vlog pole mitte minu laiskuse või ükskõiksuse pärast siiani ilmumata jäänud, vaid kõik seisab ainult ühe tüübi taga. Tegelikult
me märtsis võtsime isegi küsimused ette ja hakkasime neile rõõmsalt otsast vastama, kuid juhtus nii, et (ma küll ei mäleta enam, et millise küsimuse juures täpselt), aga me läksime suts vaidlema ja nii jäi see salvestatud vlog teil nägemata :D Ja kui need emotsioonid ükskord vaibusid, siis tuli Joosepil mingisugune masterplan, et küll oleks alles kift, kui teeksime vlogi hoopiski õues, sest temale teadaolevalt pole veel ükski blogger õues vlogi teinud. Mina ei oska seda kinnitada ega ümber lükata, sest ma ei jälgi kõiki Eestimaa blogisid. Ütles veel, et siis on kõik nii mõnusalt roheline, linnusirin taustaks jne. Mulle see mõte oli täitsa mokka mööda ja nii jäingi heas usus aprillikuud ootama. Me leppisime isegi ajavahemiku kokku, et mis ajaks peab see vlog purki saama ja teie ette ilmuma, aga vlogi ikka njetu, eksole.

Kui arvate, et ma ei käinud Joosepile peale nagu mingisugune uni, siis eksite rängalt. Ma arvan, et ta hakkas mingi aeg isegi õudusunenägusid minu vlogi teemaliste küsimuste pärast nägema, tekitades vaesele mehele endaga suhtlemisel ärevushäireid. Näe, jälle see kuusemutt tuleb oma vlogiga. Millal me vlogi filmime, vlog ootab endiselt, lugejad ootavad vlogi, kas lähipäevil vlogi ka filmime, millal lugejate küsimustele vastame, kuule vlog on ikka veel tegemata, äkki teeks ühe vlogi?! Ma olen nagu kõik need kuud talle korrutanud ja meelde tuletanud, et vlog ootab ja lugejad ootavad. Küll olen heaga proovinud, siis ähvardades, virisedes, vingudes, meelitades ja keelitades, mangudes ja paludes, kurtes ja seda kõike nii suuliselt, kui ka kirjalikult, aga no ikka mitte essugi. Alles eelmisel nädalal nii möödaminnes uurisin, et millal, millal me vlogi salvestame. Ja teate, mida tüüp vastas selle peale? "Kallis, ära muretse selle pärast, sellega saab kõik korda!"
Mul vajus konkreetselt karp lahti ja jõllitasin teda peale sellist vastust täiesti juhmi näoga, et no mida asja. Mis asi siin korda saab, kui ma tunnen, et olen oma lugejaid alt vedanud ja ühtlasi tuletasin talle meelde, et tema masterplan kevadel filmida, kui KÕIK on nii ilus ja ROHELINE, et vaadaku korraks aknast välja. Isegi mina pime näen, et väljas on juba praktselt sügis käes ja puud langetavad lehti ja muru kuivab. Aga noh, selle minu pika jutuvada peale kordas Joosep lihtsalt uuesti ja rahulikult, et kõik saab korda.

Aga teate mis? Kuna ma olen nende seitsme kuu jooksul kuulnud nii palju erinevaid versioone ja lubadusi, et kus, millal ja mis asendis me võiksime vlogi salvestada, siis mul pole enam usku ja võtsin ohjad nüüd enda kätte ja langetasin otsuse. See kuramuse vlog jääb tulemata, kuid teie küsimustele vastan ma ikka. Ja ei, mitte kirjalikult, nagu ma siin ja siin tegin, vaid... TÄHELEPANU! Ma teen homme oma Facebooki blogilehel live, kus kõik küsimused saavad vastatud. Selleks võtan ma appi oma õetütre Jaanika, kes filmib toda live ja loeb mulle teie küsimused ette. Ja kuna me oleme varasemalt Joosepiga korra üritanud toda vlogi salvestada, siis ma tean ühtlasi vastuseid ka nendele küsimustele, mida osad lugejad Joosepilt küsisid. Tean, et see pole ehk päris see, kui mina vastan ise tema eest, aga no ma arvan, et see on igal juhul parem variant, kui oodata millal see mees end ükskord ometigi liigutama hakkaks, eksole.
Ja siis tema ütleb mulle, et ta jääb iga kord vanaks, kui ma valmis saan või tema juurde jõuan, aga no kui tema nimetab minu aeglust vanaduseks, siis ma peaksin tema aja peale juba ammu kõdunenud olema :D

CONVERSATION

5 kommentaari:

 1. Me tegime Kentiga õues..video. Ok! See ei olnud otseselt vlog vaid oli hoopis tägi video, kus Kent küsimustele vastates õudsal kombel nilbitses :D Aga see oli video. Ja see oli õues. https://www.youtube.com/watch?v=cJQElKqIAZg Aga ma ooootan juba sinu vlogi! Hoian homme facebookis silmad lahti! ;)

  VastaKustuta
 2. Ojeee! Püüan ka siis homme live'i ajaks platsis olla! Kas mingi orienteeruv kellaaeg ka paigas on, et teaks arvestada?

  VastaKustuta
 3. Ma klikkisin "avalda" täpselt 1 minut enne südaööd, aga ikka postitas tänase kuupäevaga, seega ma pidasin silmas, et live saab toimuma ikka tänase päeva sees ;) No ja plaanime kuskil pärastlõunasel ajal alustada :D

  VastaKustuta
 4. Kusjuures ma ise hakkasin ka peale kommentaari saatmist vaatama, et postitus avaldatud täpselt südaööl, ehk et äkki mõtlesid hoopis ikka tänast päeva :D aga siis on selged sotid, hoian täna silmad lahti! ;)

  VastaKustuta

Back
to top