Suure hädaga

Ei tea, mis minuga lahti on, aga no kuidagi ei kisu viimastel päevadel üldse blogima, kuigi asju, millest kirjutada ja arvamust avaldada on tohuijaa kui palju. Näiteks ootavad kannatlikult oma aega ülemöödunud nädalal aset leidnud Saarema tripp ja möödunud nädalavahetuse seiklusterohke aeg Haapsalus. Mõlemad reisid jätsid mulle väga sügava mulje ja peaksin kuskilt otsast oma muljete kirja panemist alustama, aga noooo... Lihtsalt tekib mitmesuguseid tõrkeid, mis tegelikult pole üldse realistlikud ja adekvaatsed. Näiteks avan blogeri ja mõte jookseb kinni. Kui mõte kinni ei jookse, siis hakkan mõtlema, et aga keda üleüldse huvitab, mida ma nägin ja tegin seal saare peal ja Haapsalus ja nii jätangi blogimata (hah, topeltmuig, mida ma nägin, kuigi ma tõepoolest nägin, kuna mul olid head kirjeldajad ja nii manasingi endale kirjelduse põhjal sobiva pildi). Ja siis ma vaatan oma kraanikaussi, mis upub pesemata nõude alla, liiva ja koerakarvu on elamises ülemõistuse palju, pestud ja kuiv pesu vajaks kokku lappimist ja kappi ära panemist, toit vajab tegemist, lilled kastmist, tolm pühkimist jne, aga ma ei viitsi, kohe absoluutselt ei viitsi. Janet tšillib ka juba teist päeva näts tagumise jala karvadesse tuugalt kinni kleepununa ringi, mille kuskilt järjekordse bussi põrandalt üles korjas. Selle asemel, et lihtsalt võtta maniküürikäärid ja see näts sealt paari liigutusega eemaldada, ootan mina Jeesus Kristuse laskumist maa peale või et see ise sealt mingi imeväega haihtuks. Ise võiks ka duši alt läbi lipata, aga kuna ma veel päris koll välja ei näe, siis las ootab see kiireloomuline asi.
Ja leidmaks endas kübetki pealehakkamist, hängin ma nagu paadunud laiskur selle korralageduse keskel ja otsin põhjuseid, miks mitte täna alustada ootel olevate asjade ära tegemist.
Panen siia postituse lõppu loetelu asjadest ja teemadest, millest tahan ja mis ootavad lähiajal kirjutamist. No, et oleks endal ka hea järge pidada ja võib-olla soovib keegi ka sõna sekka öelda, et millist postitust kõige enam ootate, kui üldse ootate. :)
- Saaremaa ja Haapsalu trip
- Lauri Pedaja SOS pilli teemast ja abordist
- Minu arvustus filmi "Me Before You" kohta
- Ja see vlog, vlog, vlog! Uh, piinlik suisa! :(
- Kuidas ma pimedana endale riideid valin ja värve kombineerin või kuidas üldse pimedad seda teevad

CONVERSATION

6 kommentaari:

  1. Kõige ennem tahaks lugeda kuidas sa endale riideid valid ning muidugi vlog! :D

    VastaKustuta
  2. Filmi arvustust paluks! :)
    M.

    VastaKustuta
  3. Riiete valimine, sinu tripid ja muidugi vlog huvitaks mind küll!
    Iga päev tulen siia, et no Kai on ikka midagi kirjutanud aga tühjagi! :D

    VastaKustuta
  4. Riiete valimine kindlasti! Ja vlog ja siis ülejäänud teemad :D kõik on põnev!

    VastaKustuta
  5. Aargh! Kõik teemad tunduvad nii põnevad :P

    VastaKustuta

Back
to top