55 küsimust, mida keegi ei küsi

Sattusin täna Liivi blogis just selleteemalist postitust lugema ja alguses mõtlesin, et tohotillae, kas on üldse olemas igavamaid ja mõttetumaid küsimusi kui need... Kuid siis tegin avastuse ja sain teada, et see idee pärineb blogipostituste grupist. Seda teemat jagas üks blogija ja kutsus ka kõiki teisi blogijaid nendele küsimustele vastama, no et õpiksime üksteist paremini tundma vms. Ma nüüd päris täpselt ei saa aru, et mil moel ja kui palju need minu vastused peaks teid edasi aitama minu tundma õppimisel, aga mõtlesin, et no olgu pealegi, vahest võib ajuvabadusega kaasa ka minna. Ega mul hetkel eriti muud teha polegi. Mitte, et ma ei peaks siin kirjutama Saarema ja Haapsalu tripist, eksole ning Lauri Pedaja ja abordi teemaline postitus on samuti kannatlikult oma aega ootamas...

1. Kas Sa magad riidekapiuksed lahti või kinni?
Mul ei olegi magamistoas riidekappi, vaid kummut ja nende sahtlid on küll kinni. Ma olen aja jooksul hakanud vaikselt taipama, et lahtised kapiuksed on mulle ohtlikud. Olen paaril korral katsetanud, kui puhast pesu kappi asetan, et jätan uksed lahti, kui lähen uue portsu pesu järgi ja selle aja jooksul suudan muidugi selle väikese fakti unustada ja jooksen taaskord nägupidi vastu kapiust.
2. Kas Sa võtad hotellidest tasuta šampoone ja dušigeele koju kaasa?
Ei, sest mul on uutes kohtades küllalt tegemist, et vetsupott ja tualettpabergi üles leida, viitsin ma jee hakata siis otsima veel mingisuguseid 10ml pakikesi ja topsikesi. Pealegi võõraid vannitube on minu jaoks niivõrd ebameeldiv katsuda, kunagi ei tea, kuhu võid oma käe pista, fuh!
3. Kas Sa lõikad ajakirjadest välja kuponge, kuid ei kasuta neid kunagi?
Ajakirjade vahel on kupongid või? Ma pole küll ühtegi viimase 10-aasta jooksul näinud :D Ei, tegelikult ei lõika, ei nüüd ega ka nägija ajal. Suht mõttetu minu arvates.
4. Kas Sa oleksid rünnatud pigem karu või mesilaste poolt?
No mida küsimust!? See on umbes sama kategooria küsimus, et kas ma sooviksin sarimõrvariga kohtudes nuga saada neeru või eelistan kõri läbilõikamist... Noh, aga kuna mesilase käest olen saanud sutsata ja need mahuvad igast praost sisse, siis prooviks karurünnaku ära. Äkki mul õnnestub karu meega ära osta :D
5. Kas Sul on kortsud?
Ajasin praegu spetsjom selle küsimuse vastuse saamiseks oma p*rse üles ja läksin Joosepilt aru pärima. Sain teada, et vanaduskortse mul pole, kuid mul on emotsioonikortsud, õrnad naerukurrud põskede juures :D
6. Kas Sa naeratad alati piltidel?
Oma teada küll jah, sest see on kuidagi nii loomulik. Miks ma peaksin laskma jäädvustada end kurja kirvemõrtsuka näoga.
7. Kas Sa loed oma samme, kui Sa kõnnid?
Üldjuhul mitte. Ainult siis loen, kui mul on tarvis teada, kui kaugel asub mingi konkreetne asi. Näiteks viimati lugesin ära, et mitu sammu on trepikoja esisest platsist meie puukuurini, sest sinna ei vii eriti konkreetset rada ja siis on vaja teada, millal tuleb ära keerata, et jõuda õige ukseni.
8. Kas Sa oled metsas pissinud?
On siin keegi, kes ei oleks või? Ma jagan teiega parem oma elu kõige pingelisemat pissil käimist ja bussisõitu. See juhtus siis minu nägija ajal. Sõitsin õele külla, kes tol ajal elas maal ja ei pääsenud nii tihti linna, kui oleks olnud vaja. Bussisõit pikk ei olnud, selline kõige tavalisem maabussiliin, mis vurab mööda kruusateid. Bussis oli peale bussijuhi, mina ja veel paar reisijat. Ma olin juba mitu tundi kannatanud rämedat pissihäda, mis lõi juba valusähvatusi alakõhtu. Lootsin küll, et pean õeni vastu, aga no kus sa sellega, kruusateel raputamine ei aidanud just olukorrale kaasa... Lisaks oli mul kaenla all õe poolt tellitud Pampersipakk, mida ma nii magusvalusalt piidlesin. Nii ma siis loksusin seal maabussis oma räige kusehädaga, kui lõpuks otsustasin, et tühja kah, kuna ma istun teistest reisijatest nagunii eraldi, et siis võtan selle ühe mähku ja pissin sinna. Ja nii tegingi, polnud just tea mis glamuurne värk, aga vähemalt ei kusenud ma bussiistmeid täis ega väljunud bussist silmad häbi täis. Noh, nüüd saite küll mind veits rohkem tundma, eksole... :D
9. Kas Sa oled tantsinud isegi siis, kui muusika ei mängi?
Jep, oleme niisama Joosepiga pulli teinud ja kuivalt tangot tantsinud.
10. Kas Sa närid oma pastakaid ja pliiatseid?
Ei, never.
11. Mis suuruses voodi Sul on?
Meil on kodurahu huvides 120x200 suurune voodi. Joosep keeldub kardinaalselt laiemat voodit ostmast, sest väidetavalt ma roomavat unes mööda voodit ringi ja siis tal ei õnnestu mind kaissu võtta ja mina olen siis hommikul muidugi solvunud, et mind öö jooksul kordagi kaissu ei võtnud :D
12. Mis on Sinu selle nädala lemmiklaul?
Mul ei ole nädala lemmiklaule. Mul on oma kindel playlist, mida ma lihtsalt aegajalt täiendan.
13. Kas Sinu arust on okei, kui mehed kannavad roosat?
Absoluutselt! Kui mees on piisavalt mehine ja enesekindel, siis suudab roosa värvi väga stiilselt välja kanda.
14. Kas Sa vaatad ikka veel multikaid?
Ikka veel vaatan jah...
15. Mida Sa õhtusöögi kõrvale jood?
Ma olen see imelik inimene, kes ei joo söögi kõrvale mitte kui midagi, küll aga kulistan peale söömist klaasitäie mahla või vett peale. Kui sõpradega kuskil väljas sööme, siis nad igga aegajalt tuletavad mulle meelde, et mul on jook klaasiga laua peal (arvavad vist, et mis silmist, see meelest), kuid alati ma ütlen, et olen teadlik ja et joon peale söömist.
16. Mis kastme sisse pistad kananakitsaid?
Ma ei söö eriti kananakitsaid, aga kui peaksin üldse midagi kuskile külmkastmesse pistma, siis oleks selleks küüslaugu-hapukoorekaste
17. Mis on Sinu lemmiksöök?
Ma ei tea, kas seda saab päris söögiks nimetada, aga ma võiksin elupäevade lõpuni toituda värsketest hernestest, seentest ja krevettidest.
18. Mis filmi võiksid Sa lõpmatuseni vaadata?
"If Only...", "10 Things I Hate About You" ja "Gladiator".
19. Millal viimati kirjutasid Sa kellegile kirja paberil?
Joosepile, aastal 2009, kui teenis aega. Kusjuures ma kirjutasin selle kirja täiesti pimedana ja siit saate ka minu "imekaunist" kalligraafiat piiluda:

20. Kas Sa oskad autol õli vahetada?
Eiii.
21. Oled Sa kunagi saanud kiiruse ületamise eest trahvi?
Ei, mul pole juhilubegi.
22. Mis on Sinu lemmik võileib?
Ma pole suurem asi võikuvend, aga ühest mustast röstitud leivast, millele on parasjagu võid peale määritud ja rohke murulauguga üle raputatud, jommjomm, sellest praegu küll ära ei ütleks.
23. Millal Sa tavaliselt magama lähed?
Mitte enne keskööd, viimasel ajal kahe paiku.
24. Kas Sa oled laisk?
Üldiselt mitte, aga mul on hetki, kus laiskus ja tüdimus konkreetselt jalaga p*rsse taob. Elu noh!
25. Kui Sa olid laps, siis kelleks Sa end Kadri- ja Mardipäeval riietusid? (originaal Halloweenil)
No ilmselgelt mitte kõrvitsaks, vaid ikka mingisuguseks vanamutiks või taaduks.
26. Kui paljusid keeli Sa rääkida oskad?
Hakkama saan kolmes keeles- eesti, inglise ja vene.
27. Kas Sa tellid mõnda ajakirja?
Ei, aga kui pimedaks jäin ja sain teada, et pimedatele loetakse ajakirjad audioformaati, siis tellisin endale suure hurraaga kõik saadaval olevad ajakirjad, isegi Videviku, mis on 60+ kodanikele :D Nüüd loen netist e-ajakirju.
28. Kas Sa vaatad seebioopereid?
Jep, vaatan "Pilvede All" ja nüüd tulen kapist välja ja ütlen, et vaatan suure huviga ka "Vapraid ja Ilusaid" ja tean, et peale minu vaatab seda veel üle 6000 salafänni :D
29. Kas Sa kardad kõrgust?
Ojaa, kohutavalt. Mul tekib kõrgustes selline tunne, nagu hakkaksin minestama.
30. Kas Sa laulad autos?
Ma laulan autos, bussis, bussi oodates, tänaval kõndides, kokates, koristades...
31. Kas Sa laulad duši all?
Jep, ka see pole erand ja muide, saladuskatte all võin öelda, et vetsus on kõige parem kõla ;)
32. Kas Sa tantsid autos?
Muidugi! Ja mitte ainult, teen spagaati ja kukerpalle ka ning paar hundiratast ka sekka, muig :D
33. Viimati tegid autoportree fotograafi juures?
Ei, kui käisin ID kaarti tegemas, siis läksin kabiini ja sealne aparaat tegi klõpsu ära, aga kuna ma olen suht jupats, siis lõug jäi kaadrist välja. Olukorra lahendasime nii, et Joosep kruvis tooli kõige kõrgemasse asendisse ja toppis kõik oma võimalikud üleriided mulle tagumiku alla.
34. Kas Sa arvad, et muusikalid on imalad?
Ei, kindlasti mitte. Mulle just väga meeldivad. Erilised lemmikud on "Grease", "Cats" ja "Hüljatud".
35. Kas jõulud on stressirohked?
Jaah, sest iga aasta peab end mitme koha vahel ära jaotama, et keegi ei solvuks, kuigi tegelikult tahaks pühade ajal vaikselt kodus olla, nuusutada kuuselõhna, küpsetada piparkooke, põletada küünlaid, kokata, kaunistada kodu, pakkida kingitusi, käia surnuaiast läbi jne.
36. Lemmik kook?
Ma vihkan kooke, neid vastikuid saepurumaitselisi ja kuivi, mitte midagi ütlevaid käkerdisi. Kui üldse kooki süüa, siis jogurtiplaadikooki, mis on kaetud maasikate ja / või vaarikatega.
37. Kas Sa usud vaimudesse?
Jep, mul on olnud nendega kokkupuuteid. Uh, mul käisid praegu külmajudinad üle kere.
38. Kas Sul on olnud kunagi deja vu tunnet?
Vähe, aga on olnud.
39. Kas Sa võtad igapäevaselt vitamiine?
Oh, väga hea, et meelde tuletasid, tänased ongi võtmata. Muidu olen üldiselt ikka tubli võtja. Manustan D-vitamiini ja omega-3e.
40. Prisma, Selver või Rimi?
Hoopiski Konsum, sest see on meie kodupood, aga muidu iga kell Rimi.
41. Nike või Adidas?
Nike, sest mulle meeldib nende bränd ja stiil rohkem.
42. Cheetos või Lays?
Mitte kumbki! Ma hiljuti avastasin sellised huvitavad ja tervislikud krõpsud, nagu porgandikrõps ja hapukapsakrõps.
43. Metspähklid või päevalilleseemned?
Pähklid, ma olen täielik pähklihull.
44. Oled kunagi võtnud tantsukursuseid?
Varateismelisena käisin mõnda aega Ants Taela tantsukursustel.
45. Kas Sa saad oma keele torusse panna?
Ei, aga kas Sa saad end oma suure varbaga kõrva tagant sügada? Ei saa, pole hullu, mina ka mitte :D
46. Oled Sa kunagi nutnud, kuna olid väga õnnelik?
Ei, ma nutan ainult siis, kui kurb olen või kui sibulat hakin.
47. Kuum või külm tee?
Kuum tee mee, ingveri ja sidruniga- da best! :)
48. Tee või kohv?
Tee, kuid viimasel ajal olen nostalgia mõttes hakanud jooma ka Inka viljakohvi.
49. Mis on Sinu lemmik värv?
Beebiroosa,sügav sirelililla, fuksia, valge ja must.
50. Kas Sa saad hinge kinni hoida ilma, et hoiaksid nina kinni?
Lebolt.
51. Kas Sa oskad hästi ujuda?
Enda arvates ujun üpris rahuldavalt ja vees tunnen end ka hästi.
52. Oled kunagi võistlust võitnud?
2014 ja 2015 aastatel tulime Janetiga Läti-Soome-Eesti juhtkoerte maavõistlustel I-kohale! ;)
53. Kummad on paremad, kas mustad või rohelised oliivid?
Ma jälestan oliive. Ükskord proovisin ema palvel mingisuguseid juustutäidisega oliive ja ma oleksin äärepealt ketti pannud, fuh!
54. Kas Sa vingud nii kaua kuni saad oma tahtmise?
Mina ja vingun? No ma ei tea... Joosep küll vahel ütleb, kui olen pikalt pinda millegagi käinud, et tunneb vinguhaisu... 
55. Kas Sa oled kannatlik?
Ilma nalja ja liialdamata- kannatlikus võiks olla minu teine nimi.
 
Noh rääkige, kas saite nüüd mind paremini tundma või midagi üllatavat minu kohta teada? :)

CONVERSATION

7 kommentaari:

  1. Sain seda teada, et ühtivad need punktid et mõlemale meeldib If only ja et oliive ei söö :D

    Aga seda pampersisse pissimist ma ei oleks Sinust arvanud :D no mis sa hädaga teed eksole :D

    VastaKustuta
  2. Haha, see pampersisse pissimine oli küll geniaalne! :D
    Aga, tulles tagasi 37. punkti juurde, siis kas Sa ei tahaks täpsemalt blogida, mis kokkupuuted Sul vaimudega on olnud? :P Või oled Sa juba sellest kirjutanud?

    VastaKustuta
  3. Ma olen kahest kogemusest kirjutanud, üks oli vaimudega ja teine ufodega ja seda saad lugeda siit:
    http://kai-su-karu.blogspot.com.ee/2016/01/paranormaalsed-kogemused.html

    Mul on olnud tegelikult veel üks judinaidtekitav kokkupuude, kuidas öösel keegi sõrmega üle mu põse tõmbas... Samal ööl nägi Joosep unes ka mingit eriti räiget und surnust lapsest, nagu kõik ühel ajal...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ahjaa! Nüüd, kus sa selle lingi saatsid, meenus, et olen seda postitust juba lugenud :D
      Uhh, surnud lapse nägemine unes on küll õõvastav :S

      Kustuta
  4. Kuidas hapukapsa krõpsud maitsevad. Pole julenud neid veel osta.
    M.

    VastaKustuta
  5. Hah, nagu kuivanud hapukapsas :D tegelikult on minumeelest päris maitsvad, omapärased. Ainuke nõme asi on see, et suht pudi on see. No kujuta ise ette tavalist hapukapsaräbalat ja siis kahanda seda omakorda kahe või kolmekordselt.

    VastaKustuta
  6. Sa võiksid kirjutada, kuidas käib pimedatel filmide vaatamine.

    VastaKustuta

Back
to top