Presidendiproua vallatused

Kuna viimane nädal on möödunud nii, et terve internet ja sotsiaalmeedia kubiseb meie esileedi Evelin Ilvese, Tema salapärase kaaslase ja suudluse ümber, siis mõtlesin ka mõned read sellest teemast kirjutada.
Ma olen ehk natukene veider, aga mul tõesti ei aja harja punaseks ega tegita agressiooni see, et meie esileedi suudles võõrast meest. Okei, ma nõustun, et see pole õige ja eetiline ning eriti veel kui esileedile makstakse esindustasu, siis võiks ju esindada Eestit väärikalt...aga siit saab nii palju mõtteid edasi arendada ju.
Elus ei olegi kõik eetiline, ilus, puhas ja valge. Me võime endale võtta sihiks mingi ilusa meelepärase mustri ja mööda seda püüda kõndida, aga alati ei õnnestu ja uskuge või mitte, aga ka presidendipaar on luust ja lihast inimesed, kellel on tunded, emotsioonid, mured, rõõmud jmt.
Ehk olen ma ka liiga tuim, kuid ma ei mõista inimesi, kes käivad interneti kommentaariumites päevast päeva kommenteerimas ja siunamas, närvitsemas ja räuskamas, solvamas ja õiendamas. Milleks? Miks? Mida see annab?
Lisaks on Delfil mingi hapukurgi hooaeg...pidevalt lasevad eetrisse mingeid uusi lühikesi nupukesi, mis koosnevad vaevu ainult paarist reast ja ikka seda selleks, et saada klikke ning rahvast hoida elevil. Meenutab kangesti sellist situatsiooni nagu piraajadele oleks visatud mingi väike lihakäntsakas, mis hetkega süüakse kondini paljaks ja siis tuleb veel keegi ja lutsutab selle kondi ka omaltpoolt puhtaks. Kõik on ju nii targad...
Mis puutub Eesti esindamisse ja esindustasusse, siis kas pole mitte nii, et rahvas ise esindabki oma riiki?! Kas see mis toimub öistel linnatänavatel, mis toimub kriminaalses maailmas, mis toimub tänavalastega / kodututega, mis toimub salakaubandusega, üksteise mitte abistamise ja märkamisega ning ärapanemisega, kas selles on ka esileedi süüdi? Kui ei ole, siis varsti leiavad agressiivsed kommenteerijad, et see on ka Evelini süü...
Ma arvan, et Evelin Ilves on oma karistuse saanud ja karistuseks ongi häbi- ja kahetsustunne.
Googeldasin siis huvi pärast Evelini ja läksin Delfisse...no lihtsalt uskumatu, kui palju pealkirju suudetakse pastakast välja imeda ja genereerida. Kopeerisin mõned pealkirjad, mida ainuüksi Delfist võib leida ja kommentaare oli sel hetkel kokku 2270, pluss minu oma siin. Hullumeelne!
1. Riigipead ja esileedid, kelle truudusemurdmised avalikuks skandaaliks puhkesid  
2. Miks oli Evelin Ilves kuumal suudlusööl nii paksult riides?
3. Lugeja väidab: Evelin Ilves sattus meistervõrgutajast Prantsuse playboy Vincent Aranega armupüünisesse
4. Kolm vastuolulist pilti: milline Evelin Ilvese portree teda kõige paremini iseloomustab?
5.Mart Raudsaar: Evelin Ilvese skandaali osas on spekulatsioonidega liiale mindud
6. FOTO: See südamlik klõps
 kadus presidendi Facebooki lehelt, asendudes lakooniliste sinimustvalgete lippudega
7. Eetikanõunik: meedia ei saa esileedi suudlemise loo juurest minema hiilida
8. Krister Kivi: Suudluste printsess
9. Mis saaks Eesti seaduste järgi lahutatud esileedist?
10. Vaimulik esileedi suudluseskandaalist: armastus ei ole ainult õigus, vaid ka kohustus
11. Tähelepanek: Kadrioru tragöödia
12.  Evelin Ameerikas
13. Evelin Ilvese poolelioleva leivaraamatu kirjastajad ei näe põhjust, miks raamat ei peaks ilmuma
14.  Kulturist? Modell? Näitleja? Ei, Evelin Ilvese väidetav võrgutaja on hoopis IT-mees
15. Nädala sõna: mugavuspagulane                                                                                 

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Mind huvitab.. või, noh.. ega mul tegelikult erilist huvi sel teemal polegi, aga lihtsalt, et mis pidi tema harja niiiiii punaseks ajama, et võttis kätte ja läks avalikku kohta... Teah, kas on kellelgi teisel ka mõni skandaal kapis peidus...

    Mis artikleid puudutab, siis minu lemmik (pealkirja järgi), tundub olema:
    Miks oli Evelin Ilves kuumal suudlusööl nii paksult riides?

    Miks, oh, miks?! Rohkem paljast ihu! :D :D

    VastaKustuta
  2. Mina usun, et see ongi see nii öelda appihüüe...statemment, aga noh mis siin ikka surkida...
    Mis puudutab seda Sinu lemmik pealkirja, siis ma ka aru ei saa miks suveööl nii paksult riides ollakse. Mac, vasta meile! Sa peaksid seda teemat valdama. Miks Sa meile rohkem paljast ihu augusti suveöödel ei näita? Oh miks, oh miks???

    VastaKustuta

Back
to top