Kui keegi Teie mõtted kirja paneb...

Täna võtsin end siis lõpuks kokku ja vastasin FB õnnesoovidele. Kuid ega ma neid alles praegu ei lugenud. Tegelikult tsekkasin mõningasi õnnesoove juba õige päeva hilisõhtul ning kuna silma jäi üks eriti armas õnnitlus, siis soovisin sellele ka koheselt reageerida, kuid siin oli väike aga...
Nimelt möödunud teisipäeval, kui saime linnas Sirtsuga (loe: ämmaga) kokku, andsin oma läpaka Sirtsu kätte, noh selle mõttega, et mis ma sest ikka restorani kaasa tarin ja kui Sirts töölt tuleb, siis mul ju terve maa ja ilm aega neid õnnesoove lugeda, kuid võta näpust... 
Ma nimelt ei olnud kursis, et Sirtsu tööaeg oli vahepeal muutunud ja et tavapärase poole kaheteist asemel, naaseb töörindelt koju alles pool kolm öösel. No näe mis teeb kaugel Tartus elamine...pooled uudised ja informatsioon jäävad kätte saamata.
Aga kuna mul oli ikkagi sünnipäev, siis Joosep tuli mulle appi ja oli lahkesti nõus minu poolt dikteeritud teksti trükkima ning kuna Joosep on äärmiselt põhjalik ja täpne, siis seegi kord ei teinud Ta erandit. Siin siis minu "hästi viimistletud" vastus, otse torust, ilma filtrita:

Aitäh, ääm, mh oota, eh mm, minagi loodan, et kohtume peagi. Mh, ma ei oska. Mis Sa kirjutasid? Tola, hehehehhehe, eii, nii, pane nii, pane nüüd nii, kõik kustuta ära. Aitäh Sulle nende ilusate ja heade soovide eest, minagi loodan, et kohtume peagi. See viimane osa jäta aint alles.

CONVERSATION

1 kommentaari:

Back
to top