Kung Fu Panda

Vist on Kung Fu Panda nimeline multikas ka olemas, kuid mina ei räägi multifilmist, vaid ühest mega-super-hüper-ägedast söögikohast,  kus pakutakse oivalist hiina kööki. Kung Fu Panda asub Tartus Ülikooli tn. 5 ja et see suurepärane koht üles leida, peate minema kangi alla (kus vist on ka mingisugused puituksed ees), kust siis vasakult viib trepp üles, satute puiduhõngulisse eeskotta ja järgmisest uksest edasi minnes tervitabki Teie kõrva tuulekella sarnane uksekell. Atmosfäär söögikoht oma luitunud põranda, punaste telliskivi seinte, laternate, lehvikute, mööbli ja taimedega on väga ajastukohane ning tekitab tunde nagu päriselt ka oleksidki kuskil Hiina linnaosas, väikses söögikohas, kus päris ehtne hiinlane hakib köögis suure lihanoaga liha, lisab ürte ja maitseaineid kõige värskemale toorainele, mida üldse on võimalik turult saada. Enne toidu valmimist tuuakse lauale taldrikud, pulgad ja loomulikult ka igaksjuhuks kahvel-nuga, sest on üksikuid inimesi, kes ei oska pulkadega süüa. Minul kusjuures tekkis mõte ja soov, ära õppida nuudlite söömine pulkadega, see oleks siis täielik elamuslaks. Täna tellisime magus hapu kana ja praetud riisi aedviljadega...toit serveeritakse suurtes anumatest, kus igaüks saab endale sobiva portsjoni tõsta. Kuid riisi süües tabasin end mõttelt, et riisisöömist ma küll pulkadega selgeks ei suuda õppida...positiivne mõtlemine tuleb alati kasuks ja on juba pool võitu, muig. Joogiks tellisin endale teed ja seda teadlikult, sest soovisin saada midagi erilist ja asjakohast (mitte siis mingit suvalist tetrapakimahla), ning ma ei pidanud pettuma. Lauda serveeriti bambuskandikul naturaalne savikannuke, mille käepide oli meisterdatud imekergest puidust ja tassikesed, mis olid veel pisemad kui expresso tassid ja ilma sangata. Oivaline! Teesortidest oli menüüs jasmiin, roheline tee, mingi kolmas tee ja mina valisin neljanda, sest see vastas kõige rohkem minu iseloomule- lilleline tee- minu meelest nii vahva nimi :)
Kui toit serveeriti ja ma oma esimese ampsu riisi koos kanaga sain...see oli midagi imelist. Tõesti, ma ei kiida toitu väga kergemeelselt ja sellest ühest ampsust olin ma täiesti lummatud. Istudes seal hiinakas, kuulates linnulaulukest, tekkis mul reaalne tunne nagu viibiksin päriselt ka Hiinas, kus rüüpaksin teed ühe bonsaipuu all. Tõeline elamus ja kindlasti lähen võimaluse korral uuesti ja soovitan kõigile teistele ka!
Lisaks on Kung Fu Panda avatud E-P, kella 12:00-23:00 ning on ka kojutellimis võimalus. Tahaks nüüd veel seda suurepärast kana :D

Ahjaa, kui täna lõpuks koju jõudsin, siis helistasin "sünnipäevalapsele" Avele...no see oli mingi peale üheksat ja kui Ave telefonile vastas, täpselt veel sellise häälega nagu Ta teaks miks helistasin, siis laususin:"Tere Ave! Anna andeks, et ma nii hilja...aga palju õnne sünnipäevaks Sulle!", mille peale teatas Ave:"Mul ei ole täna sünnipäev..."
Noh, Mac!? Liisiga ühel päeval jah!?!! Või siis mitte...
Ega täna midagi muud erilist ei olnudki, käisin ka Maaülikoolis, koerte käitumisnõustaja Tiia Ariko loengut kuulamas, kus rääkis koerte käitumisest, mis oli äärmiselt põnev. Ma vist rohkem ei jaksa täna blogida, aga kuna tänane postitus rääkis paljuski söömisest ja toidust, siis lisan siia lõppu video sellest, kuidas üks nunnu laiskloom hästi aeglaselt, pilkugi pööramata, sobrab käpaga aeglaselt-aeglaselt oma kapsaste ja porgandite sees leidmaks porgandeid.

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. alatu laim! MILLAL olen ma Sulle öelnud, et neil on samal päeval sünnipäev? Ma mäletan, et Sa oled küsinud, et kas on, ja ma ütlesin, et ei ole! Ja et Ave on 18.09.. Ühel õnnetul (Viimati Werneris) korral ajasin ma Sinu ja Ave sassi ja väitsin Su sünna 18.09 olevat.. aga ka siis oli see 18, mitte 17!

    Alatu laim ma ütlen... mina küll teadsin, et Avel on täna sünna..

    ps. ja eile ütlesin Sulle ju, et täna on Liisi sünna... siis ma oleks vast maininud ikka Avet ka, et eile...

    Alatu laim ma ütlen. Ma ei saa üle!

    VastaKustuta
  2. Tsiises, üks on siin eriti närvis. Hommikused tabletid jäid jälle võtmata? :P
    Tegelt ütlesid küll, sest kui uurisin Liisi sünnipäeva kohta, siis ütlesid a la lause:"Vaata raiskasid, ühel päeval sünnipäev." Aga ära muretse, peale selle, et mul oli ainult häääästii natuke piinlik, saime Avega niisama lobiseda ja vähemalt ei jäänud ma hiljaks :D

    VastaKustuta

Back
to top