Kokkuvõte minu sünnipäeva kingisoovist

Ohohoo, ma isegi ei tea kust otsast peaksin seda postitust alustama...
Kõigepealt tohutult siirad ja soojad tänusõnad kõigile, kes minu kingisoovi täitumisele kaasa aitasid ja eriti veel Macile, kes seda üritust vedas, reklaamis ja mida kõike veel (good job done my friend). Sügav kummardus ja kallid kõigile! :)
Hetk tagasi logisin oma internetipanka sisse, võtsin konto väljavõtte ja olen nüüd palju targem ning uue infoga varustatud, mida sooviksin ka Teiega jagada (oleks nagu aus või nii). Kokku sain kingiraha 368€ ja et see summa saaks ilusaks ümmarguseks, siis lisan omaltpoolt siia juurde veel 32€, mis annab lõppsummaks: 400€
Ma olen ausalt öeldes sõnatu ja hämmingus ning loomulikult seda heas mõttes. Silma isegi kisub hetkel natuke vesiseks, aga ma ei tahaks päris avalikult siia kribada, et töinan...no fine...ma töinan, aga seda siirast rõõmust ja õnnetundest. Aitäh-aitäh-aitäh! :) Ma lihtsalt olen positiivsetest emotsioonidest nii sillas. Minu kingisoovi täitumisele aitasid jõuda lähemale sõbrad, pere, tuttavad, tuttavate tuttavad ja sõbrad ning täiesti võõrad inimesed.
Homme, tegelikult juba täna, lähme siis Maciga uudistama iPhone 5s mudelit, et olla kursis, mis oleks minu lõpp sihtmärk ja kui saan oma nutika abimehe kätte, siis kindlasti postitan ka pildi ja äkki Mac aitab ka väikse videoklipi teha sellest, kuidas iPhone mind aitab.
Igatahes veelkord kõigile siirad tänud!

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top