Kanal 2 vs TV3

Tänane õhtu koos oma saatevalikuga tõi mulle palju rõõmu, kuna uut hooaega alustasid kaks minu lemmiksaadet. Kanal 2 alustas uut hooaega saatega "Kuldvillak", mille avasaates panid oma teadmised proovile Eesti kolm parimat koolijütsi ning TV3-s alustas oma hooaega saade "Me armastame Eestit". Mõlemad on saated, mida mulle meeldib vaadata ja kaasa mängida. Ainuke totakas asi selle juures on see, et mõlemad saated algavad ühel ja samal ajal ja mitte ainult...loomulikult ka reklaamid algavad ja lõppevad ühel ja samal ajal. Aga noh, kuna elu ongi üks valikute tegemine, siis langetasin otsuse "Me armastame Eestit" saate kasuks ja seda väga lihtsatel põhjustel. Ma lihtsalt ei taha end piinata sellega, et pean arvutist nii pikka saadet kuulama ja Kanal 2-l on ausalt öeldes parem järelvaatamiste süsteem.
Ma jäin hetkel üldse mõtlema nende versus asjade peale ja mul tegelt oli enne lõpliku postituse alustamist tohutult palju mõtteid tekkinud ning osad isegi jäid kaalukausile: öö versus päev, Vatikan- kõige väikseim linnriik versus kõige suurem katoliku kirik, muna versus kana. Kusjuures, kui rääkida sellest viimasest VS paarist, siis mina olen kindel, et enne oli kana, aga miks ma nii arvan, pole hetkel oluline. Oluline on see, et kumba ma eelistaksin, kui mul oleks valida ja vastus on lihtne- kana. Miks kana? Sest kana muneb uued munad ja uutest munadest saab uued kanad ning nii see kanade populatsioon kasvaks kuniks mul on päris oma kanala. Need, kes jõudsid mõtlema hakata, et aga munast saaksin ma välja haududa tibu, tibust kasvatada kana ja lõpuks ongi mul sama tulemus mis enne. Niisiis küsiksingi: miks ma pean hakkama päris nullist pihta, kui mul nagunii on juba kana valikus. Ma olen tark ja käitun nagu füüsikud, informaatikud ja lähen otse tuumani. See on natuke nagu majandus- peab oskama majandada. Aga jah, elu ongi versus. Kas homme lähen bussiga vs autoga? Kas lähen jalutama vs jooksma? Kas võtan liha vs taimse salati? Kas võtan koera vs kassi? (no ilmselgelt koera). Kas talv vs suvi? Kas keskküte vs ahiküte? Kas maja vs korter? Kas lauaarvuti vs laptop? Kas ema vs tütar? Kas kodumaa vs välismaa? Seda võibki lõputult jätkata...ma otsisin netist ka igasugu põnevaid kõige-kõige asju, aga kuna neid oli nii palju ja see ajas mul silme eest kirjuks ja pea tossama, siis otsustasin Guinnessi asjad rahule jätta.

PS. Täiesti teemaväline jutt...leidsin täna netis ringi surfates Korvipoe ja nad valmistavad koerte-kasside pesakorve, koerte karvalõngast sokke ning kõike muud põnevat. Ma igatahes juba saatsin neile päringu, sest minu labradoripreilile oleks hädasti vaja ühte mõnusat pesakorvi, kus peale väsitavat päeva saaks rahulikult ja mõnusalt puhata.

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Tarvinit uskudes on küsimus "Kumb oli enne, kana või muna", täiesti üheselt vastatav, muna oli sadu miljoneid aastaid varem. :)
    Kui ütled, et muna all pead silmas "kanamuna", mitte suvalist, siis oli ikka muna enne, sest muna oli iga kord olemas, kui lind sündis, kuid kana ei tekkinud korraga, et lind, kes munes muna, ei olnud veel kana, kuid temast järgmine lind, kes munast sündis (või elu jooksul selleks moondus), oli juba kana
    sama hästi võikskirjutada järjest arve 1 2 3 4 ... (arv ja tühik ning küsida, kumb on enne, väga suur arv või tühik.? Arv 1 ei ole kindlasti väga suur arv ning ükskõik, kuidas teisiti sa suurt arvu ka ei defineeriks, ikka on tühik enne seda.

    VastaKustuta
  2. Mina olen selle muna asja enda jaoks lahti mõtisklenud nii, et äkki miljoneid-triljoneid aastaid tagasi toimus evolutsiooni käigus mingi mutatsioon, mille tulemusel poegis või pooldus üks elusolenditest või amööbidest / bakterist n-ö defektiga isendi, kes hoopiski hakkas munema ja sealt tuli esimene muna :D

    VastaKustuta

Back
to top