Otseühendus Soomest

Nonii, meie oleme nüüdseks maandunud Järvenpääl, mis asub Helsingist kuskil...ma ei tea kus suunal. Siiani on täitsa vahva olnud ja tuba jagan Maria ja Gerliga. Tänane päev on olnud siin Soomes lihtsalt sisseelamiseks. Kui Scandic hotelli end ära regasime, siis läksime linna peale tuijama. Või noh, enne Järvenpääd tegime eelsoojendust tuijamisega ka laeva peal ja seda sõna otseses mõttes (tegime väikest steptantsu mööda laevakoridore). Siin Järvenpääl on niii palju toredaid poode, aga ma ei hakanud end sellega väga kiusama ning ei astunud peaaegu mitte ühtegi poodi sisse. Ostsin ainult oma homse riietuse juurde valge maikasärgi, mis läheb tumesinise tuunika alla. Suurte raskustega jätsin ostmataPuma hipsterid, mis maksid 19,90€, pakis kaks paari ja must ja roosa. Selle asemelsoetasin hoopis mingisugusest biomarketisarnasest poest endale seemne- ja pähklisegu :D
Pluss, kuna Gerli oli mulle suts võlgu, siis meie ostsime ingveriõlut, kuigi see polnud üldse õlle maitsega ja Maria ei suutnud ka purgi pealt promillimärki leida. Oletatava õlle nimeks on Old Jamaica.  aga kuna homme algab võistlus juba hommikul, siis ma tänaseks lõpetan ja eks paistab, mis homme saama hakkab :)
Lõpetuseks lisan siia lõppu enda ja Joosepi Skype vestlusest lühikese dialoogi, et mismoodi minu mees kirjeldab mulle, kui pimedale, oma vennapere uut pereliiget.

Joosep:

Taavi perekond võttis endale koera, nimeks on Tseesar, kirjapilt on teistsugune, ilusa oranz'i kaelarihmaga.

Kai:
Mis koer on?

Kai:
Caesar on päris nimi, eksole:)

Joosep:
Koonuga.

Kai:
Muig, hahahaha.

Joosep:
Hambad on ka lõugade küljes.

Joosep:
Ja saba juurest algab keha.

Kai:
Vel mingeid eritunnuseid?

Joosep:
Väike on.

CONVERSATION

3 kommentaari:

  1. See Old Jamaica peaks olema alkovaba

    VastaKustuta
  2. No vot, seda ma kahtlustasingi :D Aga mulle väga maitses :)

    VastaKustuta
  3. Ingveriõlu ongi alkovaba - inglise keeles on ginger ale ja ginger beer ja siis ma proovisin, et mis neil vahet on ning selgus, et ginger beer on kangema ingveri maitsega, ale on mahedam. Ameerikas väga populaarne karastusjook.

    VastaKustuta

Back
to top