Blogijad läbi minu pimedate silmade

Nagu ma mõni aeg tagasi lubasin, siis siin ongi nüüd see kauaoodatud ja põnevust tekitanud postitus ehk postitus sellest, millise kujutluse on mõned blogijad endast minule jätnud oma vlogide, blogide ja teab mis asjadega veel. Ega see inimeste kirjeldamine ja nende kujutluspildi loomine nüüd nii lihtne ka polnud, sest mul tekkis nii mõnegi blogija kujutluspildi juures tõsine vaidlus iseendaga, aga lõpuks otsustasin teha nii, et valin esimese sisetunde, sest öeldakse, et see tavaliselt ei peta...tavaliselt. Täna muidugi võib Murphy mind külastada ja ongi selle sisetundega jokk. Aga ma teen ilma pikema jututa siis otsa lahti. Tahaks vaid veel nii palju lisada, et ärge siis väga südamesse võtke ja depressiooni langege, kui minu kirjeldus ei vasta teie ootustele või kui ma kujutan teid kuidagi ebasobivalt ette. Ja ma ei saa kahjuks nii kirjeldada, et ütlen kõigi kohta millised on silmad, nina, huuled, juuksed jm, vaid ma kirjeldan nii palju, kui mul torust tuleb ja filter läbi laseb, sest niisama kuskilt juurde punnitama hakata pole ka mõtet. Järjekord on täiesti random.
Jane Almers: kui ma esmakordselt Jane blogisse Facebooki blogipostituste reklaamimis grupi kaudu sattusin ja suts seal ringi tuuseldasin, siis sorry, Jane, aga miskipärast tekitasid Sa minus tunde, et oled 40-aastane, pikemate juustega brünett, silmad võiksid olla Lenna Kuurmaale sarnanevad, nina kitsas ja huuled keskmised. Võib-olla veidi sellise salakavala ja krutskit täis pilguga. Pikka kasvu ja kindlasti sale. No pikkuseks pakuks mingi 172cm. Nüüd ma muidugi, kuskil nädal tagasi, sain kuskilt Su postitusest teada, et Sa oled 22-aastane :D Sellega tahtsin ma kohe Su juuksed miskipärast blondiks võõbata, aga ma jään ikka brüneti juurde.
Agnes aka Sekkarileiud: ehee, Agnesega olen ma vääga vähe kokku puutunud. Või no selles mõttes rohkem kui Janega, kuna olen Agnest kättpidi tervitanud...vist. Igatahes Agnes on raudpoltkindlalt blond, suts üle õlgade juustega, kõhna kehaehitusega ja võib-olla isegi kergelt alakaalule kippuv, nii, et Agnes, palun söö rohkem! :D Riietumisstiil on värvikas ja mitmekülgne, kindlasti pole Agnese välimus kunagi igav, vaid silmatorkav. Huuled kitsamad, nina väike ja kitsas ja silmad pigem ümarapoolsemad. Jessas, huvitav kas ma peaks või julgeks vanust ka pakkuda... No ütleme, et 28.
Liivi aka Kuus Sidrunit: ma olen nüüd mõnda aega Liivi blogi lugenud ja vot miskipärast on Liivi minu silmis lühikest kasvu, pontsakam ja häästi soojade näojoontega. Selline lähedust ja turvatunnet tekitav. Ma arvan, et Liivi pikkus jääb sinna 163 cm kanti, kindlasti mitte pikem. Kõige suurem dilemma on mul Liivi juustega, sest esimene sisetunne ütleb mulle, et Liivi on õlgadeni tumedate juustega, mis hoiavad kergelt laines või lokki. Kuid minus on ka see teine pool, mis kisendab, et ole normaalne, Liivi on ju blond mis blond. Ahaa, Liivil on raudselt selline armas nöbinina. Vot ja kui ma hakkasin praegu mõtlema riietusele, et milliseid toone eelistaks kanda, siis pigem selliseid tagasihoidlikemaid, malbeid toone.
Britt aka Lifeaccordingtob: nonii, mis ma oskan kosta. Britt on häästi nooruslik, kuid samas temas on naiselikku graatsiat ja elegantsi ning emalikku pehmust, mis väljendub tema näos ja liigutustes. Välimuselt tahaks öelda, et ta sarnaneb kõige enam Mõmmiaabitsast pärineva tegelase Karu-Katiga. Võib-olla see tuleneb sellest, et Britt on kasutanud sellist väljendit, et "oh seda minu karupeakest küll". Kasvult on ta kindlasti pikk ja sale, kuid mitte lihtsalt sale ega kõhna, vaid jätab treenitud keha mulje. Pikkust pakun kuskil 170+ kanti. Juuksevärv on pigem meekarva, kuigi mu esimene sisetunne arvas olevat pruun, aga otsustasin seekord seda tunnet ignoreerida ja kui juustepikkusest rääkida, siis need on poolde selga või isegi pikemad. Huuled on keskmisest täidlasemad, silmad ümarad ja vot raudpoltkindlalt jällegi rohelist värvi. Ahjaa, Britil on pikad jalad ja kõrgemad põsesarnad.
Lipsuke aka Janeli: hahaa, Lipsuke on yolo-tüüpi naine. Pikkade blondide juustega, pikk ja sale (või no nii sale, kui üks äsja sünnitanu olla saab). Hahaa, kuna ma tean, et viimasel ajal pole tal õnnestunud eriti hästi magada (kui üldse), siis raudselt hetkel on tal juuksed sassis, silmaalused kergelt kottis ja õlal on väljaoksendatud Joeli piimalöga, aga kui ta saab end välja puhata ja veidi kasida, siis Lipsukesel on särav ja aval naeratus. Silmad sellised kõige keskmised, ei kitsad pilukad ega liiga ümarad. Võib-olla kõige enam sarnaneb ta noore Anu Saagimiga. Noh, hetkel Lipsukese kohta rohkem ei tulegi.
Mallukas: Malluka jaoks oli oluline, et ma ei kujutaks teda ette 300 kilose paksu ja kiilanevana. Kahju, sest just selliste sõnadega ma tegelikult plaanisingi teda kirjeldada, aga eks ma pean siis mingi muu vale kokku keevitama. Kuna vist kõik, või no peaaegu kõik maailma inimesed on tänaseks päevaks kursis, et Mallu on blond, siis minu silmis on ta ka seda. Selline blond on silme ees nagu nendel Poola prostidel, selline platina blond-blond, aga kindlasti ilus ja särav, mis lisab tema olemusele helgust. Juuksed on abaluude alumiste otsteni ja sirged. Kuigi üks Joosepi sõber, kui kuulis, et hakkan blogijaid kirjeldama, siis ta ütles, et Mallukas näeb välja nagu tema naabri Reet, ainult selle vahega, et Mallul on hambad suus. No mina ei saa päris hästi aru, mida selle kommentaari all mõtles. Võib-olla esimese hooga võib see solvanguna kõlada, aga no esiteks Mallu ei solvu ju ja teiseks võib-olla on just Joosepi sõbra naabrimutt just väga ilus naine või oli vähemasti seda nooremana. Igatahes minu silmis on Mallul kitsad huuled, kitsas ja piklikum nägu, kõrgem laup, pikem ja kitsam nina ning kergelt terav, aga minimaalselt. Silmad on kassisarnased ja kuna need on kassilikud silmad, siis on need raudselt mitmevärvilised (natuke rohelist, pruuni, sinist ja halli). Kui tema sees ei elaks praegu ühte kõhuelanikku, siis oleks ta sale (või vabandust, tegelikult on ta praegu ka sale, aga lihtsalt rase, sest rase ei ole ju paks). Pikkade jalgadega ja peenikeste käevartega. Ahjaa, Mallul on täiesti kindlalt väga teravanurgelised põsesarnad. Olemuslikult äärmiselt kaootiline ja eksentriline. Ma ei teaaa...praegu lugedes Malluka välimuse kirjeldust, siis mulle endale jääb mulje nagu ma oleksin praegu ühte väga ilusat anorektikut kirjeldanud. Ühesõnaga Mallu on teistmoodi.
Merje: Merjet on suts keeruline kirjeldada, kuna mulle tundub, et blogis ja päris elus on nad erinevad inimesed, aga no ma katsun mingisuguse combo siit välja imeda. Blondide õlgadeni juustega, mis on kergelt laines. Soe ja armas naeratus, veidi malbe. Kuid, kui Merje on mõttes või tavalises olekus, a la peatuses järjekordset trolli ootamas, siis võib jätta ülbe mulje, sest kulm on kortsus ja suu veits mossis vm. Lühikest kasvu, ma arvan, et minu pikkune ja kui inimene on minu pikkune, siis automaatselt on ta minu jaoks ka sale või siis saledapoolsem. Kes ei ole kursis, siis mina olen 158 cm. Merjel on minu kujutluspildis väikesed kõrvad (ma ei tea miks oli see praegu oluline ära märkida, no vb kedagi ikka huvitab :D). Nägu on pigem ovaalne, aga põsed veidi suuremad. Eraldi esilekerkivaid põsesarnasid ei ole, aga Merjel on raudpoltkindlalt põselohud.

Nonii, aitab kah, sest ma väsisin miskipärast täiesti ära ja nüüd tuli mingisugune blogijate mix mu peas kokku, päris jube. Ma lähen vaatan nüüd, mis ma edasi teen, sest mina passin jaanideaeg üksi kodus. Hah, võib-olla vaaritan endale miskit hääd ja hakkangi blogima oma tunnetest ja mõtetest (ühesõnaga on vb oodata üht emolaksupostitust), et miks ma ikka üksi kodus olen ja blablabla. Lisaks on mul telefonis hunnik pilte, mis ema täna minust tegi, kui ma tema pool võrkkiiges lebosin, aga kuna keegi pole neid mulle kirjeldanud, siis ma ei ole kindel, kas julgen päris lampi need siia üles laadida.
Aga teile, kullakesed, soovin ma ägedaid jaane!

CONVERSATION

16 kommentaari:

  1. No Agnes ja Liivi on mu arust küll väga täppi sul läinud :D Mallukas ka põhimõtteliselt :D

    VastaKustuta
  2. Haha, väga lahedad kirjeldused! :D Ja minu arust läks päris täppi nii mõnegi blogija kohta. Sa pole ainuke, kes Jaanidel kodus istub, nii et võid end sellega lohutada! :D No mina nt istun sp et ma ei ole Eestis.

    Btw graatsiline on see sõna :D

    VastaKustuta
  3. Ohoo, see on küll üllatav. Mul endal ka nüüd huvitav kuulda ja lugeda, et palju ja millega täkkesse panin ja paljuga mööda :)

    PS. Kusjuures ma automaatselt kirjutasingi "graatsiline", aga miskipärast hakkasin eneses kahtlema ja otsustasin igaks juhuks Googleist üle kontrollida ja sealt sain "kraatsiline". Aga parandan kähku ära, sest muidu jätan endast lolli mulje :D Seda ju ometigi ei taha... :D

    VastaKustuta
  4. Ma siis laon mõned "julmad" faktid siia ritta :)

    Agnes on täiesti brünett ja hästi tihti on tal ees tumedate raamidega prillid. Nina meenutab natuke nagu linnunokka, mitte väike aga terava tipuga. Muidu on ta jah selline kõhnake :)

    Liivi on tõesti pisike ja kergelt pontsakas, vist isegi alla 160cm. Näo poolest jah soe ja armas ja väga kena ka ilma igasuguse meigita. Juuksed on tal muidu sellised nagu kirjeldasid, natuke allapoole õlgu ja kergelt laines aga kartulikoore- või meetooni, mis päikesega pleegib ilmselt suhteliselt blondiks. Sinised silmad, kui ma ei eksi, igatahes heledad. Ja selles on sul tõesti õigus, et Liivil on väääga armas väike nöbinina :)

    Briti põhitunnuseks on pikkus, tal jääb 180st ainult pool sentimeetrit puudu. Juuksed lõikas just kevadel lühikeseks ehk õlgadeni, muidu olid kuskile poolde selga. Hetkel on nad punakaspruunid aga on olnud ka meekarva ja tumelillad.. ilmselt veel midagi. Ja Karu-Katiga tal mu meelest midagi ühist pole, näojooned on pigem kitsad ja teravad, omapärased igatahes. Tal on väga kena lai ja siiras naeratus, mis toob ka silmadesse kohe erilise sära aga muidu niisama, lihtsalt tõsisena, kipub tal olema kergelt kuri ilme.

    Lipsukesel on pikad blondid juuksed jah aga ta on pigem lühike ja saledaks ei saa ka nimetada. Suured silmad, kergelt õhetav nägu ja meenutab heas mõttes ehtsat maatüdrukut oma loomuliku ilu ja tublidusega.

    Mallul on kenad ümarad näojooned, suured silmad, silmapaistvad põsesarnad, nina ja huuled on keskmised aga ka sellise pehme, ümarama kujuga. Silmadevärv on rohekas-pruun vist. Ja tal on ilusad peened jalad - üks esimesi asju, millega ta Kardole silma jäi! :) Suure osa oma elust on olnud hästi kõhn aga praegu on ta väga heas vormis ja tõeliselt särav.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Pean ütlema, et väga põnev oli lugeda, millisena nägija mind näeb. Olen hetkel kõrvust tõstetud, aga katsun oma nöbinina mitte püsti ajada. :D

      Kustuta
  5. Wow, mulle tundub, et ma panin ikka totaalselt puusse... Kusjuures Briti kohta ma algselt kirjutasingi, et minu silmis pikkade juustega, aga vb kuna tal kaks last, et siis on targu juuksed lühikeseks lõiganud, aga viimasel hetkel otsustasin selle lõigu välja jätta :D

    VastaKustuta
  6. Muuseas, mina üllatusin selle peale, et sa mu silmade kohta nii ütlesid, sest kuigi neis halli ega sinist ei ole, siis nad on tõesti sellised rohekas-pruunikas-kollaka segu imelikku värvi :D Muu kohta ma ütleks, et sa väga palju mööda jah ei pannud, naljakas ainult, et sa lotti välja ei toonud, ma ju rääkisin sellest kogu aeg omast arust :D

    VastaKustuta
  7. Pead siis rohkem rääkima. Nüüd iga kord, kui privas suhtleme või Sa oma uut postitust alustad / lõpetad, siis märgi oma põlvini ulatuv lott ka ikka ära :D

    VastaKustuta
  8. Minu meelest said väga hästi hakkama :) Tegelikult pole ju üldse kerge ülesanne. Mu kirjeldus on ka päris korralik. Silmad on tõesti rohelised :) Ja juuksed olid enne pikad, aga lõikasin maha, sest tahtsin vaheldust. Värvi osas pole mul mõtet midagi öelda, sest see vahetub nii kiiresti :D

    Jään teist osa ootama (kui see tuleb) :)

    VastaKustuta
  9. Mina olen tõesti täitsa brünett, blond pole kunagi olnud, see-eest natuke punakas-lillakas varasemalt küll. Nüüd viimased aastad olen olnud loomulik pruun, mida korra aastas ehk lasen veidi toonida :D Ja kuigi mulle väga meeldiks, et mul pisike kitsas nina oleks, siis paraku ka see pole tõsi - nina on üks mu komplekse, no on ta ikka veidi liiga lai mu meelest. Lisaks on mul enamus ajast ees prillid, läätsi kannan väga erilistel sündmustel ja ilma prillideta kodust välja ei lähe. Pisike olen ma küll - üsna kleenuke ja lühike ka (161cm) ning lisaks näen ma enda tegelikust vanusest palju noorem välja, niiet tihti mind teismeliseks emaks peetakse. Tegelikult saan ma septembris 25. Ja söömisega on mul väga hästi, mees kogu aeg naljatab, et söön meid vaeseks :D Aga kui nüüd juuksed ja nina kõrvale jätta, siis tegelikult kõik muu mulle sobis :D (see tähendab pisike nina sobiks ka, aga kahjuks ei ole see päris nii lihtsalt võtta).
    Aga postitus on väga vahva lugemine ja kättpidi tervitanud oleme me tõesti :)

    VastaKustuta
  10. Noor Anu Saagim - appi ma ei või. I wish! Minuga panid küll väga mööda. :D
    Mõnes mõttes olen veel blond küll (pooled juuksed on kahused blondid ja ülejäänud pool väga tume pruun - kasvatan selle blondi jama välja, sest peale laste sündi ei kannata enam blondeerida kahjuks). Juuksed on poolde selga küll. :)
    Ma olen enda arust rääkinud ka, et ma olen 159 cm ''pikk'' ja ikka paras trulla (leebelt öeldes). Mõlemat last olen sünnitama läinud pea saja kilosena. :D Hetkel on mul mingi 30 kilo üleliigset jama seljas. :D

    Keegi siin eespool kirjldas blogijate tõelist välimust, aga Merjet ei kirjeldanud (vist slp, et sul oli suht täppi). Ma ei tea millist Merjet sa siin nüüd mõtlesid? Merje.ee on igatahes lühike (umbes sama mis meie, seal 160 kandis), pigem sale, ümara näoga, ovaalsed-kitsad silmad, kitsad-keskmised huuled, pikad heledad juuksed (tumedamad blondid).
    Ja Jane on keskmist kasvu (minu arust sinna 165 cm kanti, aga võin eksida), sale, kitsas nina, piklik nägu, tagumikuni pikad mustad juuksed (võltsid vist, nagu aru sain - ei tea rääkida väga, sest ei loe tema blogi.'
    Väga tore postitus! :)

    VastaKustuta
  11. Väga hea! Läks täppi küll, kuigi mul on enda arvates nöbinina asemel põrsanina. Juuksed ongi sellised, et mingis valguses on tumedad, mingis valguses heledad, aga kokkuvõttes siis tõesti kartulikoored nagu anonüümne kirjutas. :D Meeblond ei ole, pigem ikka sellise hallikama varjundiga. Pikkus on 158, aga automaatselt mind saledaks mõeldes oleksid puusse pannud, seega pontsakas on täitsa õige, aga eks ma olen seda blogis kirjutanud ka. :) Kannan seda, mis selga juhtub, aga üldiselt värvikirevalt ei riietu tõesti, aga tahaksin, lihtsalt stiilitunnetusest jääb puudu. Parem on olla hall hiir. :)

    Kahju, et jaanipäeval üksi olid, aga ära murete, varsti tulevad jõulud, need ehk kompenseerivad. :) Minu arvates ongi aastas ainult kaks päeva, jõulud ja jaanipäev, aeg lihtsalt läheb liiga kiiresti.

    VastaKustuta
  12. Nii põnev lugemine :) tundub, et Liivi kirjeldus läks kõige rohkem täppi. Sa oled nagu selgeltnägija, millisena sa küll mind ette kujutad? :D

    VastaKustuta
  13. Ma kindlasti lisan Su järgmisesse järjepostitusse, sest seal veel ootamas oma kirjeldust Marimell aka Mari-Leen ja veel üks blogija, kes soovis ka, et ma viskaks tema blogile pilgu peale ja siis vaatab, mis pilt mul temast kujuneb.

    PS. Hahaa, no nüüd on mul Lipsukesest peas ehtne Tiiutalutütrekese kujutluspilt ja ei haisugi enam Saagimist :D Lipsuke on mu peas nüüd kahe pika punupatsiga, rahvaseelikus, punapõskne, naerusuine ja krapsakas ja tegus maaplika :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tatsin mainida, et kuigi sa ei näe, siis sinu blogi kujundus on väga kena ja lihtne jälgitav ning loetav võrreldes paljude teiste blogidega. Kas keegi aitas sul seda kujundada?

      Kustuta
  14. Oi, aitäh! :)
    Enamus korrad on Linda aidanud ja siin üks postitus selle kohta, mismoodi meil see tiimitöö käib ja kui palju me vaidleme :D

    http://kai-su-karu.blogspot.com.ee/2016/05/pimedaga-ei-ole-motet-vaielda-ehk.html

    VastaKustuta

Back
to top