1it.ee sloganvõistlus ehk et, kas ma olen järgmine geniaalne copywriter?

Teate sõbrakesed, selline e-pood nagu 1it.ee, mis on põhimõtteliselt kasutatud rüperaalide meka ja üks tänavu EBA toetajatest, kuulutas välja võistluse, mille auhinnaks on *paramparamparaa* sülearvuti! Just nii. Ja selleks ei pea mitte midagi kontimurdvat tegema, tuleb vaid natuke oma halle ajurakke ragistada ja mõelda välja uus geniaalne tunnuslause ehk slogan. Ja kuna teadupärast magavale kassile hiir ise suhu ei jookse, siis panin ajud viimse vungiga tööle ja minu tunnuslause oleks järgmine: 1it.ee IGATI TASEMEL! ❤️ Või 1it.eeIGATI TASEMEL JA TASKUKOHANE! ❤️
Esiteks, mina lähtusin endast kui tarbijast, et kui ma näen kuskil soodsa hinnaga toodet, mille tehnilised andmed on üüber head, siis minus tekitab see alati õigustatud huvi – kas see on ka kvaliteetne? Ja ma julgen väita, et enamus inimesi mõtlevad minuga sarnaselt ja ei pea soodsat hinda ainsaks ostuteguriks, sest kui see odav juust hakkab iga pisemagi asja peale karjuma-piiksuma-bluescreeni ette viskama, siis no andke andeks, aga mida ma hakkan peale sellise risuga, eksole!? Seepärast pidasin oluliseks rõhutada ja esile tõsta hinna ja kvaliteedi suhet, mida 1it.ee professionaalne meeskond pakub. See on justkui lisaboonus, kui saad kvaliteetse asja hea hinnaga. Ehh, ma panen kolmanda slogani ka siia: 1it.ee – KVALITEETNE ASI HEA HINNAGA!
Teise asjana sooviksin ma juhtida tähelepanu oma kahes esimeses tunnuslauses välja toodud tähtedemängule. Kas panite tähele, et sõnapaar „IGATI TASEMEL“ moodustab oma esitähtedest lühendi IT!? See on samuti teadlik otsus ja soov veel kord tõsta esile ettevõtte tegevusala.
Ma ise kasutan ka juba vist seitsmendat aastat Lenovo Thinkpadi, mille soetasin samuti kasutatult ning mis juba viimased pool aastat hingitseb kurjakuulutavalt. Ja sellest ei hakka ma parem rääkimagi, mismoodi mul aeg-ajalt klahvinupud kõrge kaarega minema lendavad, kui ma kribamisega liialt hoogu satun ja siis käpukil mööda põrandat oma klahve taga ajan, hehe. 😇 Seega oleks superlux, kui üks minu kolmest välja käidud sloganist saaks1it.ee uueks geniaalseks tunnuslauseks, sest mul on niiiii kohutavalt vaja uut lapakat, mis pole minu jaoks pelgalt edev tehnikavidin, vaid reaalselt abivahend. Mina ju pimedana paberajalehti ja –kirju ei loe. Enamus asju ja tegemisi käib mul ikka läbi arvuti, mis annab mulle tohutult palju iseseisvust juurde.
Seega, kui arvad, et minu slogan on tuus ja sobib nagu terabait 1it.ee veebipoele, siis alates 10. Juunist saab oma lemmik sloganile hääle anda SIIN! Hääletus kestab kuni 14. Juunini, nii et… tsop-tsop, kõik hääletama.

PS. Ja võitja tehakse teatavaks laupäeval, Eesti Blogiauhindadel. Seega hoian seni, nädalaega jutti, kõik oma varbad ja pöidlad pihus, et õnn tuleks minu õuele ja et mina oleksin see lucky bastard, kes võidab, hihi. 🙃

CONVERSATION

11 kommentaari:

  1. Said minu hääle, osaliselt selle postituse pärast (sest mul polnud sellisest konkursist halli aimugi), teisalt seetõttu, et teiste väljamõeldud sloganite kõrval on sinu oma lihtne, lühike ja tabav. Mida sa hing veel ihkad

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jee, tänud! :)
      Ise mõtlesin ka, et see võiks olla lühike, tabav ja kergesti meeldejääv, et ei tekiks seda olukorda, et kui keegi küsib, et mis on selle veebipoe tunnuslause, et siis ei vastaks: "Ah, oli mingi... enam päris täpselt ei mäleta."

      Kustuta
  2. Lugesin su blogipostituse esmalt läbi, siis tegin muid asju ja lõpuks hääletasin neutraalsel pinnal, aga pärast teiste sloganite lugemist maandus hääl ikka su teisele variandile, sest pikk ja veniv lause ei sobi sloganiks. Lühike ja tabav peab olema, sul olid need kriteeriumid täidetud ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nii tore, aitäh! :)
      Kusjuures, ma pärast mõtlesin, et oleks vist pidanud juurde lisama, et ärge jumala eest ainult kaastundest minu poolt hääletage, vaid tehke otsus ikka selle pinnalt, milline neist sloganitest on kõige parem.

      Kustuta
    2. Hilja peremees, hilja ;P :D

      Kustuta
    3. Ei, kunagi pole hilja! 😉

      Kustuta
  3. Milline slogan võitis? Nüüdseks peaks läbi olema võistlus, aga ei leidnudki tulemusi, siseinfot? (:

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Homme, blogiauhindadel, kuulutatakse võitja välja. 😊

      Kustuta
  4. Aa, minu paha, ma sain aru et täna kell 17. Kas kõik osalejad siis tõesti kohal ja mingit eelteavitust sarnaselt blogiauhindade kategooria võitjatele ei anta, et teaks auhinnale vastu tulla? Igal juhul hoian pöidlaid =))

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hääletus läks täna kell 17 lukku ja minu teada võitjale n-ö salajast teavituskirja ei saadeta... 😊 Ja mida rohkem pöidlaid, seda parem! 🙃😘😉🙏🏻

      Kustuta
  5. Nonii, 1it.ee sloganvõistluse tulemusel valiti uueks tunnuslauseks - nutikas taaskasutus! 🙂

    VastaKustuta

Back
to top