Ideid uueks videopostituseks

Ma just avastasin, et ma ei oska enam lauseid moodustada. Või no moodustada oskan, aga mitte arusaadavaid ja loetavaid. Igaüks oskab ju suvalisi sõnu suvalises järjekorras ritta seada: oska ei ma enam kirjutada. Oli ju arusaadav? :D
Tegelikult ei tahtnud ma lausete moodustamisest kirjutada, lihtsalt olukord muutus juba irooniliseks, kui üritasin kolmandat korda alustada üleskutse kirjutamist lugejatele, et annaksite mulle ideid uueks videopostituseks, aga ma oleksin justkui mudilaste keeles selle üleskutse teinud. Ühesõnaga selle üleskutse kirja panemine osutus keerulisemaks, kui ma algselt üldse oskasin arvata.
Kuna minu varasemad videopostitused on saanud positiivset vastukaja ja lugejad on avaldanud soovi veel ja veel ja veel rohkem videosid näha, siis selleks, et ma saaksin teile vastu tulla ja teie soovi täita, on mul ka väike palve...andke mulle vihjeid või mõtteid, et millest videosid teha. Vaevalt teid huvitaksid videovõtted sellest, kuidas naabrimees selle suve viimast muru niidab, lehed puudelt langevad, memmed ja taadud tänaval rulaatoritega ringi vuristavad vms.
Ma ise mõtlesin, et äkki üks variant, mis oleks teile natukenegi huvitav, on see, kui kirjutate oma küsimused kommentaariumisse ja siis ma vastan neile kaamera ees. Kuid, et asja veidikenegi põnevamaks teha, siis ma modereerimise ajal ei loe ega süvene nendesse küsimustesse. Ses suhtes, et siis saate näha ka minu esmast reaktsiooni, kui kuulen n-ö esimest korda küsimust. Ahjaa, muidugist ei pea need ainult küsimused olema. Võite täiesti vabalt kirjutada ka:
a. häid kommentaare (Sa oled ikka nii armas, ilus, nunnu ja tubli)
b. kriitikat (kuule õpi õigetesse kohtadesse komasid panema)
c. tähelepanekuid (ou kuule, Sa vahid ju vahepeal kõõrdi või sajaga mööda)
d. häirivat (ma ei suuda Su videosid vahtida, sest Sa ei vaata otse kaamerasse)
e. midagi lolli (ma olen alati mõelnud, et kuidas pimedad inimesed vetsus käivad või kuidas nad magamise ajal voodist välja ei kuku) vms.
Aga davaiks, ma jään siis ootele ja kui ei tule küsimusi, siis teen ikkagi video, aga mingi suvalise :D

CONVERSATION

7 kommentaari:

 1. Hehe, keegi võiks filmida, kuidas Sa nt Lucky't tuppa kutsud😄.

  VastaKustuta
 2. Hahaa, kadestage armsad lugejad, minu jaoks toimub kõik laivis! :D

  VastaKustuta
 3. Minu jaoks oleks huvitav see, kui sa näitaksid videos kuidas su juhtkoer istekohta leiab või midagi muud teeb.. Aga sinu mõte on ka hea, seega võiksidki ehk. hoopis seda teha!
  Jään huviga uut videot ootama!

  VastaKustuta
 4. Ikkagi soovitaksin siinkohal Tommy Edisoni videoid inspiratsiooniks - need on inglisekeelsed, aga vahva oleks näha Kai-poolseid eestimaiseid ja eestikeelseid videoid sarnastel teemadel. Ehk siis mõtle, mida Sinult on pimedana küsitud (neid lõbusaid ja veidraid asju kindlasti jätkub). Sul õnnestuks kenasti teha selliseid huumoriga vürtsitatud sissevaateid omaenda maailma kohaliku elu-olu taustal. Ehk et stiilis "Kuidas pime inimene..." See arvutikasutamise ja vetsuotsimise video olid mõlemad väga head. :)

  VastaKustuta
 5. Muide, päris vahva oleks näha videot näiteks sellest, kuidas sa Joosepit või Lindat joonistad :D

  VastaKustuta
 6. Ooo, nüüd juba väga palju ideid, millest videosid teha ja Pia, Sinu väljatoodud variandid, leiavad kindlasti kasutust :D

  VastaKustuta
 7. Minuarust võiksid sa lihtsalt endast veidike rääkida. Ma alustasin veidi aega tagasi algusest peale su blogi lugemist ja no niii ammu pole nii toredat blogi leidnud. Viis, kuidas sa asju kirjeldad on lihtsalt nii lõbus :D sellepärast tahaksingi veidi sinust rohkem teada. Kuidas sa pimedaks jäid ja millal? Kuidas see sulle mõjus ja kuidas sa nii elurõõmus selle kõrval oled? Ma pole kunagi ühegi pimedaga kokku puutund ning isegi vist mitte tänaval näinud, oleks lihsalt väga huvitav lugeda:)
  Kui sulle endale blogisi lugeda meeldib, siis elasin just pea aasta aega Lõuna-Hispaanias, kus ka veidike blogi pidasin ning oma tgemistest ja emotsioonidest kirjutasin. Leiad selle siit: silviavolmar.blogspot.com

  Päikest!!:)

  VastaKustuta

Back
to top