Väike vihje, kuidas EI peaks minu poole pöörduma

Kuna just mõned päevad tagasi lõppes Arvamusfestival ja olles veel festivali lainel, siis sellel nädalal tuleb ka paar postitus sellel teemal ja Paides oldud ajast. Kuna ma ise pidin ka olema ühes telgis, siis kahjuks väga palju ma ringi liikuda ja uudistada ei saanud, kuid siiski piisavalt, et pool kaameliks end ehmatada. Jalutasime rahulikult seal festivalialal Lindaga ringi ja loomulikult oli ka Džännu meiega. Kui Džännu on minuga kaasas, siis pole ohtu, et inimesed mu õlad paigast jookseks, varvastele astuksid, vihaseid pilke loobiks (võib-olla teevad seda, aga ma õnneks ei näe) ja üleüldiselt on muretu, sest inimesed näevad ja saavad aru, et ma olen pime ning seega hoiavad ettenägelikult juba varakult kahte lehte laiali (mis iseenesest on äärmiselt mugav, kuid ma palun, ärge siis minema jookske, kui ma abi tulen küsima).
Jalutades siis seal rahulikult ja oma mõtetes ringi, tuli nagu out of nowhere üks tädi ja pröökas mulle otse vasakusse kõrva: "Tere! Kas oleksite valmis vastama kolmele küsimusele seoses seksuaalvägivalla kohta?"
"Issand Jumal!" kiljatasin ma vastu ja hüppasin peaaegu Lindale sülle.
Ma siis igaksjuhuks mainin nii möödaminnes, et soovituslik oleks oma käega puudutada pimeda rannet, kui plaanite teda kõnetada (eriti sellistel suurematel rahvaüritustel või kogunemistel).

CONVERSATION

9 kommentaari:

 1. See oli tõesti naljakas, hea et ma sinuga koos seal pikali ei kukkunud. Kusjuures ma ise ka võpatasin kui see naine järsku välju hüppas oma ülivaljuhäälse ''TERE!''ga.

  VastaKustuta
 2. Kai, oleksid pidanud vastama "shit, i'm deaf now as well". 😄😄

  VastaKustuta
 3. Kas katsumine veel rohkem ei ehmataks? Et enne katsub ja siis alles hakkab rääkima.

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Noo, oleneb puudutusest :D Kui randmest ei haarata ootamatult järsku ja nii tugevasti, et vererõhu mõõtmine on selle kõrval köömes, siis ei ehmata.. Üldiselt puudutus ja normaalse detsibelliga kõnetus on täiesti okei :)

   Kustuta
 4. selge, järgmisel lähenemiskatsel suudlen kätt ja siis sosistan oma soovid Sulle kõrva... olen kõrvakiiludega juba leppinud, saatus ...

  VastaKustuta
 5. Inimeste õnneks ei näe ma kõrvakiilu anda :D (eriti, kui ilmuvad out of nowhere). Joosepile olen paaril korral kergelt pihta saanud, kuid üldiselt vehin niisama käega :D

  VastaKustuta
 6. oh selle jutu peale tuli mul üldse mõte, et kas oleks väga tobe kui pimedad oma nimesid rinnas kannavad :) siis saaks ju kohe nimeliselt pöörduda. no ja kui mõte väga tobe, siis äkki aint suurtel rahvaüritustel?

  VastaKustuta
 7. Hah, hea, et Sa seda puudega inimeste juuresolekul ei küsinud, muidu ajaksid nad praegu Sind hangudega taga :D See rikub nimelt nende privaatsust ja pealegi kõik pimedad ei taha, et nende poole pöördutaks. Minul isiklikult poleks selle vastu midagi, ma selles suhtes yolo ;) Mul isegi käpikud, kus ühe labaka peal on kirjas KAI ja teisel siis minu perekonnanimi (Linda kudus...ülišeffid).

  VastaKustuta

Back
to top