Südamelt ära

Nonii, jõudsin siis täna Kiku poolt tagasi koju ja saan lõpuks blogida. Kõik need päevad olid nii vaevalised, kuna mul pidevalt näpud sügelesid klaviatuuri järgi. Enne, kui jätkan oma tavapäraste postitustega, siis ma pean lihtsalt Kiku poolt postitatud kirjatükki kommenteerima.
1. Ma palusin Kikul ainult paar rida kirjutada, et miks ma ei postita lubatud postitust, aga mida ma pean nägema...? Kirjutas terve romaani valma ja jättis minust mulje nagu ma oleksin siin maamunal viimane sadistlik orjapidaja, kes seisab vintpüssi ja piitsaga higiste ja nälginud orjade kõrval ning jagab käsklusi vasakule ja paremale. Tegelikkuses oli asi nii, et kui ma oma pisikese palve edastasin, siis lausus Kiku, et ta ei tunne end üldse motiveerituna ja lõpuks saime kaubale nii, et tema kirjutab ja mina teen talle pärast 10 minutit massaaži (tegelt sai kauem).
2. Kikul on tõesti mäluga kehvad lood, sest ta teab, et minu blogis esineb ta Kiku nime all, mitte aga Macina- seega võtsin ma endale õiguse ja muutsin postituses nime ära :P
3. Kuna ma tõesti unustasin oma arvuti maha, siis ei saanud videot teha sellest, et mismoodi see blogindus ja arvutis surfamine üldse välja näeb. Aga, kuna järgmisel nädalal olen minemas osalejana Arvamusfestivalile, siis võtan läppari kaasa ja äkki saame Lindaga kahepeale video valmis käkerdatud...
4. Ja püha risti vägi, kui palju mõttepunkte Kiku oma postituses kasutas...nii kohutavalt palju häiris.
Siia postitusse ma rohkem ei kribakski, vaid hakkan nüüd ülevaadet oma nädalast kirjutama, et mismoodi toitusin, palju kaalust alla võtsin, palju trenni tegin jne.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top