Linda läks närvi ära

Minu tänane videopostitus on saanud palju positiivset tagasisidet, mille üle on mul ainult siiralt hea meel. Hästi tore on, kui inimesed soovivad edu, jaksu ja kõike muud paremat, kuid, kui Linda luges kõiki neid kommentaare, siis hõiskas minu kõrval üle toa: "Läilaaa!", kuna see oli järjekordne postitus, mis ütles, et ma olen ikka nii tubli ja vapustav ja armas ja tore ja super javeelkord tubli :D Samal ajal, kui mina modereerisin aina uusi kommentaare (kusjuures ma ei modereeri kommentaare sellepärast, et kustutan kõik inetud ja mind rämedalt solvavad kommentaarid ära, vaid asi on selles, et kui keegi lisab uue kommentaari, siis mul on väga keeruline pärast järge pidada, et kes, kus ja millisele postitusele oma kommi lisas)...igatahes läks Linda aina rohkem närvi, sest ta ei mõista, et mis inimestel viga on. "Okei, ma saan aru, et Sa oled pime, saad asjadega hästi hakkama, blogid ja isegi elad pimedana, aga mis selles siis nüüd nii erilist on...nagu tavalised inimesed polegi vapustavad, kes teevad samuti palju...". Ma suutsin ainult naerda Linda emotsioonide üle ja isegi hakkasin igat kommi talle eriliselt toonitatul häälel ette lugema.
"Eii, aga päriselt ka Kai, see on nii lamp. Sa jõuad ka igale poole ja Sind kutsutakse...", blablablaa..."... igale poole. Kõik raudselt mõistavad mind nüüd hukka, aga mul on savi." ütles Linda.
Tegelikult saan ma Linda pointist täitsa aru, aga eks inimeste jaoks ongi see teistmoodi maailm veidi põnevam ja kuna Linda on juba minu maailmas sees, siis tema jaoks tundub kõik juba so boooring. Ta suudab minu arvuti kõnesündist aru saada, teab ja tunneb minu võimeid, on kursis minu lobisevate abivahenditega, ei pelga mind mõnitada pimeduse üle ja naerda mulle näkku, kui milleski jälle feilin jne (muidugist ärge nüüd pimedaid selle lause peale mõnitama ja nende kõrvale kõht kõveras naerma minge, kui vastu tänavaposti jalutavad...umbes, et "hästi paned", sest ega teised pimedad ei pruugi seda võtta naljana). Kuid hetkel aitab sellest Linda vihapurskest, sest ta ise tahtis ka sellest postituse kirjutada (jään huviga ootama ja kui tuleb miskit head, siis jagan ka enda blogis). Tegelikult on ta lihtsalt kadeee :D

CONVERSATION

11 kommentaari:

 1. Kohe näha, et Lind on tõeline sõber. Sellist ilusat ninnu-nännu roosamannat võib igaks rääkida. Ainult tõeline sõber on see, kes ütleb välja nii nagu asjad on. Kui astud kodusest välja ja sul on eriti halva soengu päev, siis õige sõber ütlebki, et kuule, mis sinuga nüüd juhtus, jäid juukseid pidi ventilaatorisse kinni? Mõni teine aga ütleks võltsi heatahtlikusega, et oi kui kena sa täna oled, kuigi ise seda ei mõtle.

  Teine asi minu meelest on see, et ega igasugussl suvalisel inimesel polegi õigust võõra inimese üle naerda. See privileeg kuulub ainult tõelisele sõbrale.

  Mulle tundub, et sul on Lindigaga samasugune võrratu sõbrasuhe nagu minul enda omaga. Ja selline sõprus on hindamatu. Sa tead, et võid helistada talle kasvõi kell kolm öösel, kui vaja, on ta sinu juures enne kui jõuad kõne lõpetada. Sa võid rääkida talle kõige salajasemaid saladusi, ta ei avqlda neid. Ta toetab sind isegi siis, kui leiab, et sul on maailma kõige lollim plaan ja kui pärast ise ka aru saad, et see oli loll plaan, siis ta toetab ja lohutab, küll kindlasti mõne sarkastilise sarkasmiga, aga talle on see lubatud.

  Sellist sõprust tuleb tuletikuga taga otsida ja siis ka ei pruugi leida.

  No näed, läksin ka nüüd roosamannaks ära.

  VastaKustuta
 2. Exacly!
  Ja Linda veel pelgas, et kui ma selle siia kirjutan, siis lugejad põletavad ta elusalt tuleriidal :D
  Kõik huvilised saavad tema seisukohta lugeda siit:
  http://lendas-lind.blogspot.com/2015/08/nii-jabur-ajab-lausa-naerma.html#comment-form

  VastaKustuta
 3. Ma vaatasin, et Linda on alles 15. Kui vana sina siis oled, kui saladus pole? :)

  VastaKustuta
 4. Noo, ma ei tea, mida ma nüüd Sinuga tegema pean, et sellise piinliku küsimuse siin esitasid :D
  Tegelikult pole minu vanus saladus, olen 29 :D

  VastaKustuta
 5. Mu vanus paljastati, Kai, kata mind! :D

  VastaKustuta
 6. Tere Kai.
  Olen mõnda aega sinu blogi lugenud ja mul on küsimus tekkinud, et kas Linda on sinu õde või mitte? Muidu on sul väga tore blogi. Ootan aina uusi postitusi :)

  VastaKustuta
 7. Linda on minu lapstööjõud 😉

  VastaKustuta
 8. Mismõttes? Nagu, noh, su vabatahtlik abistaja vms?

  VastaKustuta
 9. See vastus ajas vist olukorra veel keerulisemaks :D Linda ei ole minu õde, ega laps, ega sugulane...lihtsalt üks suvaline noor rebel, keda ma kasutan lapstööjõuna :P

  VastaKustuta
 10. Ma ikka ei suuda selgeid vastuseid anda...Linda on aktivistist noor sõbranna, kes on alati valmis mind aitama, kui suudab :)
  Ja väga vahva, et loed mu blogi ;)

  VastaKustuta
 11. Hea sõbra ja parima sõbra kohta öeldakse järgmist:

  1. Head sõbrad ignoreerivad su häirivaid harjumusi, aga parimad sõbrad näitavad need sulle kätte ja hoolitsevad selle eest, et sa neist ikka teadlik oleksid.
  2. Head sõbrad ei räägi asjadest, mis sulle piinlikkust valmistavad, aga parimad sõbrad tögavad sind hommikust õhtuni nende asjade pärast.
  3. Head sõbrad kannatavad su kohutava poiss-sõbra/tüdruksõbra ära, aga parimad sõbrad ütlevad sulle näkku, et ta ei ole sinu jaoks õige.
  4. Head sõbrad helistavad sulle südaööl, et sulle palju õnne soovida, parimad sõbrad on aga sinu kõrval ja kallavad su klaasi täis.
  5. Heade sõprade ees võid sa naerda nagu tola, aga vaid parimate sõprade ees võid sa nutta nagu laps.
  6. Heade sõprade telefoninumbrid on sul kiirvalikus, aga parimate sõprade numbrid on sul viimati valitud numbrite nimistus.
  7. Head sõbrad pakuvad sulle raskel ajal oma abi, aga parimad sõbrad lihtsalt teevad vajaliku asja küsimatagi ära.
  8. Heade sõpradega pole sa eriti tülitsenud, aga sa oled oma kõige suuremad tülid pidanud maha oma parimate sõpradega.
  9. Head sõbrad saadavad sulle julgustavaid ja toetavaid sõnumeid, kui sa end halvasti tunned, aga parimad sõbrad helistavad sulle ja räägivad sinuga tundide kaupa.
  10. Head sõbrad like'ivad kõiki sinu Facebooki fotosid, aga sinu parimad sõbrad on ise nende fotode peal.
  11. Head sõbrad helistavad sulle 10 minuti jooksul tagasi, kui sa neile helistad ja nad parasjagu kinni on. Parimad sõbrad jätavad pooleli mille iganes nad parajasti teevad ja tulevad sind päästma kust iganes.
  12. Head sõbrad on valmis sinuga alati Skypes või Facebookis chattima, aga vaid parimatele sõpradele võid sa helistada kell 4 hommikul ja rääkida kuni päikesetõusuni.

  Nii et see lapstööjõud vist siis kvalifitseerub? Ahjaa, sinul ei olegi orjasid. Mina olin omal ajal ikka mitte lapstööjõud, vaid lausa ori :D (piitsavorbid siiani selja peal näha - valge kepiga annab ikka päris kõvasti udjada)

  VastaKustuta

Back
to top