Trenn ja toitumine- teine nädal

Teine nädal 1. august kuni 8. august.
Eile postitasin küll alles esimese nädala ülevaate, kuigi oleks pidanud teisest nädalast postitama, aga kuna olin oma tegemistega maas, siis nüüd teen tagant järgi. Kui esimesel nädalal langes kaal tatradieediga 1,8kg, siis täna hommikuse seisuga olen ma 300g juurde võtnud. Kõiges on raudselt süüdi Maria sunna, mis toimus reedel :D
Tegelikult pakkus Maria tervislikke ampse- kogu söök oli vegan (kuigi natuke oleks võinud ikka liha ka kuskil olla...sest külaliste seas polnud ühtegi veganit). Ma ei tea kas nendel salatitel olid ka mingisugused peenemad nimetused aga kuna ma olen tavaline lihtsurelik, siis peate leppima ainult paari salati komponendi loeteluga.
1. Tatar, lillkapsas, avokaado, kirsstomatid, õli ja täitsa võimalik, et midagi oli veel :D
2. Seened, õun, punased oad, porro ja mingi kastmelaadne toode.
Eee...and that's it...ma ei mäleta rohkem :D Ilmselgelt ma salatitest oma 300g  kaalutõusu ei saanud, vaid ikka kahest koogitükist, mis mulle ette tõsteti. Üks oli siis Napoleoni kook ja teine oli Maria enda tehtud mahekakao-suvikõrvitsakook. Magusat oli kuidagi piinarikas süüa, kuna minu organism on juba harjunud tatra, värskete marjade ja aedviljadega ning siis see koogi mugimine ei pakkunud erilist maitseelamust. Kuid kuna Maria tehtud kook kõlas väga põnevalt, siis ei saanud ma seda proovimata jätta. Muidu hea, kuid mina oleksin rohkem pannud suvikõrvitsat ja mitte nii palju saia, vaid pigem jogurtit.
Trenni osast rääkides, siis sünnipäevaõhtul ja päeval ma trenni ei teinud ja Kiku pool olles ka mitte. Kuid päris liikumatult ma ka ei passinud, päevajooksul sai ikka natuke end üles vinnatud...voodist vetsu ja tagasi :D
Igatahes nüüd uuel nädalal teen kõik kuhjaga tasa, kuna tõotab metsikult tihe nädal tulla ja vääga palju ringi traavimist.
Lõppu lisan siis nädala arvestuses ka kaalunumbrid uuesti, et saaks minu tõusu- ja mõõnaperioode paremini jälgida.
Algkaal: 54,5kg
Esimese nädala lõpus kaal: 52,7kg
Teise nädala lõpus kaal: 53,00kg

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top