Päeva oluliseim uudis. Mallukas

Sorry, aga ma pean sellest kirjutama, sest see oli nagu wtf. Tegelt on üldse terve tänane päev olnud suhteliselt wtf. Käisin täna päälinnas ühel konverentsil ja mingi hetk tsekkisin ka feissbuuki ning mida ma näen? Õige vastus ei ole "mitte midagi", vaid Mariann Treimann...Mallukas...Mallu...(või nagu ta ise veel lisas) mis iganes, on mulle kirjutanud :D Kuid, kuna ootajaaeg on pikk, siis vahepeal oli Mallu saanud "hüva" nõu Kikult, et kirjutagu minust sõimupostitus, et äkki ma siis reageerin. Ma olen ju oma pimedusega nii ülbeks ja uhkeks ära läinud (on ikka ju asi ka, mille üle uhke olla...nänänä, ma olen pime, Sina ei ole :D), et isegi vastata ei kõlba enam. Mallule olevat see mõte vist suisa meeldinud, et kirjutaks a la "vastik ülbe pime mutt". Paraku oli see Kiku poolt suht feil nõuanne, sest noo ausalt, mismoodi oleks mind üldse võimalik sõimata? Sa krdi pime...vastik silmavärdjas...vaata milline Sa välja näed? Kukkusid sünnitusel näoli põrandale või?! :D
Aga olgu, ma olen liiga väsinud, et mingit jura toota. Tegelikult oli asi palju ilusam ja sõbralikum. Mallu nimelt kutsus mind omale külla, isegi mainis eraldi ära, et võin koos koeraga tulla. See saaks küll olema üks põnev külastus, sest Džännu pole never notsusid näinud. Nii, et ma ei tea mismoodi ta Milvisse suhtuks.
Lisaks ütles Mallu, et ta vist nägi mind Viru keskuse kandis, mis oli ju täiesti uskumatu kokkusattumine, sest ma olingi seal kandis. Kuid, kuna ta polnud vist päris kindel, et see mina olen, siis ei hakanud minu juurde tulema ja pealegi ta tegi tööd (hakka siin veel mingi pimeda järgi jooksma). Aga ma ei tea, kui Mallu oleks siiski tulnud ja end mulle tutvustanud lives, siis ma oleksin küll vahtinud teda nagu wtf näoga. Mitte selles mõttes wtf näoga, et mingi tropp oled või, vaid selles mõttes, et it can't häppening right know.
Nii, mida siis veel tänasest kirjutada...kõige põhilisem ja oluliseim päevauudis sai siiski edastatud- Mallu nägi mind, jejee (nüüd ma võin rahus surra). Tartu-Tallinn täistunnika bussijuht sõimas klienti, see oli ka tänase päeva wtf, sest muidu on nendel bussidel ikka üliviisakad töötajad. Marial on mingi elunõme jakk (loe: meeegaaaa iluuus) ja ma vihkan teda selle eest...you ugly, I hate you!
Aitab, kõik, finito, ma kaon magama ära, sest hommeee on mul juhtkoerte maavõistlus. Küsite, et mis asi see veel on? Siis jään hetkel vastuse võlgu ja kui homme viitsimist ja tuju on, siis kirjutan...või veel parem, otsige ise mu blogist selle kohta postitus üles...mul peaks kuskil see olema. Head ööd! ;)

CONVERSATION

3 kommentaari:

Back
to top