Mis mul teoksil on Noh, hakkan blogijaid kirjeldama :D

Viimasel ajal, peale EBA üritust, kus ma sõbrunesin Mesiliisiga, ma muud eriti ei teegi, kui istun Facebooki Messengeris ja lobisen Liisiga. Okei, tegelikult asi nüüd nii hull ka pole. Eks ma vahepeal kirjutasin sunniviisiliselt paar rida ka oma koolituse lõputöösse juurde, mis tänase päeva seisuga on lõpuks nüüd valmiiis, jipikajei. Uhh, see on tõeline kergendus, sest  ma mõtlesin, et kui keegi peaks mulle veel mainima, kasvõi poole sõnagagi, et ma pean midagi või kedagi veel analüüsima, siis mu aju plahvatab ja ma lihtsalt viskun vabatahtlikult aknast alla. Iseenesest oli lõputöö kirjutamine ja analüüsimine äärmiselt huvitav, õigemini lõpptulemust oli endal huvitav lugeda, aga sel hetkel, kui ma seda koostama pidin... No tänan ei, lähiajal rohkem ei tahaks. Näiteks praktikapäeviku täitmisel oli vaja koostada eneseanalüüs, milleks oli ette antud abistavad küsimused, mille põhjal tuli kokku klopsida siduv jutt. Keeruliseks tegi aga asja see, et kui ma omast arust vastasin step by step küsimustele ära ja kui jõudsin a la seitsmenda küsimuseni, siis hakkas mulle tunduma, et ma just kaks küsimust tagasi juba kirjutasin sellest ju. No katsu Sa siis sellest siduv ja loogiline jutt kirjutada, kui hakkad vaikselt endale tunduma seniilsena ja mingist punktist hakkad end ka kordama. Aga nüüd on põhiline osa koolitusest läbi ja jäänud on vaid koerasaba ületada ehk valmistada lõppseminariks ette lühike ettekanne, kus ma pean tutvustama praktika raames tehtut ja analüüsima kogemusi.

Hah, tegelikult oli mul siia tulles üldse teine eesmärk, et millest ja mida kirjutada. See oli ka kindla põhjusega, miks ma taas tegin postituse alguses Liisist juttu. Kuna Liis on uus inimene, siis me suhtleme viimasel ajal üpris tihedalt ja siis ühtlasi on hakanud mulle vestluste põhjal joonistuma temast mingisugune kindel kujutluspilt, et milline tema välimus võiks olla. Mainisin seda siis Liisile ka ja tal oli kohe suur uudishimu, et ohoo, et millisena ma teda siis õigupoolest ette kujutan. Ega ma kade tüdruk pole, ma siis kirjeldasin oma kujutluspilti temast, mis mu peas juba mõnda aega oli keerelnud. .


No ja siis Liis mainis Britile, et ta on minu silmis väike blond tüdruk ja siis too omakorda arvas, et hullult põnev oleks, kui ma teeksingi eraldi postituse sellest, et millised need blogijad, keda ma tean, läbi minu silmade välja näevad. Hullumeelne nagu ma olen, siis võtsin muidugi kohe sellest challengerist kinni ja nüüd ma koostangi siin väikestviisi blogijatest kirjeldusi. Kui valma saan, siis loomulikult jagan seda ka teiega. Ehh, selle eesmärgiga ma ju tegelikult selle kallal pusingi, sest usun, et teil oleks samuti marupõnev lugeda, millistena mitmed blogijad minu peas välja näevad. Etteruttavalt võin öelda, et esimeses taolises kirjelduses proovin pilti blogi ja hääle järgi kokku panna: Britt, Merje, Lipsuke aka Janeli (oli vist see tema päris nimi), Jane Almers, Mallukas ja no Liisi kirjeldusega saite n-ö soojenduseks tutvuda :D Sellega panin ikka suht puusse (v.a. sellega, et tüüp armastab ketse kanda).
Ma ei tea, kui keegi eelpool nimetatud blogijatest viitsib või tahab, siis võiks oma viimase aja, kõige värskema pildi mulle endast saata, siis oleks lugejatel kohe võrdlus moment kõrval ja ei pea kuskilt blogisügavustest pilte hakkama otsima. Ja loomulikult, kui keegi blogija, keda ma ei nimetanud, tahaks samuti pimeda poolset kirjeldust enda kohta, siis andke endast julgelt märku... Või tegelikult...  Oodake enne esimene kirjelduspostitus ära :D

CONVERSATION

9 kommentaari:

  1. Hah, mul tuleb sellega meelde, et kunagi üks pime tütarlaps iseloomustas mind ka niimoodi, ma sain jube ilusaks :D Ja siis ma mõtlesin, et nojah, kui sa inimest ei näe, siis ei hakka ju tõesti talle lambist kongus nina või kõõrdsilmi külge kujutama, ikka kujutad teda normaalsena ette ju :D Mitte, et minul nüüd kõõrdsilmad või kongus nina oleks, eks...

    VastaKustuta
  2. Mina ütleks blogipiltide põhjal küll, et Liis on ikka sale. Ja kuna blond on ta varasemalt olnud siis läks ju pihta küll :)

    VastaKustuta
  3. Väga lahe väljakutse iseendale! :)

    Sellega seoses tekkis küsimus, kas sa näed unes inimesi, kellega sa oled tuttavaks saanud pärast pimedaks jäämist? Millisena sa neid näed? :)

    VastaKustuta
  4. Hahaa, Agnes ja Liivi, kuna mul on teiega ka kokku puudet olnud, siis teist panen ka mingisuguse kirjelduse kokku :D Pean mingeid vol. 1 ja vol. 2 tegema.
    Aga kui rääkida nendest inimestest, kellega olen kohtunud peale pimedaks jäämist, siis näen ikka neid unenäos, aga neil pole näojooned väga selgelt völja joonistunud, pigem sellised udustatud nägudega. Lisan siia ühe oma varasema postituse, kus ma sellest täpsemalt kirjutasin:
    http://kai-su-karu.blogspot.com.ee/2015/10/pimedate-unenaod.html

    PS. No see kaaluteema on mingi aegumatu naiste teema. Minu kujutluspildis on Liis ka sale ja hoolimata, et ta praegu ei ole blond, siis minu jaoks on blond mis blond- live with that! :D

    VastaKustuta

Back
to top