Trennist ja toitumisest- kolmas nädal

Sorry, mu nädalad on kuidagi kaootilised. Peaksin tegelikkuses postitama iga laupäev oma nädalast kokkuvõtte, aga see kuidagi ei õnnestu. Kuid siin siis väike ülevaade nädalast 8. august kuni 15. august.
Nagu ikka siis enamuse ajast sõin ma tatart, kuid üldiselt see nädal oli palju kõrvalekaldeid. Alustades sellest, et esmaspäeval (10.augustil) käisin ma Cafe Truffes einestamas, kuid üritasin siiski jääda tervislikuks ja Arvamusfestivalil sõin lõunaks kartulit ja suitsuräime, mille kõrval oli ka kodujuust ja peedisalat. Iseenesest kõlab nagu täitsa tervislikult kogu see värk, kuid mind rohkem häiris see, et ma ei saanud oma kindlatest söögikordadest kinni pidada. Taimset teed see nädal olen ainult paaril korral joonud ja seda on ikka maru vähe, kui arvestada, et muidu joon ma seda nädalas 15-21 korda. Seega pole minu kaalunumber võrreldes eelmise nädalaga muutunud. Kuid seda pean ma küll nentima, et minu meelest on mul kõhupekki vähemaks jäänud, aga võib-olla ma lihtsalt kujutan seda endale ette, kuna see on minu soovunelm.
Joosep vaatas ühte dokumentaali, kus arutleti, et miks pole looduses mitte ühtegi ülekaalulist looma ja tehti järeldus, et looduses pole ühtegi taime, mis sisaldaks üheaegselt nii suhkrut kui ka rasva, mis koos süües põhjustakski siis rasvumise. Tehti ka mingisugune teaduslikkatse identsete kaksikute peal, kus üks kaksik sõi ainult magusat ja teine rasvast ning vaadati, et kuidas see organismile mõjus. Kusjuures üllatuslikul kombel väga hullu ei juhtunudki ja analüüsid olid ka oodatust paremad ning sellest vist tehti järeldus, et kui süüa suhkrut ja rasva üheskoos, siis vot see põhjustab ränka mõju organismile.
Aga nagu ikka, siis lõppu lisan oma kaalunumbrid, mis seekord on täitsa igavad :)
Algkaal: 54,5kg

Esimese nädala lõpus kaal: 52,7kg
Teise nädala lõpus kaal: 53,00kg
Kolmanda nädala lõpus kaal: 53,00kg

CONVERSATION

5 kommentaari:

  1. Nüüd in mul vähemalt aega järgi jõuda.😜

    VastaKustuta
  2. Teinekord on naljakas lugeda kuidas Sa minu räägitud juttu või kirjeldust taasesitad.
    Aga seoses dieediga: pigem on dokumentaalfilmi sisu selles, et inimkonna ajaloo jooksul pole olnud varem sellist perioodi, kus oleks korraga saada samaväärset magusat kui ka rasvast toitu seetõttu pole nende vastu ka mingeid nö kaitsemehhanisme välja arenenud. Näiteks USA-s väga populaarset söörikud on tihti peale 50% suhkur 50% rasv ja neid ei sööda enam nälja peletamiseks vaid toidust saadava naudingu tõttu ja heaolu kompensatsioon, mille aju sellest naudingust saab on nii tugev, et signaal söömise lõpetamiseks ei jõua kuhugi. Näiteks rotid hakkasid juustukooki sööma nagu narkomaanid tarvitavad narkootikume: pidevalt ja natukene, varasemad toitu sõid normaalselt: kõht täis ja tükk aega rahu. Noh jah... nüüd mul tuli endal ka kole segane aga ehk vähe täpsem kirjeldus siiski.:D

    VastaKustuta
  3. Aga, mis puudutab kaalu, siis alati on kaalust tähtsamad mõõdud. Lihas on lihtsalt rasvaga võrreldes palju tihedam, ehk siis sama kaalu juures palju väiksem. Seega treeninguga alustades võivad keha mõõdud tohutult väheneda kuid kaal püsib üsna sarnane, sest rasv asendub lihaga...

    VastaKustuta
  4. Aitäh, Kallis! Mis ma küll ilma Sinuta teeksin :D

    VastaKustuta

Back
to top