Elu parim üllatus

Nonii, ma lubasin avalikustada elu parima üllatuse, mille Joosepi ema mulle või no meile tegi. Sirts koos oma elukaaslasega kinkisid meile kaheinimese tandemi! Saate aru?! See on jalgratas (no igaks juhuks mainin, kui keegi ei peaks teadma) ja nüüd me saame Joosepiga koos rallimas käia. Ülisuper äge, ma olen lihtsalt kohutavalt rõõmus ja elevil, ikka veel, kuigi ratas on juba neli päeva käes olnud.

Eile tegime esimesed pikemad ringid ka Nõmme peal ja no ütleme nii, et ma olen ikka päris nõrk. Olen kogu aeg arvanud, et oh, mul on head jalalihased, tutkit brat. Jummala lahja vennike olen, sest nii kui olime paar tõusu ära võtnud, oli mul kops koos ja reielihased andsid tuld. Koju jõudes ma peaaegu et roomasin trepist üles. Huvi pärast mõõtsin pulssi ka ja see oli 120. Mul pole halli aimugi, kas see on normaalne. Kuskilt kaalulangetus saates rääkis Orgu, et füüsilise trenni ajal võib pulss tõusta 140ni. Ma ei tea, ma saaks siis vist infarkti. Sellise pulsiga pole ju võimalik end liigutadagi... Või no on ikka võimalik, aga surma hinnaga.

Joosep on muidugi ülihoolitsev. Eile hakkas mulle rääkima, et nüüd peame mulle rattakiivri ka ostma, aga seni pean ma tema oma kandma. Ma muidugi protestisin vastu, sest minu arvates polnud see üldse vajalik, kuna ega me maandteele ei plaaninud minna. Aga Joosep muudkui surus ja surus oma kiivrit mulle pähe ja mina muudkui putkisin vastu, kui lõpuks Joosep jalatsid jalast võttis ja ütles: "No okei, siis me ei lähe üldse!"

Muidu väga armas, et hoolib ja muretseb minu ohutuse pärast, aga no kuramuse pärast, ega ma laps pole, mille peale tema ütles, et ma olen tema naine ja naist tuleb hoida. Lubasin siis vastumeelselt, et fine, panen selle kiivri siis pähe, mille ma lõpuks ikka koju maha unustasin. Ausalt, mitte meelega. Pärast pargis istudes, jäätist süües ja tandemit imetledes, lausus Joosep: "Tegelikult tahan ma Sulle põlvekaitsmed ka osta..."
"Kuule lõpeta ära, Joosep! Ma ei kavatse mitte mingeid põlvekaitsmeid rattasõidu ajaks panna. Äkki tahad mulle Michellini mehikese kostüümi ka osta?!"
"Kuule see on täitsa mõte..." tögas Joosep vastu.


Igatahes, kui Sirts tandemi üle andis, siis sõnas, et see on eelmise aasta hilinenud sünnipäevakink. Nagu mis mõttes?  Minu meelest on see ikka selle aasta sünnipäevakingitus ja kogu ülejäänud elu kinkidega on ka nüüd hooletu. Aitääh!




CONVERSATION

11 kommentaari:

  1. Ausalt, mul tuli vist praegu väike liigutuspisar silma, sest see on tõesti maailma parim üllatus, mida saab pimedale teha. Nii tore, et saad ka nüüd rattaga sõita! Ma naela kummi ei hakka soovima, soovin hoopis pikki kilomeetreid!

    Muide, ma oleksin nii õnnelik, kui mul füüsilise aktiivsuse ajal pulss ainult 120 peale tõuseks. Mul on see puhkeolekus 90-100 vahel, kerge jalutuskäigu ajal läheb juba vähemalt 130 peale, trenni tehes on üldse täiesti laes. Halb enesetunne tekib mul kuskil 170 peal ja see number tuleb ikka väga kergelt ette.

    VastaKustuta
  2. Wow, ´170?! Vapsjee, mul pole vist mitte ealeski nii kõrge pulss olnud. Muidu tavaolekus on mul ka tiba kiirem... Selline 85-100.

    PS. Ma olen nagu hullupööra õnnelik ja rõõmus selle tandemi üle- sõidaks praegu suurest entusiasmist kasvõi maailma lõppu :D

    VastaKustuta
  3. Wow, seda poleks küll arvanud! See on niii vinge üllatus!! :) :) Ei oska kohe midagi muud öelda :D :D
    M.

    VastaKustuta
  4. Ratas näeb tõesti väga vinge välja! Super idee :) Pulsist nii palju, et treenitud (vaja on teha mahutreeninguid koos intensiivsete treeningutega) inimestel jääb see pulss treeningu ajal tõesti 140 kanti, kuid 120 pärast koormust on täiesti normaalne. Peaasi, et see halba enesetunnet ei põhjusta. Eeskõnelejaga võin sama keelt rääkida - olen suhteliselt kõrge pulsiga ka puhkeasendis ja 170+ on minu jaoks pingutuse ajal täiesti tavaline. Ja kuule! Ega siis ainult maantee peal asfalt ja muud "vidinad" ole, mille vastu sa oma pea katki kukkuda võid - kuula meest ja kanna kiivrit! Vahvat veeremist teile!

    VastaKustuta
  5. See 120-e pulss peaks olema rasva põletuseks vist ideaalne :)

    VastaKustuta
  6. Ooo väga vinge ratas :)
    Tõesti lihtsalt super kink, sellisega prooviks isegi sõita.
    Joosep on väga tubli, et kiivrit palub kasutada. Ega turvalisus ei pea vaid lastel olema. Kahjuks ma olen ka nii-nii palju pisikesi lapsi näinud kiivrita sõitmas, mis on ikka jube vaatepilt.

    Aga Kai ja Joosep pikki sõite teile :)

    VastaKustuta
  7. Mis kiivrisse puutub siis see on eluliselt oluline ka ümber nurga poodi sõites. Ei saa keegi teiste liiklejate käitumist ette ennustada. Palju pikki kilomeetreid teile ka.

    VastaKustuta
  8. Ooo väga lahe ratas. See on tõesti parim kink. Sellisega prooviks isegi sõita :)
    Joosep on väga tubli, et palub sul kiivrit kanda. Ega ainult lapsed ei pea ohutust jälgima. Pigem karta, kui kahetseda.

    Pikki sõite teile Kai ja Joosep :)
    Ma ikka lähiajal olen niipalju pisikesi lapsi näinud ilma kiivrita sõitmas ja see on ikka küll jube vaatepilt.

    VastaKustuta
  9. Mhmh, täitsa nõus, et ohutus on esmaoluline ja tegelikult võiks täiskasvanud samamoodi lastele eeskujuks olla, aga mul pigem tekkis trots selle kiivri vastu sellepärast, et Joosep oleks siis olnud ilma kiivrita... Igatahes nüüd otsime mulle sobivat rattakiivrit. Sobivat selles suhtes, et ma tahaksin naisele kohaselt, kas musta või sama punast tooni nagu ratas ise :D

    VastaKustuta
  10. Väga super, video oli lühike aga nii armas, et ma oleks tahtnud ka nutta natuke :D

    VastaKustuta

Back
to top