Õnnelik 13

Tänane päev, olenemata kuu- ja nädalapäevast (loe: reede 13, pluss täiskuu), on minul päev möödunud lihtsalt mega hästi...päriselt ka, täitsa ilma sarkasmita.
Kindlasti olete Te kõik kuulnud sellisest suurepärasest kammist nagu furminaator...no kindlasti olete ja kui ei ole, siis kõik retriiveriomanikud võtke teadmiseks, et tegemist on lihtsalt täiesti bellissima...mui fien kammiga. Furminaatoriga kammides tõmbab see lahtise alusvilla ära ja kammimise ajal ei lendle neid karvu elamises ringi ning lisaks peale kammimist jääb ka elamine peaaegu karvavabaks. Furminaatoreid on kahte sorti...üks on pikakarvalistele ja teine lühikarvalistele. Mina olin saanud siiani proovida Ellie furminaatorit, mis siis on pikakarvalistele mõeldud ja juba siis olin suhteliselt vaimustuses, aga no hind oli see, mis seda vaimustust tagasi alla kiskus, sest kui Mac teatas, et see maksab 40€...no siis veits nagu kallis või nii...isegi minu kamm ei maksa nii palju...uh! Aga hea uudis on see, et leidsin lemmikloomapoe, kus furminaator maksab ainult 25,10€...nänä. Mac ostis soodushinnaga ja Tal läks see ikka kallimaks, kui minu leitud soodushind. Igatahes oli mul kange soov saada endale lühikarvaliste furminaator, sest kui pikakarvalistele mõeldud kamm tegi juba nii head tööd, mis siis veel õigest kammist oodata...aga igatahes täna, kui käisin ületee ühel teisel juhtkoerakasutajal külas, siis rääkisin Talle ka, et vaat selline vägev kamm on olemas nagu furminaator ja et teeb nii ja teeb naa ning siis kui hakkasin ära minema, siis võtab oma sahtlist kammi, mille ulatab mulle ja küsib:"Kas mõtled seda?"
"Jaah, just seesama!", vastasin mina suutes vaevu oma vaimustust tagasi hoida.
"Aa, no mul neid kaks. Sain ühe võistlustelt ja teine kingiti", ütles Ta suhteliselt stoilisel häälel.
Haarasin kammi enda kätte ja ütlesin:"Sa tahad ju selle ühe mulle anda!"
Nojah, päris endale ma seda veel pole saanud, aga hetkel sain selle kasutamiseks ja no küll ma siis selle furminaatori ka endale päriseks saan, sest no olgem ausad, kes ikka kammib oma koera kahe kammiga...ja kui on õige aeg, siis teen ülekande ja selgitusse lisan: Aitäh furminaatori eest ja katsu Sa vaid raha mulle tagasi kanda.
Aga olgu...nüüd teate kõik, et ma olen ametlikult hull, sest ma reklaamin koertele mõeldud kammi, mis maksab 25,10€ ja vähe sellest, et reklaamin, ma tahan seda endale ka saada.
Olgu...jätame selle karvade, koerte, furminaatorite ja muude sääraste maailma kõrvale ja ma räägin, mis mind veel õnnelikuks tegi. Ma nimelt õppisin täna uue marsruudi selgeks ja tänu sellele laienes taaskord Tartu linna pilt minu väikeses peas. Selle kaheksa kuuga (18. juuni saab täpselt kaheksa kuud täis), mil olen Tartus elanud, olen ma Tartu linna ämblikuvõrgu sarnaste tänavatega täitsa sõbraks saanud ja need hakkavad vaikselt minu peas mingisugust loogilist pilti looma...oli ka juba aeg ma ütlen.

PS. Kuna Joosep jättis mu selleks nädalavahetuseks üksi, siis otsustas Mac mulle külla tulla (ma ei pidanud isegi manguma), aga kui Ta vaid teaks, et ma kipun olema kuutõbine, või siis veidralt käituma, siis noh...
Paar näidet...lapsena soovisin ma kangesti minna pissile kraanikausikappi, aga hea on see, et siin korteris meil pole sellist kappi, kuid samas...huvitav kuhu ma selle puudumisel siis minna sooviksin? Ma ei soovi teada.
Teine näide...see oli juba siis täiskasvanu eas...ärkan mina keset ööd üles ja olen täiesti segaduses, et miks ma voodis olen ja hakkan paaniliselt toas otsima laigulisi asju, sest mul oli kohe ruttu vaja minna sõdima. Ma ei tea küll kuhu või kellega, aga ega see polegi oluline...peaasi, et sõdida saaks. Rahulikku ööd!

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top