Janet ja Ellie

Täna on Ellie sünnipäev, kes sai 3. aastaseks. Et vääriliselt sünnipäev vastu võtta ja tähistada, siis alustasime Maciga ettevalmistusi juba reede õhtul. Kuna mul oli üks osa kingitusest puudu, siis läksime loomapoodi ja ostsime lelu, millest Ellie oli juba poes täiesti vaimustuses ja kuna Janet oli ka, siis sai ka Temale samasugune lelu ostetud. Ma ristisin selle reisukanaks, sest igal endast lugupidaval juhtkoeral on perenaise /peremehe kotis alati midagi stressimaandavat.
Laupäeval, ehk siis eile, käisime staadionil jalutamas, kus tegime natuke koonudele harjutusi, nagu näiteks koha hoidmine, tähelepanu hoidmine ja võidujooks, kes jõuab esimesena oma perenaise juurde (allpool siis ka video, kuidas Janet ja Ellie võidu kimavad). Nad nägid eile välja nagu Tip ja Täp, aga Teie otsustage ise, et kumb on kumb, aga kuna nad on mõlemad heledad (no hea küll...Janet näeb Ellie kõrval välja nagu pisikene ülepäevitunud neegrimuna), aga üldiselt on Ta üksi olles ikkagi kollane labrador retriiver...mhmh...eks ole. Igatahes tahtsin öelda, et neil mõlemil olid eile eriti fäänsid punased kaelarätid kaelas. Võidujooksu võitis loomulikult Janet, sest ega ega 3. aastaseks saamine pole mingi nalja asi ja ei ole häbi kaotada kohe peagi 7. aastaseks saavale jässakamale labradoripreilile Janetile. Mac ütles pärast videot vaadates, et Janet vudib elueest, aga Ellie tuleb nagu hobune...koppadi-koppadi-koppadi...maaa tuuleeen...aaega ooon küüll.
Aga, kui kell sai 00:00 ja kätte jõudis 15. juuni, siis tirisime kingitused välja ja andsime korralikult kõik sünnipäevalapsele üle (paar fotosüüdistust tegime ka).Kingid üle antud, kohustuslikud poseerimised tehtud ja õnnitlused vastu võetud (ühesõnaga, kui see kõige tüütum osa oli möödas), siis sai uudistatud kotisisu ja kohe võeti ette esimene lelu, lohistati oma pessa ja kõik, mis järgi jäi, seda hakkas Janet uudistama ning leidis ka endale lelu. Aga kui Ellie seda märkas, et Janet mängib Tema uue mänguasjaga, siis loivas pesast välja ja võttis ära ning vedas kateise lelu pessa...nii on ikka palju kindlam.
Hommikul serveerisime mõlemale koonlasele tordi, mis koosnes koerakonservist, kuhu sisse torkasime kolm närimispulka (loe: küünlateasendaja), puistasime natuke krõbinaid ning kondi- ja ümarakujulisi maiustusi (loe: tordimaitsepärlid) ja võiski lasta heal maitsta.
Palju õnne sünnipäevaks, Ellie!

PS. Uh, küll see Mac võib ikka hirmsamat moodi seal videos kisada...olete hoiatatud ;)

PS2. Nüüd on õige aeg reklaamida ka Janeti lähenevat sünnipäeva, sest kuna elu ongi üks lõputu pidu (ilmselgelt), siis Janeti sünnipäevani on jäänud vähem, kui viis päeva (20. juuni). Janet võtab oma sünnipäeval vastu palju sõpru ja koonlasi ning kui keegi soovib nänni saata, siis paluks Tasku SmartPOSTi või äärmisel juhul Veeriku Selveri, Eesti Post 24 pakiautomaati.

Siin siis video sellest, kuidas Tipp ja Täpp kohta hoidsid ja siis võidu "omade juurde" kappasid:


CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top