Magnetid

Olen juba ammu Britile ühe postituse võlgu. Ta nimelt saatis mulle oma reisilt järjekordse magneti, millest lubasin suure suuga ka blogis kirjutada. Esiteks tuli mulle see magnet täieliku üllatusena, sest Brit ei teadnud minu uue kodu aadressi. Kuid asja konks seisnes selles, et ühel päeval saatis Linda mulle sõnumi ja küsis minu aadressi. Oletasin, et ju tahab mulle postiga minu punased käpikud, salli ja mütsi saata, kui need valmis saavad. Võttes arvesse, et detsembrini on veel veidi aega, unustasin antud asjaolu ära. Vahepeal suhtlesime kõik omavahel Whats Apis ja siis ma hakkasin tähele panema, et Brit ja Linda räägivad omavahel mingisugust kodeeritud juttu...näiteks, et kas vantside liikumisest on uudiseid vms. Noh, sel hommikul, mil sain Britilt magneti kätte, oli kogu asi klaar, et mis vantsikutest nad jahusid :D
Igatahes see uus magnet on minu meelest hullult ilus, sest seal peal on ka koer :D Ei, tegelikult kogu üldpilt kõlas kirjelduse põhjal väga maalilisena. Võib-olla panen nüüd kirjeldusega pange, aga magnetil on taustal sild, siis allee, millel jalutab inimene koeraga ning allee ääres on ka pink, kus inimesed istuvad. Nonii, Brit äkki jätad kommentaaridesse mälu värskenduseks, et mis sild see oligi ja võib-olla oskad veel täiendada minu kirjeldust. Lisan pildi ka üldisest külmikust, kus on näha ka minu teisi magneteid (kõik magnetid ei olnud pildistamise hetkel külmikuuksel, sest osad olid sel ajal veel kolimiskastides...umbes 15 magnetid on pildilt puudu).
Briti kingitud magnet
PS. nendest kolm magnetit on Lindalt :P

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Ma kirjeldan natuke täpsemalt magnetit. Pildi eesotsas jalutavad alleel isa pojaga. Allee viib sillani. Allee ääres on kaks tüdrukut ja üks poiss. Lapsed lamavad murul ja nende ühelpool on pruun koer ja teiselpool natuke väiksem musta-valgega koer. Allee ääres kasvab selline kuuse/männi hekk. Allee viib mäest alla ja siis sild ongi nagu natuke orus.Sillale minnes möödud ka karjamaast, kus on kaks lehma. Mäest jookseb alla ka üks poiss koos oma valge koeraga. Tagataustal on veel hulgaliselt puid. Sild on beeź ja selle all on vee vooluks viis kaarjast auku. Peale silla ületamist tuleb taas mägi ja mäe otsas on suurem torn.

    VastaKustuta
  2. Väu! Ma ei saa mitte jätta mainimata, et uskumatult hea ja parajalt detailne kirjeldus- suurepärane! ;)
    Ma kuulasin seda mitu mitu mitu korda ja see kirjeldus tekitas mulle reaalse kujutluspildi silme ette...super!
    Aitäääh!

    VastaKustuta

Back
to top