Kuidas ma järjekordselt tisse välgutasin

Kas mäletate minu suurepärast lugu acrojooga päevilt? Mina kahjuks veel mäletan, sest ma sain sellest endale eluaegse trauma. Ei ole ju lihtne unustada, kui juhtub veel tänagi sarnase süžeega asju, mis vana armi lahti käristavad.
Ma ausõna ei pretenteeri Saagimi kohale, aga kui ma ühe aasta jooksul suudan pidevalt oma trussareid linna peal välgutada ja spordisaalis tisse paljastada, siis hakkab kergelt tunduma, et ma olen mingisugune hale Saagimi minikoopia. Mitte, et mul oleks midagi Saagimi vastu, aga ma ei pea ennast nii vabameelseks ning olgem ausad- aitab meile ka ühest Saagimist. Ja kui keegi peaks pretendeerima Saagimi kohale, siis võiks seda teha juba ikka suurejooneliselt ja võimsalt, mitte nii nagu mul Ups-I-did-it-again moodi juhtub.
Jutt käib siis sellest, et möödunud neljapäeval külastasime Mariaga Jõgeva Avatud Noortekeskust. Uhke värk oli ikka ja meid oli uudistamas palju noori, isegi kohalik ajaleht oli kohal, intervjueeriti, tehti sadu pilte jne. Nagu ikka, siis rääkisime juht- ja teraapiakoertest, et kes nad sellised on, mida endast kujutavad ja selgitasime üleüldse noortele, et mismoodi on õigele koerale läheneda ja tutvust teha jmt.
Mul oli seljas Desiguali kleit ja mustad sukad. Kleit nägi siis välja selline, et rinna alt jooksis must sametpael, mis käis vasaku külje peale lipsuks kokku ja ees, kuni musta paelani ehk rindade alla, olid pisikesed nööbid. Kleit ise oli hästi värviline ja särtsakas. Kodus kleiti selga pannes vaatasin küll kahtlustades, et natuke on kleidi dekoltee avar, kuid mitte nii avar, et ei sobiks minna noortekeskusesse.
Kuna pimedana ei näe kontrollida enda välimust ja teiste ees ei hakka ma ju ometigi kätega oma partiid näppima, et teada saada, ega pole vaja veidi kleiti kohendada, siis ma tegin seda vaikselt ja võimalikult märkamatult ning ilma kontrollimata... Muudkui tõstsin dekoltee äärt üles poole ja oletasin, et kõik on korras.
Kui noortekeskusest hakkasime ära minema, siis ajasime veel noortekeskuse töötajaga ukse peal juttu ja jutu sees tuli välja fakt, et mina lähen veel edasi Tartusse sõpradega pubisse istuma, mille peale keskuse töötaja ütles: "Ahaa, sellepärast Sul selline riietus ongi! Noored poisid ei saanud pilkugi pealt ära..."
Ma nagu ei osanud alguses aru saadagi, et mis mõttes mul selline riietus ongi...tavaline riietus ju...kleit, sukad, kingad ja mantel. Kuid istudes autos ja sõites Mariaga Tartu poole, tundsin, et pean end veidi jälle kohendama, kuna miski nagu ei istunud päris nii nagu peab. Järgnes järgmine dialoog...
"Issand küll, mul on kleidil kõik nööbid lahti!!!" hüüatasin ärevalt üle auto.
"Jah, ma tean," vastas Maria rahulikul häälel.
"Mis mõttes Sa tead?" küsisin ma hämmeldunult.
"No Sul oli juba seal noortekeskuses need nööbid sedasi lahti," vastas Maria.
"Misasja?!? Päriselt räägid või??! Miks Sa midagi ei öelnud?" hüüatasin häälel täis paanikat.
"Ma arvasin, et Sa tead ja Desigualil ongi sellised avaramad dekolteed," selgitas Maria.
"Issand küll! Kas väga hullusti oli näha?" jätkasin ma pärimist.
"No mingi nurga alt oli rohkem ja mingi nurga alt vähem...oleneb, mis nurga pealt vaadata," ütles Maria.

Sel hetkel jooksid mul flash backid silme eest läbi, kuidas ma vahepeal Džännu juurde kummardusin (pääris mitu korda) ja kuidas ma näitasin lastele pimedate valget keppi ja selgitasin tähtsalt, et kuhu maani peab see ulatuma (loe: näitasin, et rinna kõrguseni on õige pikkus) ja kuidas ma noorte vahel Džännuga kõndisin ja demonstreerisin omast arust juhtkoera oskusi...aga seda ainult omast arust.

CONVERSATION

10 kommentaari:

  1. Ma kohe ei osanud otsustada, kas naerda või kaasa tunda, aga kuna sa oled ilus noor naine, siis mõtlesin, et võib naerda küll :D Ega ma ise parem ei ole, nägija küll, aga ka juhtub. Tellisin ükskord uue pluusi,kodus võtsin paki lahti, vaatasin, et ohh, väga hea pluus, panin pluusi selga ja minekut. Kõik tulevad vastu, naeratavad, mina muidugi jube elevil, et no see pluus on tõesti õnnestunud ost, küll ma pean alles hea välja nägema kui kõik märkavad. Möödaminnes sattusin ühte riidepoodi ka, läksin ühte jakki proovima. Ja kui ma siis sinna suure peegliga varustatud hästi valgustatud proovikabiini astusin ja nägin kui suurepäraselt minu uus tore pluus läbi paistab ja kui selleks mittesobiv rinnahoidja seal all on, no ma mõtlesin, et ma lähen ainult koos selle proovikabiini kardinaga sealt välja. Ilmselgelt ma ostsin selle jaki, mida ma sinna proovima läksin ! :D

    VastaKustuta
  2. See ei olnud pooltki nii hull, kui Sa ette kujutad. Chillax, pealegi see oli ilus kleit.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jajah, lohuta nüüd, Sina ei olnud selles olukorras :D
      PS. Muidugi oli ilus kleit, mul ainult ilusad kleidid ongi ;)

      Kustuta
  3. Näita meile ka ilusat kleiti siis :)

    VastaKustuta
  4. Okei, ma katsun sellest pildi teha. Kas eelistate minu seljas kleiti näha või lihtsalt riidepuul rippuvast kleidist pilti? :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Seljas seljas ikka :P

      Kustuta
    2. seljas ja lahtiste nööpidega, muidugi :D :D

      Kustuta
  5. Kui härra Joosep õhtul töö lõpetab, siis lasen tal klõpsu ära teha ;)

    VastaKustuta

Back
to top