Argpüksist kökatsid

Teate mis? Mu südamel on nii raske olla, sest ma tegin oma sõnavõtuga blogipostituses Lindakesele haiget, sest ma ei teadnud, et tal on madal enesehinnang ja mitte sellepärast, et ta oleks mingi hale kuju, vaid selles on süüdi üks jobu konn, kökats, debiilik, üks värjas p*rseauk. Maailma ebanormaalseim inimene, kes ei oska suhteid muudmoodi klaarida, kui lihtsalt üle linna oma eksi kohta laimu jutte levitada ja läbi selle kõik sõbrad tema vastu keerata. Kurat, ma kütaks sellele argpüksist selgrootule kökatsile lõuksi...päriselt ka. Ja mul on hetkel suht poogen, et ma selliseid sõnu kasutan, sest see tüüp on kõike seda väärt. Vot nii! Andke see teade sellele väärarenguga konnale edasi. Mitte kellegil pole õigust laastada sihilikult teise inimese isiksust ja olemust...nii, et käige kõik p*rse vaimse terroriga ahistajad.
Nii, ma lähen teen nüüd Lindale ühe suure kallistuse /enne käsen muidugi tal oma postituse joonduse paika panna :D) ja loodan, et ta suudab mulle andestada minu varateismelise nalja, siis ma ei pea loodetavasti oma raske südamega, mis  on juba varvastesse vajunud, minema Paide bussijaama oma kompsudega ja nutma terve öö kunituleb esimene Pärnu buss. Linda oled armas ja kallis ja ära lase igasugustel idikatel endale naha alla pugeda, kaasaarvatud minul ka :D
 
PS. Ja teate mis, need pole mitte mingit sõbra nimetust väärt, kes jäävad igasugu laimu jutte uskuma- järelikult te ei tunne oma sõpra ja olete lihtsalt mingid selgrootud wannabe liidri kummardajad...for real.

CONVERSATION

3 kommentaari:

 1. Kallis Linda! Ära palun kuula ajukääbikute juttu. Sul on piisavalt häid sõpru ja tuttavaid. Ja kui see ei aita teeme sellele alaarenenud inimloomale kambaka😉
  M.

  VastaKustuta
 2. See eelmine postitus tundus mullegi võibolla liiga kritiseeriv. Kellega on tegu, kes Lindale nii tegi? Muidugi kui saad seda üldse öelda.

  VastaKustuta
 3. Ma ise ei võta õigust selle inimolevuse nime välja öelda, aga kui Linda soovib, siis kirjutab ise siia.

  VastaKustuta

Back
to top