Hoidke oma sisutühjad kommentaarid endale

Sõitsin täna Paidesse, Lindale külla. Linda poole liikudes hüppasime Selverist ka läbi, ostsime õhtuks head ja paremat. Egas otseselt midagi erilist juhtunudki, kui välja arvata paar sellist kummastavat olukorda.
1. Selveris tuli minu juurde turvatöötaja, kes informeeris mind sellest, et nende poes ei tohi koertega viibida (ou really?)...õnneks kassiir oli veits teadlikum ja koheselt tegi märkuse tollele turvanaisele. Sellised olukorrad tekitavad peaaegu alati minus sellise wtf reaktsiooni, sest poodide turvatöötajad peaksid ju olema just need inimesed, kes on antud teemadega kursis. Linda ei hoidnud muidugi end kommentaariga üldse tagasi, sest nii kui turvanaine lahkus, lausus Linda: "Juhmakas!"
2. Teel Selverist koju liikudes jalutasime tavapäraselt aeglasemalt, kuna päris palju lompe oli, mida proovisime Džännuga vältida. Meie taga kõndisid naine ja mees, nemad vist väga lompidest ei hoolinud (vähemalt naine), sest järsku kähvas, et tema ei viitsi siin selja taga mökutada ja trügis meist mööda. Ma suutsin ainult turtsatada ja möhatada, kui mees ka meist möödus ja järgnes oma naisele ja ütles meile, et pole hullu. Mees oli tõesti õnneks selline viisakas tuhvlialune, aga see naine...noo ma ei teagi kohe. Ma ei saa üldse sellistest inimestest aru, et miks on üldse vaja täiesti suvalistele nina peale heita, et tema ei viitsi samas tempos mökutada. Kurat, nagu me sunniks kedagi enda taga kõndima, mine kõnni lihtsalt mööda ja proovi hoida oma papist lõugu kinni ja ongi asi ants. Sama hästi võiks keegi teine mööda minna ja siis pahvatab vihaselt, et kurat, mulle kohe üldse ei meeldi Su lõust. Mida ma siis selle teadmisega peale peaks hakkama? Ma ei lähe sellepärast ilukliinikusse esimest aega bronnima või kui ma Sinu arust mökutan tee peal, siis ma ei hakka sellepärast end kiiremini liigutama, et mitte Sulle jalgu jääda. Seega on need täiesti sisutühjad ja mõttetud kommentaarid, mis ei muuda olukorda paremaks.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top