Südamelt ära

Täna ärkasin keset päeva alles ööunest üles ja kui esmased olulisemad toimetused said tehtud, siis hakkasin Lindalt manguma, et davaiks lähme nüüd õue filmima, aga teate, mida see logard vastas mulle? Mkm, vaata mis ilm väljas on. Nagu what? Tegelikult polnud ilmal häda midagi, lihtsalt pilves ja thats it, aga mkm. Linda sõnul oli täna väljas liiga hämar. Nohjah, saate vist juba aru, kuhu ma oma jutuga tüürin...seda kuramuse juhtkoera videot täna ei tule :(
Ma ei julge rohkem midagi lubada ka, sest siis kisub kõik metsa poole, kuigi Linda väitis, et homme filmime raudselt (sellisel juhul parem oleks, et ilm oleks kuiv). Mulle üldiselt ei meeldi sellised olukorrad, kus mingid olulised tegevused jäävad tegemata puhtalt sellepärast, et ilm on kole, liiga kehvad tingimused, ei viitsi, pole tuju või nagu Linda ütles mulle, et see ei vabanda mind välja, et ma pime olen...seega no excuse ka minu poolt talle.
Linda just hetk tagasi küsis, et ega ma temast sõimupostitust ei kirjuta, vastasin ilmsüütu häälega: "EIII!" :D (such a liar).
Kurdan teile veel Linda kohta, sest kui jutt läks juba temale, siis võtke teadmiseks, et eile Linda tunnistas täiesti süüdimatult, et ta teeb kõik endast oleneva selleks, et te hakkaksite arvama, et mina olen samasugune veidrik nagu tema. Kui küsite, et mismoodi veidrik, siis minge lugege selle postituse all olevaid kommentaare
ja siis saate aru, mida ma siin ajan. See on lihtsalt nii haige ja mind ajab täiega närvi, et ta üritab jätta minust mulje nagu ma oleksin mingisugune varateismeline, kellel käivad kontrollimatud emotsioonihood peal.

Kuna täna jäi siis filmimine ilma tõttu ära, siis tsekkasin suurest kartusest homme vihma saada, ka ilmateadet ja sain teada, et teisipäevast kuni reedeni lubab sadu, mis on faaaaaking halb, sest just nendel päevadel on mul tohutult palju tegevusi planeeritud.
1. 17. november tuleb Delfi ajakirjanik koos kaameramehega ja teevad minuga videointervjuu.
2. 18. november sõidan Tallinnasse ja lähen Linnateatrisse.
3. 19. november sõidan Tartusse, kuna on üks ametialane kohtumine.
20. november resideerun endiselt Tartus Kiku pool ja kuna Kiku on spontaanne inimene, siis mul pole õrna aimugi, mis üllatusi sealt veel tulla võib.

Aga ma lähen nüüd oma läbi aegade lemmikut armastusfilmi vaatama ja nutan end tühjaks ja söön end paksuks, sest ennist käisime jalutamas ja hüppasime poest ka läbi, kust ma ostsin kohukesi, pähkleid, porgandeid ja šhoksi.

CONVERSATION

9 kommentaari:

 1. Pole ju hullu, et sel õigel päeval videot ei jõudnud teha, mis see lapseke ikka süüdi on.
  Poles' tal häda midagi, tundub küll selline väga hea sõbranna sulle! :)

  VastaKustuta
 2. Jaah, Linda on tõesti hea ja armas sõbrants :)
  Kusjuures lugesin uuesti oma postitust ja tundub tõesti maru kriitiline ja negatiivne, kuigi ma ei mõelnud seda üldse nii pahasti :/ Aga ju ma sel momendil põdesin oma antud lubaduse pärast lugejatele ja nii ta läks, aga vähemalt ma tunnistan oma kriitilisust ja mul on kahju!

  VastaKustuta
 3. Kuidas sa filme "vaatad"?

  VastaKustuta
 4. Kõrvadega :D

  Aga, kui käepärast on sõbrad ka võtta, siis paari kohta lasen kirjeldada, aga üldiselt jah kõrvadega ;)

  VastaKustuta
 5. Linda on jah päris hull tiinekas, küll välja kasvab. Aga ise oled lahe! :P

  VastaKustuta
 6. Jah, kus ta pääseb, kõik kasvame sellest välja. Mina näiteks olen juba oma 30-da eluaastaks peaaegu et tiinekaeast välja kasvanud :D

  VastaKustuta
 7. Linda, nii väheste smiledega seekord piirdusidki või? :D :

  VastaKustuta
 8. Ma lihtsalt noh...võin ju tiinekas ka olla :D Heal lapsel mitu nime

  VastaKustuta

Back
to top