Sünnipäev-sünnipäev...hip-hip hurraa!

Täna täitus Janetil 2557 õnnelikku elatud päeva. ongi siis see kauaoodatud päev lõpuks käes. Nimelt Janeti sünnipäev ja kes ei viitsi hakata oma pead arvutamisega vaevama, siis võin öelda, et 2557 päeva teeb kokku lausa seitse aastat ning just nii vanaks minu kullakallis Janet täna saigi. Janet sündis 20. juunil 2007 ja selle aja jooksul on olnud lausa kaks liigaastat (2008 ja 2012) ja kuna ametlikult hakkasime Janetiga kahekesi liikuma ka 20. juunil, siis seega täitub täna Janetil ka viis aastat ametliku juhtkoerana ja need viis aastat on olnud meile suureks kogemuse pagasi saamiseks, ühtekasvamiseks ning parimateks sõpradeks kasvamiseks.
Ma tean ja annan endale mõistusega aru, et koerad ei saa tegelikult vist aru sellest, et neil on sünnipäev. Tühja sellega...selle eest hoolin mina sellest ja vähemalt on jälle põhjust millegi üle rõõmustada ning sellepärast püüan Janetile Tema sünnipäeva natukenegi muuta erilisemaks, et Ta kasvõi tibakenegi tajuks tänase päeva erilisust.
Hommikul üritasin vaikselt ja salaja kööki hiilida, et Talle serveerida pidulikult lõhe ja kalkuni konservi koos krõbinatega, aga no Janetile ei jäänud see pisike vangerdus märkamata ja nõudlikult kraapis toaust seni, kui sai selle lahti. Kui sünnipäeva hommikusöök ja kingitus olid üleandmiseks valmis, siis Joosep pani ka kaamera käima ja filmisime Janeti reaktsiooni. Kõige enam tekitas elevust ja rõõmu loomulikult toit...loomulikult...kuidas oleks saanudki muud mõelda. Seitsme aastaseks saades ei ole Janet kaotanud labradorile iseloomulikke iseloomujooni...mul on hea meel, sest kui labradoril on söögiisu, siis tähendab see ainult üht: Ta on terve! Mida muud ma oskan kosta....
Kingituse üle Ta väga ei vaimustunud (kinkisime kummist ketsi, millel päris paelad küljes ja ketsi sees piiksuga pall). Lisaks ma siiralt loodan, et Janetile meeldis ka minu sünnipäevalaul  ja veel loodan ma, et ma ei kahjustanud oma Popsiku kõrvakuulmist oma lauluga, muig.
Mingi määramatu aja jooksul püüan siia lisada ka video kingituse üleandmisest. Palju-palju õnne, Dzännu!

PS. Täna lähme veel ka teiste kutsadega Kassikaussi mängima ja pärast kuskile kohvikusse (loodetavasti Kreppi) ning siis jälle mängima :) Eks kirjutan lähiajal sünnipäevast ka kokkuvõtte.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top