Unenägu

Ehh, olles viimased päevad John Green'i raamatu "Fault In Our Stars" lainel, siis täna öösel, peale raamatu ja arvustuste lugemist ning filmitreieli äravaatamist, nägin sinna otsa filmi ka veel ära ja pange tähele...film oli lausa pildiga, kus vahelduva eduga olin mina peategelane...Hazel siis ikka, jah. Kui arvate, et ehk ma nüüd loobun päris kinost, siis kindlasti mitte. Mul on selleks päris mitu mõjuvat põhjust. Näiteks:
a. Uskuge või mitte, aga viimati käisin ma kinos siis, kui ma olin...14 ja kiire arvutus ütleb, et ma pole peaaegu 15 aastat kinos käinud. Ma proovin ette kujutada, et kui palju on vahepeal kinod muutunud, aga arvan, et mingisuguse kultuurišhoki, või no loodame ikka kõige paremat...kultuurielamuse ma kindlasti saan ning usun, et nostalgia virutab ka mulle kaikgaga ühe mõnusa obaduse.
Ma olen Joosepile terve meie suhte aja rääkinud, et kus on suhtealguse kohustuslik element: kino?! Ma võin muidugi Joosepi kaitseks öelda, et päris ilma Ta pole mind filmidest jätnud. Me nimelt teeme filmiõhtuid kodus ja Joosep on minuga vapralt vastu pidanud...vaadates minuga kõiksugu õudukaid, mis tegelikult polegi enam nii hirmsad, kui ei näe.
b. Ja teine põhjus kinno minna on see, et ma siiski tahaksin näha, et kas minu unenäofilm erineb totaalselt päris filmist. Minu versioon oli igatahes äärmiselt kurb ja hakkasin juba esimeste tseenide ajal nutma...peategelasena...

Aga nüüd lähen rabarberikisselli keetma, sest sain Marikalt ja emalt terve posu rabarbereid, mis kisendavad külmkapis peenikese häälega:"Võta mind, võta mind ja valmista minust midagi maitsvat!! ja siis pean tõttama Tartu bussijaama, et põrutada Rakverre, kus mind ja Janetit ootavad ees Mac, Ellie ja Jake.
Kuna suvi on käes ja ei pea endale mingeid vambuseid ümber mässima, siis on just õige aeg ringi trippida ja see on igati positiivne, sest trippimise kõrvalt leian aega ka blogimiseks ning kuigi ma ei ole oma blogis veel hõisanud, et käimas on blogivõistlus, siis sellest olenemata, ei taha ma feilida ja nagu Mac ütles:"Kes see ikka luuser tahaks olla?!" Mina igatahes mitte, hihi.

PS. Ma olen siin jaganud John Green'i raamatu "Fault In Our Stars" ainult audioraamatu linki, aga igaksjuhuks märgin ära, et Rahvaraamatus on täitsa eestikeelne ka olemas ja selle leiate siit.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top