Läbipaistva särgiga linna peal laiamas

Kõigepealt pean paar asja ära klaarima. Edaspidi kirjutan Maci kohta Kiku ja Joosep saab olema ilusti väljakirjutatud Joosep :D
Kiku helistas mulle täna mingi lõuna aeg ja käskis selle kohvipaki valmis panna, mille lubasin Talle anda. Lihtsalt eile, kui Tal külas käisin, siis kurtis vaene hing, et Tal kohvi otsas ja puhkuserahad ka nädalaga laiaks löödud. Kuna meie Joosepiga kohvi üldiselt ei joo, siis pakkusin lahkelt oma seisvaid kohvipakke. Lisaks panin kaasa ka leiba, seeni ja kommi, et oleks mida kohvi kõrvale närida.
Kiku teab, et mul läheb peaaegu alati terve maailmaaeg, et õue jõuda ja seega teavitas mind korraliku ajavaruga ja seega sain ma õues seista ikka päris kaua ja pakkusin mööduvatele inimestele silmailu oma leivapätsi ja kulunud koduse kleidiga. Lõpuks tuli kauaoodatud Kiku, kes esimese asjana uuris, et palju mul tunnihind on :D
Andsin kraami üle ja Kiku ulatas mulle vastu pluusi ning ütles, et pangu ma see õhtul selga ja siis Joosep ütleb, et mis särgi peal on. Küsisin küll mitu korda, et öelgu ise, aga EI, täiesti jäärapäiselt keeldus ütlemast. Küsisin, et öelgu vähemalt särgi värvus ja õnneks sain teada, et valge särk. Mul kohe pahvatas, et äkki Kiku tõi mulle Minionsiga teeka, sest ma nii hullult tahan valget Minionsiga särki :D Kuid Kiku kinnitas, et ei ole Minionsiga ja lihtsalt õhtul näidaku ma Joosepile. Rahustas mind sellega, et ärgu ma muretsegu see pole midagi nilbet. Nojah, võtsin oma särgi ja kobisin trepist üles, ise pobisedes, et milline alatu diskrimineerimine "oota õhtuni". ..nägija saaks ju kohe näha.
Kuna ma ei kannatanud õhtuni oodata, siis võtsin oma nutifoni välja ja avasin äpi nimega Tabtab See ning tegin pildi ja sain vähem, kui minutiga teada, et särgile on kirjutatud Coca-Cola. Mõtlete, et mis värk siis selle Cocaga on? Noo, ma võin öelda üht...Joosep sai eelmine aasta (vist oli eelmine) sünnipäevaks üle 70 liitri Cocat ja jõi selle vähem, kui kahe kuuga ära. Sellega on vist juba kõik öeldud:D (kusjuures Tal on ilusad ja terved valged hambad, aga nõrganärvilistele võin kinnitada, et hetkel on Tal käsil võõrutusravi Cocast ja joob iga hommik ja õhtu piima).
Õhtupoole pidin siis minema Avele raudteejaama vastu ja saatma Ta Kiku poole. Jõudsin täpselt õigeks ajaks kohale. Läksime raudteejaama ette ja palusin Avel kirjeldada mulle särki täpsemalt ning Ave teatas mulle: "See on selline valge särk, millele on kirjutatud sellise stiiliga Coca-Cola nagu pudelil ja see särk paistab läbi."
"Misasja? Paistab läbi?" kordasin Ave lauset.
"Jah, ma näen, et millised rinnahoidjad Sul on ja mis värvi ja mis mustriga. Ma juba sees nägin, aga ei julenud Sulle öelda" sõnas Ave naerdes.
Ma mõtlesin kohe kiiresti peas läbi, et mitu inimest minust teel raudteejaama mööda jalutas ja hirmuga mõtlesin kõigile neile inimestele, kes veel on vastu tulemas. Ma tean jah, et mingi aeg oli isegi moes, et särk paistis natuke läbi ja aluspesu paistis, aga vot mulle ei meeldi. Kuidagi väga alasti tunne on ja aluspesu on kuidagi intiimne ning ei taha kõigile oma rinnahoidjaid lehvitada...piisab juba minu aluspükste välgutamistest.
Raudteejaama lähedal märkas Ave riietepoodi nimega Elegant ja tahtis uurima minna, et mida toredat sealt võiks leida. See oli viga, sest Ave jooksis mööda poodi ringi ja igast riidevarnast leidis endale midagi, mida tahtis proovida. Mingi oma 473 kleiti ja pluusi ning kõik ladus mulle hoidmiseks kätte. Hakkasime juba riietuskabiini poole suunduma, kui leidis järgmise oma unistuste kleidi ja ütles: "Katsu, Kai!"
"Millega ma katsun?!" küsisin riidekuhja alt.
Ave siis askeldas kabiinis ja käis näitas mulle igat rõivast...see tähendab, et katsusin Teda :D Kuid mingi hetk tabas minu kõrva, et poes on muusika vaikseks jäänud, teisi kliente pole ja siis selgus, et pood on juba ammu ilma suletud. Mul hakkas kuidagi müüjast kahju, et peab ületunde tegema. Lootsin siis, et Ave äkki ikka ostab miskit, kuid ei. Kõik asjad olid kas liiga suured või liiga väikesed. Ühesõnaga me olime väga stiilsed, lahkusime pool tundi peale poe sulgemist vabandades. Kiku helistas ka juba ja uuris, et kas see vastab tõele, et me oleme endiselt raudteejaama juures või paneb äp räigelt segast (Kiku stalgib lihtsalt mind läbi telo). Jalutades rahulikult Kiku poole kommenteeris Ave, et näe see mees vaatas praegu Sinu rindu, enamus inimesi vaatab, aga ära muretse praegu suvi ja see täitsa okei. Õhtul, kui Joosep ka meiega liitus, siis tekkis meil huvi, et huvitav kumba Joosep enne märkab, kas rindasid või Coca-Colat? Õige vastus: Coca-Colat :D

CONVERSATION

4 kommentaari:

  1. Hahaa :D vaeseke, õelad sõbrannad :P :P aga see pigem kumab läbi. Ja kui oma leopardi mustriga rinnakad vahetad valgete vastu on kõik OK.

    VastaKustuta
  2. Vähemalt said sõbrad jälle naerda :D

    VastaKustuta
  3. mis tegid, et igivana postitus järsku esimeseks hüppas?

    VastaKustuta
  4. Ma ei tea, aga kui teada saan, siis annan Sulle ka teada :D

    VastaKustuta

Back
to top