Mõnus tüdrukutepäev linnas

Mingi aeg helistas mulle ema ja ütles, et võiksime minna koos linna peale ja teha ühe sellise mõnusa lõõgastava päeva. Tavaliselt pole meil olnud traditsiooniks koos kuskil iluprotseduuridel käia ja lihtsalt have girls talk. Kuid, kuna mõte kõlas armsalt, siis olin koheselt nõus. Ema veel ütles, et kõik on Tema kulul ja et pärast lähme kõik koos (loe: õega) sööma...kuhuiganes ka ei sooviks. Natuke oli veider, sest meil pole kunagi olnud emaga päris sellist sõbranna suhet nagu osadel emadel-tütardel on. Samas see emade-tütarde sõbrannatsemine on jällegi minu meelest täiesti eraldi teema. Mingi maani on vist okei olla tütrega ka sõbranna, kuid isiklikult arvan, et igal inimesel peab olema keegi vanem inimene, kelle poole pöörduda ja kellega tunneb end turvaliselt. Ma kunagi nägin ka ühte saadet, kus teismelised rääkisid, et igatsevad, et nende ema oleks tavaline ema, aga mitte sõbranna. Kuid samas, need, kellel oli tavaline ja hoolitsev ema, tahtsid, vastupidiselt teistele, endale just sellist sõbrantsist empsi. Mina olen igatahes praeguse elukuluga rahul..lapsena oli ema mul alati olemas ja hoolitses ja poputas, kuid samas reeglid olid vägagi jäigalt paigas. Vahel isegi see poputamine viskas üle ja ajas närvi, aga see vist tulebki sellest, et kui laps jääb haigeks (loe: haigestusin diabeeti), siis hakkavad emad kuidagi erilisemalt seda last hoidma. Kuigi, kui aus olla, siis pean tõele au andma ja ütlema, et olgugi, et taoline poputamine on taevalik ja ülihea, siis tegelikult ei tohiks last hakata erilisemalt kohtlema...peaks olema täitsa rangelt keelatud. Tean päris mitut tuttavat, kes on nii ära poputatud ja kõik nende nõudmised lapsest saati viimseni ära täidetud ning sorry, aga nad on real badassid ja sticks in the ass. Mina tunnen küll end nati ära hellitatuna ja vahel on isegi oma nõudmiste ja soovide pärast lausa piinlik, aga ma tõesti ei suuda end alati vaos hoida. Ma olen ka kindlasti kellegi arvates tõeline mannavahu hellik :D
Mnjah, nagu mulle kobeks, valgusin ma järjekordselt teemast kõrvale. Igatahes käisime siis täna Bellissima ilusalongis, kus on lihtsalt imeline kosmeetik Kätlin, kes teeb veel imelisemaid hooldusi Sinu näole. Mul on muidu loomulikult ilus ja klaar näonahk ja loomulik jume, aga väike tilk tõrva peab ju alati meepotis olema ja nii ka minul. Mul on peaaegu koguaeg mingi jama lõuaga. Küll hakkab mingi Munamäe suurune jurakas lõuale ilmuma, siis otsustab punetama hakata ja kui jõuab üks vinnipunn ära kaduda ja mina rõõmustada, hakkab uus tekkima. Uh, nagu mingi needus. Samas tark internet väidab, et kui vistrikud tekivad, siis oled veel noor...no halleluuja selle peale, eksole. Aga noh täna prooviti minu näonahal mingisugust uut, vähemalt minu jaoks oli uus, näohooldust. Mingisugune mikrolihvimine..see oli nagu pisike tolmuimeja, mis eemaldas vanad naharakud, mille tulemusel peaks see aitama vältida ummistusi poorides. Eks paistab kuidas mõjub...lisaks pidi see ka vereringet parandama ja kusjuures nägu oli küll peale protseduuri täitsa mõnusalt soe.
Kui Bellissimas sai poolteist tundi selili lamamist läbi, siis võtsime suuna massaaži, kus ma sain veel lisaks tund aega kõhuli lebotada ja nautida selja ja kaela mudimist ning lõpetuseks läksime Eedelweissi einestama. Eedelweiss on muidu olnud üks minu lemmik restorane Pärnus ja Joosepiga on meil selline väike armas traditsioon, et kui Pärnus käime, siis lähme ka Eedelweissist läbi. Kuid viimasel ajal on nende menüü väga kesiseks jäänud ja ma olen ausalt öeldes väga kurb. Isegi mitte niivõrd pettunud, aga päriselt kurb. Täna näiteks otsustasin võtta soojad köögiviljad krevettidega ja kui ma vaimusilmis kujutasin ette, et mulle hakitakse värsked köögiviljad, vokitakse kergelt pannil ja serveeritakse koos krevettidega, siis tegelikkus oli selline, et mulle toodi taldriku täis mingisugust Hortese pläusti...ehk et sügavkülmutatud köögiviljasegu, mis oli pannil õlis ära küpsetatud ja krevette juurde valatud...and that's it! Ega maitse polnud halb, aga ei midagi ka erilist. Ses suhtes, et kui ma lähen välja einestama ja mitte mingisugusesse kiirtoidu sööklasse, siis ma eeldan, et ma saan vähe kvaliteetsemat toitu. Kui juba asjad nii hulluks lähevad, siis ma võiksin juba ise pimedana nende mainet parandama hakata...visake mulle põll ja lihanuga ning lets go. Ma tõesti loodan, et neil olukord paraneb ja misiganes probleemid seal köögis või turundusjuhil pole, et need saavad kiiremas korras lahendatud. Aga kokkuvõttes oli tore ja ülimõnus päev :)

PS. Kui keegi märkas, et mul on mingi igivana postitus siia ette karanud, siis ma ei tea miks see siin ilutseb. Sry!

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top