Huumor, mis mind naerutab

Ma ei hakka pikka sissejuhatust kribama, vaid kopeerin lühikese lõigu enda ja Joosepi Skypei vestlusest. Kui eile suutis Joosep mind ärritada, siis täna pani mind hoopis laginal naerma. Ma ei pane pahaks, kui teile see naljakas pole. Ütlen seda sellepärast, kuna Joosep arvab, et ma naeran iga tema kelbase peale, mida suust välja ajab.

Joosep:
Täna peavad kõik koosolekul oma tööst rääkima, mina siis kaasaarvatud.

Joosep:
Räägin siis midagi sellist: "Noh, mis ma siin ikka teen, hommikul tulen viimasena, õhtul lähen esimesena, vahel unustan lõunalt tagasi tulla ja lähen külmast õllest joobnuna otse koju. Vahepeal teen mingeid imelikke kodulehti, ma ei teagi kas see on minu põhitöö või peaksin ma ehk midagi vingemat tegema. Ükskord tahtis ülemus, et aitaksin mööblit kokku panna, aga siis ma olin Kilingi-Nõmme bussi peal. Aga jah, suvepäevad mulle meeldivad, saab ülemustele jalkas pähe teha ja kuumas saunas nendest kauem istuda. Aga tööst veel rääkides, siis olulisel kohal on kohvipausid, kus saan kolleegidega naistest, toidust, tehnikast ja peagi lõppevast tööpäevast rääkida, sest noh... ikka tuleb ette, et hommikul alustatud kohvipaus ei saa enne kella kuute õhtul läbi, selle ajal ma tagan, juurdepääsu kõikidele töötajatele kohvimasinale, sest noh... seltsis on ikka segasem.

Kai:
Hahahahahahahaha :D

Kai:
Kas ma võin selle oma blogisse riputada?:D

Kai:
Panen a la, et minu mees on maailma parim humorist, kes suudab mind lõkerdama panna:D

Joosep:
Ei ei, ära pane, see on lihtsalt lollus, mida ma kirjutamise ajal oma varsaaruga genereerisin.

Joosep:
Miks Sulle selline kelbas naljakas on?

Kai:
See on nii tore ja las mu lugejad näevad, milline huumor mulle meeldib:)

Joosep:
Sul on lihtsalt mingi täiesti arusaamatu vaimustus minu viletsast huumorist ja seetõttu on Sul naljakas.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top