Lõhnatest

Eile, kui Linda külas oli, siis leidsime magamise vahele aega teha ära ka üks lõhnatest. Ma muidu ei cheeriks seda siin, aga peab nentima, et nii minu, kui ka Linda tulemus, mis iseloomustasid meid, olid uskumatult tabavad. Ma pole vist isegi varem enda kohta nii ligilähedaselt tabavat kirjeldust lugenudki. Testi saate teha siin. Kui ei pelga jagamast oma testitulemust, siis oleks huvitav lugeda ka teiste tulemusi...nii, et rahuldage minu uudishimu :D Minu tulemus oli siis järgmine.
Sinu tulemus: Shokolaad Sa oled müstiline ja ligitõmbav lõhn. Oled väga kirglik ja mis seal salata - lausa seksikas. Sulle meeldivad vaid ilusad asjad ja kaunis kodu. Naudid vastassugupoole tähelepanu ja sa kohe oskad seda püüda. Sa jätad peaaegu alati meeldiva ja sensuaalse esmamulje. Aga kui sa lähed oma olemuse rõhutamisega veidi liiale, siis tead ju küll, mis võib juhtuda: "Kibedaks muutub ka shokolaad, kui suu on vaid magusat täis...".


CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Lisan enda oma ka. See on tõesti täiesti mina.
    Sind iseloomustab värskus ja uudsus! Sa ei hoia eriti kinni vanadest asjadest, vaid lased neil minna ja ootad uudishimuga, kust poolt hakkavad puhuma uued tuuled. Oled edasipüüdlik ja lähed uutele väljakutsetele vastu alati julgelt. Oled veidi püsimatu. Kui üks ja sama olukord kestab pikalt, siis teed sa kõik selleks, et asjad ometi muutuma hakkaksid. Sulle meeldib reisida ning näha ja kogeda kogu aeg midagi uut. Aga vahel harva vajad sa ka rahulikku üksiolemise aega, et akusid laadida.

    VastaKustuta
  2. Sind tundes ja teades- täiesti 100% Sina :) Paremini ei oskakski kirjeldada. Kui keegi peaks minu käest veel kunagi küsima, et milline see Linda on, siis saadan oma blogisse Sinu testitulemust lugema ;)

    VastaKustuta

Back
to top