Bloggervõi WordPress

Viimasel ajal olen surfanud erinevates blogides ringi, et avastada uusi ja põnevaid blogijaid (kusjuures võite lahkesti siin enda või teiste blogisid soovitada). Kuigi ma pole päris sellist tüüpi inimene, kes päevast päeva ainult istukski blogides ja loeks silmad punnis teiste eraeludest...kuigi kahtlemata on see põnev, kui osatakse hästi serveerida. Nojah, ja siis selle käigus olengi hakanud avastama ka erinevaid blogikujundusi, aga mitte siis visuaalseid...ses suhtes, et kahtlemata võivad need blogid olla ka visuaalselt ilusad ja kindlasti on ka, aga ma pigem siis jälgin seda, et kuidas minu ekraanilugemisprogramm neid blogisid ette kannab. Näiteks ma jälgin tekstipaigutusi, sildistusi, kuupäevi ja teemasid jmt ning osadel on minu meelest kuidagi hästi lugejasõbralik kujundus ja paigutus...näiteks üks minu lemmik paigutusega blogi on helevalgus. Ja no ma tahaks ka siis mingit ülihead paigutust, mis peab kindlasti mulle hullult meeldima ja natuke võiks ka minu blogikülastajatele see sümpaatsust tekitada :D Ühesõnaga nagu vist juba aimate, siis ma tahaksingi teada, et milline on siis teie meelest ikkagi see kõige parem kujundus ja mis on see n-ö must have in blog? Vaatan, et päris paljudel näiteks puuduvad sildistused ja kohe tekitabki küsimuse, et kas on üldse mõtet nagu mingi sadu erinevaid silte genereerida? Kas neist on reaalselt kasu või piisab lihtsalt otsingukastikesest? Lisaks ma tahaks vahel mõnd postitust parooliga kaitsta, aga seda vist bloggeris teha ei saa, mis on minu meelest vägagi suur miinus WordPressi ees. Veel pole mul aimugi sellest, et kas headeri pildiks saab lisada mingi oma tuunitud või tehtud pildi? Milline on siis praktiline ja lugejasõbralik blogikujundus?
Viimasel ajal mõtlen, et äkki peaks mingi hetk võtma blogi kolimise ette, kui ma vaid suudaks ükskord ära otsustada, et milline on see kõige parem kujundus ja kes oleks nõus nõustama ja aitama.

CONVERSATION

3 kommentaari:

 1. Ühele küsimusele ma oskan vastata. Headeriks saab panna enda tehtud või tuunitud pildi. :) ja ma olen lugenud seda ka, et bloggeris peaks ka saama oma mõnda postitust parooliga kaitsda

  VastaKustuta
 2. Hmm, okei...ma pean siis otsima hakkama :D Aga vähemalt nüüd tean, et ei otsi päris olematut asja :)

  VastaKustuta
 3. Kui kellegile peaks veel pakkuma huvi blogi hea väljanägemine ja kujundus, siis Grete Murri blogist (keda ma samuti jälgin) on teinud suisa selleteemalise postituse :)
  http://gretemurr.blogspot.com/search/label/BLOGGING

  VastaKustuta

Back
to top