Miks ma ei oska normaalselt puhata?!

Mul hakkas eile pisike puhkus, aga nagu mulle kombeks, siis selle asemel, et tõesti puhata, olen mina oma vabadesse päevadesse suutnud orgunnida jälle mingi hunnik üritusi ja kohustusi. Mis mul ometigi viga on? "Kai, kas tahad osaleda 3- päevalisel suvepäevadel ja olla osaline toimkondades?" Jaah, väga tahan. "Kai, kas sobib, kui saame homme kokku ja proovime uusi rakmeid Džännule?" Jaah, meeletult tahan (eile tahtsin väga). "Kai, kas tuled aitad korjata minu iguaanile, meriseale ja jänesele heina?" Jaah, miks mitte. "Kai, kas tuled külla ja koristame koos?" Ojaa, see on mu lemmik tegevus ju...and so on. Ma tegelikult tahan kõiki neid asju teha ja kui annan nõusoleku, siis olen täiega sillas, aga kui see päev ja aeg kätte jõuab, siis on mul motivatsioon mingi miinus 631. Ma tahaks lihtsalt pista oma rannakotti (kui mul see vaid oleks) rätiku, veepudeli, väikese snäki ja minna randa peesitama, pärastlõunal minna kesklinna jalutama ja niisama linnamelu nautima. Õhtul võiks visata midagi ülimugavat selga ja pugeda voodisse ning võtta mingi kausitäis hääd ja paremat kõrvale ja vahtida mingit humoorikat seepi.
Ja siis ma tahan veel olla vahel üksi. Ma olen täiega avastanud üksiolemise võlusid. Üksi olles ei pea Sa arvestama kaaslasega, vaid tiksud omas mullis. Mul juhtub seda omas mullis tiksumist ikka väga palju ja  see ajab Joosepit närvi, kuna ma jään siis alatasa igalepoole hiljaks. Kuid üksi olles on mõnus, kuna ei pea koristama mingiks kindlaks ajaks ära, ei pea kokkama, lähed magama millal iganes soovid ja magad vaikuses nii kaua kuniks und jätkub ja lähed koeraga parki jalutama, ilma, et Joosep helistaks poole tunni möödudes ja uuriks, et kas ma olen ikka veel elus. Mis on iseenesest armas, aga kammoon, mis ühe pimeda inimesega ikka saab kilomeetrisel lõigul juhtuda, peale selle, et jään auto alla, pargis koksab kirvemõrtsukas mu maha (halvimal juhul vigaseks)ja veab põõsasse, varastatakse paljaks, kukun õnnetult peaga vastu kiviäärt...ega muud hullu ei saagi juhtuda. Ei, tegelt on armas, et tunneb muret, aga vahel tahaks lihtsalt puhata kohustustest ja lihtsalt mitte midagi teha.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top