Eelmäng koerte moodi

Istusime hommikul Joosepiga uniste nägudega diivanil, kui äkitselt ütleb Joosep mulle stoilise rahuga, et näe Džännu teeb Pythonile suuseksi...nagu wtf?! Täpsemal pärimisel selgus, et tegelikult Džännu lihtsalt limpsas keelega paar korda Pythoni strateegilist kohta, mille peale ma muidugi hakkasin nägu krimpsutama ja seletasin Džännule, et kui rõverõverõve koer Ta on ja ärgu mind enam kunagi lakkugu. Joosep muidugi kohe uurima, et kas inimesed on ka siis rõvedad, kuna harrastavad samuti ju suuseksi. Kuid ma ei saanud ju noogutada ja nõustuda, et loomulikult oleme kõik ühed rõvedad isendid siin maamunal, vaid hakkasin kaitsekõnet pidama suuseksi loomulikusest inimeste seas. Istusime siis rahulikult unistena diivanil edasi ja jälgisime koerte omavahelist mängimist, kui Joosep jälle sõnas: "See on neil eelmäng." Mille peale mina siis ütlesin, et me võiksime ka sedasi mängida. Noo, et mina nätsutan Joosepi kõrva, Joosep samal ajal närib mu kõri ja siis Joosep lisas, et kui tahab minuga mängida, siis hüppab mulle paar korda peaga makku ja niisama külje pihta. Ma ei tea, täna oli siis selline veider hommik. Meil tavaliselt pole hommikud sellised...ausõna :D

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top