Mind ei võeta mitte kuskil jutule

Eile oli siis see kauaoodatud päev, mil pidi mulle kingsepp helistama ja andma teada, et kas on nõus minu juhtkoera rakmetel pandla ära vahetama ja rakmete külge riputama neetidega kaks nahkset aasa. Ning loomulikult huvitas mind see kogu töö maksuvus ka, kuna mul ikkagist ju nii uhke ja kallis koer, nagu valveproua mulle teada andis. Kuid ma pole siiani saanud kingsepaga suhelda, ainult selle valvelaua prouaga, kes koguaeg ette ja taha vabandab, et ei saa mind aidata ja helistagu ma homme hommikul uuesti, sest võib-olla meister tuleb, aga päris kindel see ka pole. No helistasin siis täna hommikul uuesti ja sain jälle selle kulunud vastuse, et meister täna ei tulnud ja järgmine nädal ka ei tule ja vahepeal ka ei tule. Ma juba hakkasin mõtlema, et kas seal üldse töötabki kingsepp? Sest kuidas on võimalik, et inimest üldse kohal pole või mitte kuidagi muudmoodi pole võimalik inimest kätte saada, Või äkki on kingsepal joomattsükkel ja valveproua ei tea, millal see lõppeda võiks, või äkki said nad siiski teada, et ma polegi ropprikas. Igatahes veider ja mina otsustasin, et kui Tartus ei saa ühte pannalt ära vahetada ja kahte aasa juurde teha, siis vean rakmed Pärnusse ja otsin sealt mõne asjaliku inimese. Kuskil Eestimaa põues peab ju olema vähemalt üks inimene, kes saab nahka õmmelda ja neete kinnitada, ma pean selle kodaniku lihtsalt üles leidma. That simpel, but so hard to do :)

PS, Kui märkasite, et selle
postituse all on mingisugused veidrad sildid, siis lihtsalt mainin, et see on minu armas Joosep, kes mind järjekordselt trollis :D

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Pärnus on kaks kohta, mida julgen soovitada, üks on Lepa Kaubamaja (turu juures) kingsepp, kes suht kõike oskab ning teine on turu taga oleval tänaval olev kingsepp-sadulsepp. Mõlemad suudavad Sind kindlasti aidata.

    VastaKustuta
  2. Ooo, ole Sa tänatud hea inimene! :) Juba neljapäeval võtan tee sinna ette :)

    VastaKustuta

Back
to top