Rakmetest, shoppamisest, rindadest, reitest, külalistest...enam-vähem vist kõigest :D

Eile sain lõpuks Džännu rakmed viia meistri juurde. Ja mitte kingsepa või sadulsepa juurde (aga ma siiski tänan seda lugejat, kes soovitas mulle ka häid meistreid), vaid Pärnus on selline koht nagu Polstrituba. Mina kahjuks netist nende kohta infi ei leidnud, aga nad asuvad vanas Cibuse hoones. Seal tehakse tsiklitele, autodele, mööblile jt asjadele katteid. Läksin sinna, seletasin ära, et mida soovin ja tüüp kohe tegi vanadest rakmetest pildi, võttis vajalikud mõõdud ja uuris, et kui kiire mul nendega on. Juba esmaspäeval saan oma rakmed kätte...jupidupiduu! Muidu oleksin saanud samal päeval kätte, kuna nii väike töö, aga tüüp ütles, et peab natuke mõtlema, et kuidas teha...noo, et oleks ikka korralik ja ilus. Väga positiivse ja professionaalse mulje jättis ja väga paljud soovitavad Polstrituba. Hinna kohta küsisin, siis ütles, et arvatavasti üle tunni aja ei lähe ja siis hinnaks 10-15€...nii, et see on ikka selline talutav hind, mis ei pane läkastama.
Lisaks käisime õega shoppamas ja ostsin endale PK New Yorkerist kolmed pikad retuusid...ühed mustad, hallid ja siis tume hallid, millel on hele halliga lillekontuurid peal vms. Mulle isiklikult hullupööra meeldivad retuusid ja need on superlux mugavad. Kuigi kunagi lugesin artiklit sellest, et see pidi naiste reied lodevaks muutma, kuna pole midagi, mis jalgu kõndimise ajal n-ö vormis või paigal hoiaks. Minu meelest on see loll jutt, sest koguaeg kirjutatakse teemadel, et teadlased avastasid, et riiete kandmine muudavad inimese keha lodevaks, siis jälle ei muuda...make up your mind. Nagu see viimane uudis oli, et rinnahoidjate kandmine ei mõju ka hästi, kui liiga noorelt hakkad kandma, sest siis keha ei tooda enam mingisuguseid tugikudesid, mis hoiaksid partii pringina. Prantsuse teadlane Jean-Deniar Ronillo avastas, et rinnahoidjate kandmine muudab rinnad pehmeks ja laialivalguvaks. Mis ma nüüd sellega öelda tahtsin...vist seda, et rääkigu need teadlased ja mitte teadlased mida tahes, aga mugavus on ikka kõige tähtsam. Ma küll ei usu, et keegi nüüd selle uudise peale valaks oma kopsukad bensiiniga üle ja pistaks põlema või rebiks retuusid ribadeks...vähemalt minul küll sellist plaani pole. 
Hiljem saabus Pärnusse ka Linda, kes tuli mulle üheks ööks külla. Naljakas on see, et me enamus ajast lihtsalt magasime hambad laiali. Mulle sellised külalised täiega meeldivad, siis on nendega muretu. Ses suhtes, et kuna mulle meeldib siestasid päeval pidada, siis on tore, kui külaline teeb sama. Isegi, kui ei tee, siis Linda on üks sellistest külalistest, kes leiaks ise endale tegevust, mitte ei koputaks koguaeg mulle õlale, et ou kuule, mul on igav. Jajah, ma tean, et ma kõlan nagu >"Aasta 2015 Siteim Võõrustaja", aga reaalselt ka, mis nauding on sõpradega siis koos olla, kui pead mingid hullud plaanid ja tegevuskavad välja mõtlema, et külalist või külalisi lõbustada...ses suhtes, et ega ma mingi kloun pole. Ma ei mõistagi neid inimesi, kes eeldavad, et kui tulevad külla, et siis pean mina vaaritama, koristama ja kõike muud ette-taha ära tegema. Siis ei ole ju mingit mõnu sellest, et sõbrad külas. Pigem nagu orjatöö ja juba enne sõprade saabumist hakkad mõtlema, et oh Issand küll, varsti jõuavadki kohale ja kui kohal on, siis kõigile naeratad oma krampliku miljoninaeratust ja samal ajal mõtled vaikselt oma peas, et krt, millal nad ometigi ära lähevad. Mul pole õrna aimugi, et kuidas teistel selle asjaga on, aga mina küll tunnen nii ja lihtsalt ühest hetkest otsustasin, et aitab küll...nii pole üldse lahe.Sellepärast ongi tšill, kui süüa tehakse koos, pärast koristatakse laga koos ära ja kui üks tahab tukastada, siis on see okei ja keegi ei hakka ilkuma, et hea tropp, tuled külla ja magad siin. Ma alati tahan, et kui mulle sõber külla tuleb, et tunneks end täiega vabalt...pangu selleks kasvõi mingid kottis ja auklikud püksid jalga ja rasvaplekkidega särgi selga või jooksku palja p*rsega ringi...mul kama kaks...peaasi, et kõik oleksid rõõmsad ja rahul.
Samas, kui on lihtsalt mingisugune pidulikum koosistumine, siis ma muidugi tahan raudselt elamise läikima lüüa, teeksin ettevalmistusi juba päev varem, et pakkuda häid suupisteid ja mõtlen ka mingisuguse tegevuse välja...noo, kui külalistel peaks mingi hetk jutt otsa saama vms. Et sellega on jah nati teine lugu, kui niisama sõbraga koos aja viitmine.

PS. Lindalt sain siis oma magnetid ka kätte. Üks on siis San Francisco magnet, millel on seriaali "Lastega Kodus" elumaja, kus filmivõtted käisid ja teine on siis California osariigi magnet. Mul nüüd kolm osariigi magnetid...lihtsalt mainin, et mul on veel 48 vaja :D

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top