Sain eile oma üllatuse kätte

Lobisesime eile Lindaga telefonis, kui mulle hakkas võõras number sisse helistama. Kuna mina ei tea, kuidas käimasolev kõne ootele panna ja sissetulev kõne vastu võtta, siis kamandasin Lindat, et too paneks käbe meie kõne kinni. Võtsin siis võõralt numbrilt tuleva kõne vastu ja sain teada, et mulle on 15 minuti pärast kulleriga saadetis tulemas ja et kas olen ikka kodus (loomulikult olen ma kodus, ma ikkagist ootan ju pikkisilmi oma üllatust). Kui kuller saabus ja ma rõõmsalt õue vastu lippasin, siis mulle ulatati imeilusad pikad kollased roosid, millele oli lint ümber seotud. Noo, ei pea vist kolme korda arvamagi, et kellelt need olid :)
Joosep on ses suhtes küll üks eriline ja armas tegelane mul, kes on mind lilledega ära hellitanud. Ta ei oota, et oleks mingisugune tähtpäev, vaid täiesti suvalisel kolmapäeval võib koju tulla suure lillekimbuga. Enne eilset lillesaadetist, oli selline armas hetk, kui töölt tuli, siis ma magasin ja ärkasin selle peale üles, et ta pani lumivalge lõhnava roosi minu näo juurde...vot selline imeilus ärkamine :) Ema muidugi küsis kohe, et miks ta Sulle kollaseid roose saadab, aga mitte punaseid. Jah, tõepoolest, miks? Võib-olla tekkis kellegil veel taoline küsimus, siis vastus on tegelikult imelihtne- kollased roosid on minu lemmikud. Kuigi ma olen vist nüüd juba eakam ja küpsem, et punased roosid on hakanud panema ka minu südame kiiremini põksuma ja sümboliseerivad mulle kirglikust.
Igatahes ma olin nii elevil oma lilledest ja koheselt võtsin ühendust Joosepiga, unustades ära, et Linda istub ja ootab ikka veel teadmatuses. Kui ma siis lõpuks telefoni vaatasin, siis olid mul järgmised teated Whats Appis ja sõnumites.
15:05
Noh, mingi pervert helistas?
15:07
Või sarimõrvar, kes Sinust kotleti teha tahab?
15:16
Kas sarimõrvar helistas ja viis Su ära?
15:22
Kallis, kuhu ma Sulle järgi tulen?
15:43
Kai on kadunud...

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top