Väike loosimine

Pärnus avati juulikuus üliseff ja uudne kardikeskus, kus saab iga inimene oma päevase adrenaliinilaksu kätte. Võib minna üksi, kui ka koos sõpradega ja teha sõbralik mõõduvõtmine, kes on teie seas kiireim ja teravaima reaktsiooniga. Pärnu Kardikeskus pole lihtsalt suvaline rehvipõletus koht, vaid seal saab ka sünnipäevi ja niisama firma suvepäevi pidada, talvel avatakse ka välisrada, mis on kaetud jääga ning valmimas on ka saun. Vahepeal saab end karastada mõnusate jookidega ja teisi tegevusi nautida. Kohaomanik on tõeline asjaarmastaja ning Pärnu Kardikeskus on suure pere ettevõte. Kui muidu pole see suvi olnud asja suve pealinna, siis äkki järgmine giveaway on piisavaks põhjuseks.
Seoses uue keskuse avamisega loosingi ma välja neli komplekti lisaminuteid Pärnu kardirajale. 3x10 minutit, ehk kolm inimest saab 10 minutit tasuta kardirajal ringi rallida ja  1x20 minutit, ehk et saate koos kaaslasega täiesti  tasuta üksteisega mõõtu võtta. Võitmiseks pole midagi muud vaja teha, kui vajutada Pärnu Kardikeskuse Facebooki lehel like, jagada seda postitust ja jätta postituse alla oma e-mail, et ma saaksin võitjatega ühendust võtta ja anda teada, et mismoodi oma auhinna kätte saate. Õnnelikud võitjad loosin välja juba 1. augustil. Head loosiõnne kõigile! ;)


CONVERSATION

9 kommentaari:

  1. katrekull1@gmail.com
    Jagasin postitust facebookis :)

    VastaKustuta
  2. piilu13@hotmail.com
    Jagatud

    VastaKustuta
  3. merilyn.nomm.001@gmail.com
    Jagatud ka Facebookis :)

    VastaKustuta
  4. krissukas@gmail.com
    Jagatud FB's :)

    VastaKustuta
  5. Jagasin ka Facebookis sõpradele :)
    Pendralisanne@gmail.com

    VastaKustuta
  6. Tegin siis tänase loosimise ära, et välja selgitada, kes saavad minna Pärnu Kardikeskusesse tasuta sõitma. Loosimine toimus järgmisel viisil: ajasin osalejate järjekorra segamini ja kasutasin fortuunat, kes läbi Skype ütles numbreid.
    Loosis osalejad, kes võitsid endale 10 minutit tasuta kardisõitu on: Merilyn Nõmm, Krissu ja piilu13. Osaleja, kes võitis endale ja ühele oma sõbrale (2x10 minutit) tasuta sõidu on Kaisu Saag. Palju-palju õnne võitjatele! :)

    VastaKustuta
  7. Kirjutan kõigile võitjatele meilile, et kuidas oma auhinna kätte saate :)

    VastaKustuta

Back
to top