Linda, Linda, mu Linda

See postitus tuleb enamjaolt ulme roosa kiidulaul, sest ma lunastan oma patte ja Ameerika magneteid ja võib-olla olen tõesti natuke Lindakesele liiga teinud, et nii vähe tähelepanu minult saab, sest tegelikult aitab mind nende piltide ja videodega ikka sigapalju :) Aga päriselt ka...võite rahus selle postituse lugemata jätta, sest ma kardan, et ma kaotan kõik lugejad ära...välja arvatud ühe - Linda :D
Eile või oli see üleeile...no ühesõnaga jõudis mu lapstööjõud (loe: lindake) suurest ja laiast Ameerikast tagasi ja õhtul Skype teel rääkis oma reisimuljeid. Ta küll seletas, et ma kirjutagu Tema reisist, kuigi ma ei saa siiani päris hästi aru, et miks ma peaksin kirjutama kellegi teise reisielamustest. Aga üks asi jäi mulle küll väga teravalt meelde. Linda käis Ameerikas olles surfamas, aga ega surfamine ei kriibigi mu õrnahingelist hinge. Mu õemees käib ka surfamas ja ma saan ka iga kell surfama minna...nänänä, ma pole üldse kade :D
Aga see topski käis ju ookeanis surfamas..no seal, kus need tagasihoidlikud kuue või 13 meetrised valged haid ringi sulistavad ja vahest ajaviiteks inimesi möödaminnes ampsavad. Hull inimene ma ütlen, see pole täiemõistuslik, aga see pole ka enam mulle uudiseks. Lisaks pool õhtut lalises Linda Skype kõne ajal:" Sa koguaeg kirjutan, et käisid Mariaga jalutamas, tegite  seda, teist ja kolmandat, käisite Kikuga seal ja näe Ellu käis külas ja kõik on nii toredad ja vahvad...muidugi, kõik on nii vahvad, aga mina?! See kõik on ikka nii ebaaus, mida Sa naerad? See pole naljakas! Kai, ära naera minu üle! Kes see Linda veel on?!"
Siis otsis mingi ürgajast pärineva blogipostituse üles ja kurtis, et see on viimane postitus, kus ma Teda möödaminnes mainisin ja lisaks olen süüdi veel selles, et ma lapsekesele tekitasin vaimse trauma. Nimelt, kui enne Läti reisi kirjutasin Joosepi Galvi-Linda seljakotist, siis Lindake märkas oma nime ja peaaegu oli juba peapidi laes suurest rõõmust, et postituses on miskit Temast, aga näe jälle sai petta.
Ega ma praegu ka ei muliseks siin Lindast, aga teate tänapäeva lapsed on kavalad manipulaatorid :D Linda ähvardas mind, et kui ma ei kirjuta Temast postitust, kus ma kiidan Teda maast taevani ja tagasi, siis ma oma magneteid ei saa, mida mulle Ameerikast tõi. Mina, kui nõrk lehm, allun siis lapse provokatsioonile, sest ma väga tahan Ameerika erinevate osariikide magneteid. Lindake on siis shkuusishmuusish-tipsutupsu-ninnunännu-plirtsuplärtsu-torearmasvahvanunnu...öäk, kui roosamanna see nüüd sai. Ma lähen nüüd oksendan. Homme tuleb Linda mulle külla ja parem oleks, et magnetid oleksid kaasas. No nüüd peaks jälle paariks aastaks rahu maa peal olema ja lapsel meel rõõmus.

CONVERSATION

2 kommentaari:

Back
to top