JOIKi toodetest ja väike feil

Olen juba pikemat aega kasutanud JOIKi tooteid. Vaarikalõhnalist kiirestiimenduvat käte- ja jalgadekreemi ning samuti soetasin endale ka prooviks silmameigieemaldusvahendi. Kreem on superhea ja jätab käed siidiseks ja pehmeks, lõhn on meeldivalt paras ja tänu sellele lõhnale ei pea end koguaeg eraldi lõhnastama. Silmameigieemaldusvahend on pmt lõhnatu ja silmadele jätab sellise mõnusalt värske ja puhanud tunde. JOIKi toodete juures meeldib mulle veel see, et neil on dosaator, mis muudab kasutamise veelgi mugavamaks. Oma kahte lemmikut hoian siis korralikult vannitoariiulis, kus on neid mugav kohe võtta ja kasutada. Pudelitel teen vahet pudeli kõrguse järgi. Kuid viimased paar õhhtut hakkasin kahtlustama, et minu JOIKi vaarikalõhnaline käe- ja jalakreem on vist vanaks läinud või on minu lõhnataju veidi rikkis. Kahtlustades neid kahte varianti, ei hakanud ma täpsemalt uurima, et kumb nendest kahtlustest siis paika peab, vaid kasutasin rõõmsalt tooteid edasi...kuni tänaseni. Võtsin jälle siis lõhnatud käte- ja jalgadekreemi ja hõõrusin kandadele, kuid kuna mulle tundus, et kannad vajaksid veel niisutust, siis võtsin veel ühe sutsaka kreemi. Hõõrusin ja masseerisin, kui äkki lõi pirn mu peas põlema ja mulle meenus, et ma olin vahepeal üldse unustanud, et mul seisis kreemi kõrval ka meigieemaldusvahend ja mida ma nüüd siis mitu õhtutt usinasti oma jalakandadele sisse hõõrusin.
Selline väike feil, aga vähemalt ei ületa see feil seda feili, kui ma pesin end ihukreemiga ja pärast pesu "kreemitasin" end veel dušigeeliga.

CONVERSATION

1 kommentaari:

  1. Oh, see kosmeetika segiajamine vist on üldinimlik. Kõige koomimad on muidugi need tüübid, kes jalakreemiga hambaid pesevad. Aga seda juhtub ikka aeg-ajalt, et paned šampooni pähe, hõõrud nagu segane ja no ei vahuta. Siis selgub, et oled hoopis palsamiga pesnud. :D

    VastaKustuta

Back
to top