Kohvi serveerimine pimeda moodi

Kaisu jõudis ka lõpuks Inglismaalt tagasi ja kuna polnud pikalt muljetanud, siis leppisime kokku, et tuleb minu poole, et vahepealset aega tagasi teha. Kui olime rääkinud juba mitu tundi, siis lahke võõrustajana, tuli mul isegi meelde ka kohvi oma armsale sõbrale pakkuda. Läksin siis kööki ja pean uhkusega tõdema, et seekord sain ma kohvi valmistamisega perfektselt hakkama- ei valanud seekord joogijogurtit piima pähe kohvi sisse ja kohvipuru oli seekord ka kohvipuru, mitte aga suhkur. Ma eelmisel korral lihtsalt tegin kogemata Kaisule topeltsuhkruga suhkruvee. See on selline spetsjomteenindus ja maitseelamus, mida ainult mina pakun. Kui mina köögis askeldan, siis kõike teen käsikaudu ja nina kasutades. Kui klaaspurgi kaane avasin ja vastu tuli kohvilõhn, siis eeldasin, et ju see peab kohvi olema (tegelikult oli suhkur). Põhjus miks purgiga eksisin on imelihtne. Lihtsalt varasemalt hoitigi selles klaaspurgis kohvi ja seega oli kohvilõhn ikka veel purgis.
Tegin siis Kaisule kohvi valmis, just sellise nagu talle meeldib ja ulatasin talle suure aurava tassi. Kaisu siis sõnas, et püüab nüüd elusalt selle tassiga elutuppa jõuda, mille peale mina ütlesin, et eks Sa püüa ja koperdasin täie auruga talle seljatagant sisse. "Anna andeks, ma ei näinud Sind!" vastasin ma kerge irooniaga, ise naeru lagistades.

CONVERSATION

8 kommentaari:

  1. Ja mina arvasin,et olen oma nime poolest erak:) Vot mulle nüüd, ma polegi ainus Kaisu maamuna peal :)
    Aga muidu sul on nii lahe blogi, eriti veel see, et sa kirjutad nii hästi!

    VastaKustuta
  2. Ma võin Sind rahustada ja kinnitada, et oled erak edasi, kuna see on kõigest mu sõbranna hüüdnimi😉
    Aitäh heade sõnade eest!😉

    VastaKustuta
  3. Vot seda topeltsuhkruga suhkruvee "kohvi' prooviks isegi :D Hea :D

    VastaKustuta
  4. Väga hea kohvi oli! Aitäh!

    Muideks ma tunnen ühte tüdrukut, kelle nimi on Kaisu, seega päris erak Kaisu ei ole ;)

    VastaKustuta
  5. Ma tean ühte inimest, kes keetis mannaputru. Pani manna sisse ja pudru keema. Puder aga läks keemise ajal kuidagi kahtlaselt vedelaks. No järelikult on mannat vähe, uhas aga juurde. Puder aga muutus järjest vedelamaks ja ... kleepuvamaks. Ju siis tuleb veel mannat panna ja lisas aga veel. Ollus pajas aga otsustas kangekaelselt muutuda järjest tumedamaks ja kleepuvamaks. Lõpuks selgus, et ollus, mida see inimene manna pähe oli valimatult potti uhanud, oli tegelikult suhkur ning lõpptulemuseks oli mõnusa pudru asemel siirupivesi. Ja see inimene ei olnud mitte vaegnägija.

    Mis puutub nimedesse, siis Kaisu-nimelisi on Eestis hetkel 15 - saaks teha lausa väikese kokkutuleku. Kalli-nimelisi on lausa 150. :)

    VastaKustuta
  6. Ma just eile mõtlesin, et maruäge oleks teha ühenimeliste kokkutulekuid ☺️

    VastaKustuta
  7. Absoluutselt. Sinu puhul, Kai, saaks kokkutulekule tulla 1191 inimest, kusjuures nende seas ka mehi. Isegi kui otsustad teha kokkutuleku ainult inimestele, kelle nimi on Kai Kuusk, siis on suur tõenäosus, et olete vähemalt kolmekesi.
    Mis minusse puutub, siis eesnimelisi tuleks oma poolsada, aga kui teeksin suguvõsa kokkutuleku Hanslepa-nimelistele, siis oleks meid kohal 3 - kaks neist mina ja mu abikaasa. Ma olen punases raamatus...

    VastaKustuta
  8. Hmm, sellisel juhul peaks siis tõesti tegema mingisuguse kitsenduse...näiteks kõik Kai nimelised vanuses kuni 40 vms.
    Punasesse raamatusse võiks siis juba lisada ka Hanslepa liigiomase kirjelduse ☺️

    VastaKustuta

Back
to top