Ripsmepikendustest

Ärkasin täna "oivalise" peavaluga, mis konkreetselt ajab seest keerama ja tekitab tunde nagu tahaks kogu oma sisikonna välja oksendada . Uh, ma ei taha isegi mõelda kõikidele neile asjadele, mis vajavad täna ära orgunnimist. Näiteks üks kõige olulisemaid asju on homne lastelaager, kuhu ma olen külalisena minemas, et rääkida elust pimedana ja juhtkoerast, aga ma pole isegi transpordiküsimust veel lõplikult välja selgitanud. No ja siis mõtlesin veel, et peab hakkama uurima ja vaatama kontoritoole, mis oleksid head, kvaliteetsed ja mugavad. Eriti just rõhk mugavusele, kuna Joosepi tool lagunes juba mõni aeg tagasi ära ja kuna meil pole olnud sukasääres sellist vaba raha, et soetada uus, siis vaene mees teebki tööd söögitoolil. Aga no ilmselgelt pole need toolid mõeldud terveks päevaks istumiseks, sest kes see ikka sööb nii kaua, eksole. No ja sellest, et söögitoolid pole mõeldud terve päeva istumiseks, annab tunda Joosepi selg, kael ja jalad. Mingid lihasvalud on tekkinud, kuna jalad ei toetu õigesti ja no selg ka ilmselgelt, kuna kõik asjad saavad ju enamasti alguse seljast. Ühesõnaga mind ootab ees üks suurem internetis tuhlamine ja otsimine, et saada Joosepile üks korralik töötool, et ei peaks programmeerimise ajal mõtlema oma valudele, vaid saaks raha teenida. Raha on vaja, ma ütlen! :D
Veel mõtlesin uurida ripsmetihenduste või pikenduste või mõlemi kohta. Ma pole mitte kunagi nende kohta uurinud ja seega ma ei tea, kas need käivad combona nagu 2in1 või peadki ise valima, kas tahad tihedust või pikkust või mõlemit.Jaah, nüüd ma söön oma sõnu, sest ma kunagi ühes oma postituses vigisesin, et milleks naised endale kõiksugu pikendusi, kellasid ja vilesid külge lasevad kleepida (juukse- ja ripsmepikendused ja ripsmetutikesed, geelküüned, silikooni jne). Kõige arusaamatum on minu jaoks see, et kõike muid karvu lastakse juurde ja pikemaks kleepida, aga vot kulmud raseeritakse nulli ja joonistatakse pliiatsiga asemele, nagu mis värk sellega on? :D Ega ma praegugi ei poolda, et naine tuuniks end nii hullusti üles, et lõpuks ei saa enam ise ka aru, et mis oma või mis võlts. Kuid maitsekas ja tagasihoidlik tuunimine on siiski minu jaoks okei. No et rõhutada oma olemasolevat ilu või natuke rohkem esile tuua. Mitte nii, et paned endale kandadeni ulatuvad juuksed, kulmudeni ulatuvad ripsmed ja F suuruses silikoonrinnad ja süstid näo Botoxit niimoodi täis, et ei saa enam naeratadagi.
Ripsmepikenduste peale hakkasin ma tõsisemalt ja pikemalt mõtlema eile, sest kuigi ma värvin täitsa iseseisvalt pimedana oma ripsmeid ripsmetušiga, siis mulle tundub, et palju lihtsam ja mugavam oleks ju siis juba paigaldada endale mõni karv juurde, kui ise mökerdada ja siis maha võtta jne. Pealegi on mul alatasa probleem, et mu ripsmetušš on kadunud. Panen lihtsalt kuskile nii hästi ära, et ise ka pärast enam ei leia üles. Mõistlik inimene paneks kosmeetikakotti, aga ma hoian seal kõike muud kui ripsmetuši. Aga pikendustega ei saaks seda juhtuda. Kuhu need ikka kaduda saavad, kui need kogu aja Su silmade küljes tilpnevad. Ma muidu igapäevaselt ei viitsi enda ripsmeid tušiga üle võõbata, kuigi tahaks, et oleks seda viitsimist,sest ilus tahab ju iga naine olla, olenemata oma laiskusest. No ühesõnaga ma hakkan nüüd neid ripsmepikenduse asju uurima ja kui keegi teab raudpoltkindlalt soovitada kedagi, kes on hüüber hea kvaliteediga ja hea hinnaga, siis jagage soovitusi. Kuna ma ise ei saa lõpptulemust kontrollida, siis on minu jaoks oluline just kvaliteet ja oskustega tegija. Ma kujutan juba nii elavalt lõpptulemust ette, kui ilus see oleks ja annaks palju rohkem ilmet mu näole juurde. Mul on lihtsalt siiani nägija ajast silme ees pilt endast värvitud silmadega ja mulle kuidagi sobisid rõhutatud silmad ja no ripsmed on selleks ülihea võimalus.

CONVERSATION

14 kommentaari:

  1. Kas ripsmetehnik peaks asuma Pärnus? :)

    VastaKustuta
  2. Mkm, see pole esmaoluline, kuigi mugavam oleks jah, sest neid tuleb vist käia mingi aja tagant hooldamas ka. Kuid samas, kui hooldada on vaja ainult nt 1x kuus, siis ei tapa mind sõitmine ka mujale Eestisse. Aga no ma ei tea sedagi, et kui tihti tuleks hooldada... :D

    VastaKustuta
  3. Ok, see oli väga kasulik info ja kindlasti arvestan sellega. Tänud! ;)

    VastaKustuta
  4. Minul on aastaid olnud ripsmepikendused. Ma vist ei oskakski enam mitte kuidagi ilma olla. On olemas kahte sorti pikendused - ühed on volüümid, mis jäävad enamasti nagu nukuripsmed ja on tõsiselt ilusad ja siis on tavalised, mis pannakse üks karv ühe ripsme külge. Mul on volüümid. Nende puhul tehakse karvadest tutike ja siis pannakse su ripsmekarva külge. Volüümiga ei pane nii tähele ka, kui ripsmeid kukub.
    Kindlasti on ka neid, et kes ei salli volüümi ja peavad võltsiks, aga mulle meeldib. :)

    VastaKustuta
  5. Mul endal kogemust pole ega oska kedagi konkreetselt soovitada aga äkki oleks parem lasta salongis teha ripsmete keemiline koolutamine ja värvimine? Nii pole midagi võltsi küljes aga paar-kolm kuud oleks muretu.
    Ja ära pahanda aga mainin veel, et ripsmetušš kirjutatakse tugeva t-ga, nagu ka tušijoonistus nt. Dušš nõrga d-ga on see, mille all ennast pestakse :)

    VastaKustuta
  6. Aga kas need volüümid liiga kurnavad oma ripsmetele ja silmalaugudele pole? Olen jälle kuskilt kuulnud, et pärast kukuvad oma ripsmed täitsa välja ja taastuvad pikalt vms ning no see vast mingi linnalegend, et volüümidega venivad silmalaud välja, ripuvad pärast nagu lehmanisad. :D

    VastaKustuta
  7. Ahjaa, seda ka veel, et olen lasknud keemiliselt värvida, aga vajaks samuti igakuist värskendust...mulle tundub vähemalt nii ja koolutamist pole samuti proovinud. Ma arvasin, et seda peab iga kord eraldi tegema, et pole püsiv vms.

    VastaKustuta
  8. Volüümide karvakesed on just vastupidi palju kergemad/õhemad,tava ripsmepikendused paksemad isegi,ei meenu hetkel mis see volüümikarva paksus oli. Ise kannan ka volüüme,nende pluss ongi see et kellel pole just enda ripsmed kuigi tihedad siis need jätavad tänu tutikule tihedama mulje ja ei jää nö järsud augud paistma kui ära kukuvad sest see tutiku lehviku kuju nagu aitab varjata seda auku mis ei torkagi kohe hästi silma :) Mul endal on ka tundlikumad silmad ja töö peab olema korralik muidu läheb oma silmalaug paiste ehk siis oma karva ja kunstripsme karva vahe peab piisav olema(karv ei tohi kindlasti lau vastas olla), oma karvanääps peab õhku saama sest kui on värske liim mis alles kuivab võib halva töö puhul ärritada silma/tekitada allergilist reaktsiooni,ei tohi kokkuliimimisi ja liimikogumeid olla,ripsmetega peab olema mugav ehk sa ei tunne pm üldse mingit raskust oma ripsmetel vaid sulgkerge tunne nö. Olen ise leidnud ühe tehniku kes teeb oma tööd hoolega ja kellega pole seda silmalaugude paistetus probleemi ega muud olnud. Nanomister on ka üks vidin mis aitab liimil kiiremini kuivada,tänu millele vähendab allergilist reaktsiooni liimi suhtes näiteks, tehnik peab seda õigesti kasutada oskama :)

    VastaKustuta
  9. Ma üritaks kirjeldada tulemust, ehk see aitab ka otsustada. tavaliste pikenudste puhul liimitakse iga karva külge üks karv. Peab olema väga kogenud ripsmetehnik, siis on tulemus ilus. Liiga pikkasid ei tohi panna, sest need hakkavad koormama oma ripsmeid. Ripsmed ju kasvavad edasi ja liimitud karv muutub ripsmele raskeks ja võib juhuta, et raskusega lihtsalt lõpuks kukub karvake välja. Kaua tulemus ilus püsib, see on individuaalne. Kuid mingist hetkest muutub asi koledaks, kui ripsmed on liiga väja kasvanud või mõned pikendused välja kukkunud. Volüümi ripsmete puhul liimitakse ühe karva külge 5-6 peenikest karvakest. Kui enne oli 20 karva reas, siis on 50-60 peenikest karva reas. Tulemus jääb suhteliselt võlt. Näitena oskaks tuua, nagu vanasti nukkudel ripsmed olid (need suletavate silmadega nukud, millel ripsmed tihedalt joonena). Ainukese vahega, et volüümi ripsmed on pikemad ja kaardus. Ma ei tea palju see kirjeldus aitas. Liimi osas tõesti inimestel esineb allergiaid ja tulemuseks on paistes silmad. Kuna liim on koguaeg ripsmetel ja liiga silma lähedal, siis see ei ole päris ohutu. Lisaks ripsmepikendused hakkavad häirima silma normaaseid funtsioone ja suunama õhuvoolu, mille tulemusena muutuvad silmad liiga kuivaks. Ja kui need paned, siis keegi nägija peab andma infot, kui oleks vaja hooldusesse minna.

    VastaKustuta
  10. Uuh, mulle hakkab nüüd tunduma, et pikendustega on rohkem jändamist kui lihtsalt tuššiga värvida... See kirjeldus nuku silmade kohta oli väga super, üks parimaid kirjeldusi, mis ma saanud olen! ;)

    VastaKustuta
  11. Ma üritasin ennast panna Sinu kingadesse, või noh sulgesin silmad, et kuidas tulemust lahti seletada. Karvade osas on mul viga tekkinud. Tahtsin kirjutada 10 karva reas, aga kogemata panin 20 :D

    VastaKustuta
  12. Ei pea ilmtingimata enda ripsmetele 5-6 karvakest kinnitama. Natural looki tehakse nt 2D volüümidega ( 2 pikendust enda ripsmel) ja võid lasta ka 3-4D panna, täiesti enda otsustada. Mina olen nüüdseks 2 kuud volüüme kandnud, mul on peal praegu 3 ja 4D. 5-6D on tõesti üle pakutud, aga iga inimene saab ju ise otsustada. Kui alguses arvasin, et panen ainult suveks need, siis nüüd ma olen juba seda meelt, et kannan neid kauem. :D Ripsmepikendused on nii mõnusad, ilmestavad silmi ja näed hea välja ning mis on nii oluline minu jaoks, on hommikune ajavõit silmameigi pealt. Lisaks on pikendusi lihtne hooldada, pesed ripsmed ilusti veega ära ja kammid läbi, hommikul ärgates tuleks samuti ripsmed läbi kammida. Hoolduses tuleks käia iga 3-4 nädala tagant, olenevalt siis inimesest.

    VastaKustuta
  13. S.t õhtul tuleks ripsmeid pesta.

    VastaKustuta
  14. Hmm, see Natural look kõlab väga hästi, aga soovitage häid tegijaid ka või kes kelle juures käib? Ma päris suvalise juurde ei julge minna, kui pole varasema tööga kursis. :)

    VastaKustuta

Back
to top