Mul on vabsjee koer

See on juba teada tuntud info, et kui me Janetiga kuskile lähme, siis tähelepanu on garanteeritud. Täna näiteks jalutas meile Emajõe ääres vastu üks meesterahvas, kes... Ma isegi täpselt ei tea mille peale seda ütles, aga lausus: "Vabsjee koer!"

Ma ei tea öelda, et kas too meesterahvas sai üldse vabsjee aru, et tegu on juhtkoeraga või oli lihtsalt hämmeldunud konkreetsest koeratõust, koera viisakast käitumisest, koera rakmetest,koera kuulekusest või kõik need asjad kokku. Kuigi tegelikult, kui mõtlema hakata, siis mul tõepoolest ongi vabsjee koer- igati viks ja viisakas ning tubli! Hah, ma hakkangi nüüd oma poobikut sedasi kutsuma. No et, kui kuskile minek on, siis informeerin sõpru, et ma võtan oma vabsjee koera ka kaasa :D

Edasi liikusime bussijaama ja bussijaamas aega parajaks tehes tuli üks väike mõngel Janeti juurde, kes üritas seda vabsjee koera ära  moosida, et too tuleks temaga koju kaasa. Tal olevat just täpselt selline kutsu puudu. Aga Janet tõestas veelkord oma ignorantsusega, et children are not her favourites thing in the world.

Kui niisama inimkeeli kõnelemine ei andnud soovitud tulemusi, siis lasi see väike mõngel viisijupi lahti ja lõõritas Janetile üle kogu bussijaama. Nii palju kui torust parasjagu tuli. Ma arvan, et sellest lapsest tuleb elukutseline muusik ja täna oligi tema esimene suurem live kontsert, sest bussijaamarahvas sai nautida väikse mõngli lõõritamist. Janet ainsana ei nautinud. Tema vaene piinatud hing oleks parema meelega eelistanud põõnata kuskil tagareas, kus ta saaks jääda inimeste pilkude eest varju.

Ma olen üpris veendunud, et kui see koer oskaks inimkeeli kõneleda, siis ütleks umbes midagi sellist "Mida te vahite mind, pole enne koera näinud või?" :D
Janet on suurepärane pantomiimikas ja ma arvan, kui temast poleks saanud juhtkoer, siis ta praegu töötaks kuskil tsirkuses pantomiimi tegeva klounina. Potensiaal on igatahes väga kõrge. Bussijaamas oli tal näiteks lapsele suunatud ilme nimega "Gimme a break" ja kui me Kadriga poes käisime (mina siis Kadri käevangus ja Janet tšillis niisama kõrval), siis viskas korraks Kadrile sellise pilgu, mis oleks tahtnud öelda "Kuule, watch out, kui Sa Kaid veel kuskile riivamisi pihta viid, siis..." Mis muidugi tema enda kohta üldse ei kehti, sest kui Janet ise mind nii kogemata ja natuke riivamisi põõsast läbi viib ja mina viskan talle kurjakuulutava pilgu, siis vaatab küll sellise alandliku ilmega, et "Ups, mina ei tea midagi..." või "Oi, vaat kus lops, oli jah põõsas".

Aga siia postituse lõppu lisan preili labraatorist kaks klõpsu, mis on küll põhimõtteliselt üks ja sama pilt, aga erineva nurga alt tehtud. Sellise näoilmega ongi siis üks vabsjee koer peale pikka, väsitavat ja palavat päeva.


CONVERSATION

4 kommentaari:

  1. Esimene pilt on hoopis midagi muud kui koer haha, ma ei tea käsi vms äkki :D aga teine pilt on väga hästi välja tulnud. Ja Janet on tõesti vabsjee koer!

    VastaKustuta
  2. Hahaa, upsiduu :D Kui Joosep kunagi õuest tuppa tuleb, siis lasen ära parandada :D

    VastaKustuta
  3. Haha, vabsjee head nägudekirjeldused sul! Mul endal ka kodus labrador ja need näoilmed tulid ikka täiega tuttavad ette :)

    VastaKustuta

Back
to top