Väike mölapostitus, millest sai märkamatult Lipsukese ülistuslaul

Seniks kuni mul toda peavalu jätkub, võiksin ma igat oma järgnevat postitust alustada sõnadega "Läänerindel on endiselt muutusteta". Homme väntame arsti juurde ja eks näis, mida tarka seal räägivad või soovitavad. Ma Joosepile muidugi moka otsast mainisin, et mu perearst ei võta poolsurevaid patsiente järjekorraväliselt vahele, aga kuna mina olen Joosepi jaoks vist nagu maailmanaba, sest minu haigused ja mured on ikka teistest palju tähtsamad, siis arst lihtsalt PEAB mu vahele võtma. Lähen ja virutan ukse jalaga lahti, viskun arstilauale siruli ja nõuan ägisedes, et teeks mulle kohe, siin ja praegu läbivaatuse, sest mina - jumalanna saabusin! D

Nii, aga seni kuni ma homset ootan, mõtlesin ma paar asja ära õiendada. Üks asi, mis ootab juba ammuilma ära õiendamist, on ju see väike loosimine. Muig, loosin iseenda välja. Või no rahu-rahu, päriseks te mind ei saa. Lihtsalt üks lugeja saab võimaluse minuga üks huvitav ja äge päev koos veeta ning see, kes võidab, saab otsustada, kas teeme privaatkohtumise või kutsume kõik teised soovijad ka kampa. Näiteks einestama, jalutama ja niisama tšillima.

Kui ma vaid selle postituse üles leiaks, kus ma taolise võimaluse välja hõikasin. Praegust ma igatahes toda postitust ei leidnudki, aga selle-eest leidsin hunnik teisi surmigavaid kirjutisi... kuidas küll suudate neid lugeda? Minu jaoks täiesti arusaamatu :D Igatahes... ma jätkan otsingutega ja võitjast annan blogi FB lehel teada.

Teine ära õiendamist ootav asi oli see, et ma võiksin ükskord lõpuks järje teha blogijate kirjelduspostitusele. Kuna esimene venis minu meelest liiiiiga pikaks ja imes mu tühjaks nagu sidruni, siis otsustasin järgmise teha sutsukene lühema. Õigemini võtan ette vähem blogijaid, keda kirjeldada.

Esimeses taolises postituses panin Lipsukese kirjeldusega ikka täiega puusse. Minu peakeses nägi Lipsuke välja kui Anu Saagimi noorem versioon-mudel-koopia, aga siis tuli tõde päevavalgele  ja ma pime sain teada, et ma eksin rängalt. Kirjeldus, mis ma lõpuks lugejatelt ja Lipsukeselt endalt sain, andsid mulle silme ette bränd njuu kujutluspildi. Nüüd on Lipsuke minu silmis ehtne naerusuine ja punapõskne talutütrekene, kellel on kaevukoog ämbritega üle turja, kaks pikka pleekblondi punupatsi tolknemas mõlemal pool külge, rahvaseelik seljas ja kes tuleb mööda heinamaad koos lehmakarjaga, üks laps seelikusaba küljes ja teine põlletaskus :D

Muideee, üks asi vajab veel ära mainimist... tänu sellele, et ma võtsin ette blogijate kirjelduse, hakkas Lipsuke oma blogis pildikestele lühikesi kirjeldusi lisama ja kuna mina tean, et minu blogi käivad ka mitmed teised pimedad piilumas, siis minge tsekake Lipsukese blogi ka üle. Lihtsalt ii-me-line! Järgmisel aastal võiks Lipsuke saada EBA 2017 tiimilt mingisuguse eripreemia selle eest, et muutis oma blogi nägemispuudega inimeste jaoks tiba ligipääsetavamaks. Praegu on ju pop kõiksugu häid tegusid ja inimesi nende taga märgata ja tunnustada, kes on millegagi silma paistnud ja olnud teistele heaks eeskujuks. Minu hääl läheb igatahes surmkindlalt Lipsukesele!

Hah, kuidagi märkamatult sai sellest postitusest Lipsukese ülistuspostitus, aga no mis sa hädaga ära teed, kui kiitus ajab vägisi igast otsast ja august välja. Ega ma kade tüdruk ole, eks head tegu tulebki kõigile kuulutada ja jagada. Ainult et selle kiidulaulu tõttu pean ma nüüd blogijate kirjelduspostitust alustama uue postitusena, sest kes seda kilomeetrist juttu ikka jaksab pärast lugeda. Silmamunad kuivavad enne pealuu sisse kinni.

PS. Mul kuskil kuklas on selline aimdus või selline pisike deja vu, et kas Lipsuke osales selles "Naistevahetuse" saates ka või? :D No seal, kus olid need Jane ja Janeli. Miskipärast mul lööb pidevalt selle "Naistevahetuse" Janeli (kui seal üldse oli sellenimeline tegelane) silme ette... :D

CONVERSATION

3 kommentaari:

  1. Kas seal loosis veel kuidagi osaleda saab? Tahaks väga Sinuga kunagi kohtuda :)

    VastaKustuta
  2. Ma võin Sinuga niisama ka kohtuda, kui väga soovid. ;) Kirjuta mulle privas ja lepime miskit kokku. :D

    VastaKustuta
  3. Jajaa ja siis vajab veel kiiresti ära õiendamist üks chatvlog :D

    VastaKustuta

Back
to top