Blogijad läbi minu pimedate silmade vol. 2

Nonii, kuna viimased paar nädalat lõhub mu pea nagu segane, siis ma enam hästi ei mäleta, et millistest blogijatest pidin ma veel kujutluspildi kirjeldust tegema. Tean, et üheks oli Mari-leen aka Marimell ja siis üks selline blogija nagu Alice, kes minuga ise privas ühendust võttis ning pakkus välja, et kui mul huvi ja aega on, siis võiksin tema blogile ka pilgu peale visata ja kirjutada, milline kujutluspilt mul temast tekib. Ja esimese postituse kommentaariumis tundis huvi selline blogija nagu Liina aka minajamuud.blogspot.com (see vist peaks tema päris nimi olema), et millisena ma teda ette küll kujutan. Ma olen nüüd kahe viimasega tublisti kodutööd teinud ehk postitusi lugenud ja kõiksugu põnevaid fakte teada saanud, mis on mulle nüüd teatava pildi antud blogijatest kujundanud. No Mari-Leenu blogi ei pidanud ma kodutööna lugema, sest teda jälgin ja loen ma nagunii, aga jutt siis kahest viimasest. Kahju on ainult sellest, et mul pole pilte, mida lisada iga blogija nime taha, aga nohjah.
Alice aka draamakunni blogi avades ja esimest postitust lugedes tekkis mul koheselt kujutluspilt pikast ja peenikesest tumedapäisest vutineiust, kes ajab hoogsalt muruväljakul jalgpalli taga, aga siis lugesin postitusi edasi ja no paratamatult inimesed nipet-näpet oma jutu käigus avaldavad teatud fakte enda olemuse ja välimuse kohta ning selle tulemusel hakkaski lõpuks mu esmane pilt moonduma teistsuguseks. Kui olin mitu-mitu postitust läbi lugenud ja privaski suhelnud, siis nüüd on mulle pähe kinnistunud Alicest nägemus, kus ta on lühikest kasvu (no ütleme selline 155 cm). Suisa imelik on kirjutada või endast lühemat inimest ette kujutada. Kindlasti tumedapäine ja nats üle õlgade ulatuvate juustega. Sinised silmad, mis kujult on pigem kitsamad ja loomult naerusuine ja häästi tšill inimene. Ma ei tea miks, aga mul on tunne, et tegu on teistest tiba rohkem eristuva inimesega. Pean siinkohal silmas just riietumisstiili. Ei ole tüüpilise mimmi välimusega, vaid tahaks suisa öelda, et selline kergelt pungisugemetega rõõmsameelne neiu, kellele meeldivad julged värvid. Ma oma kujutluspildis riputaks talle mõne needi ka külge (näiteks kulmuneedi), aga jätan selle hetkel tegemata. :D
Liina aka minajamuud blogi lahti klikates lugesin kõiksugu erinevaid postitusi ristipõiki läbi ja peilisin ka tema kohta kasulikku infi läbi ning kujutluspilt on järgmine. Kuna harrastab postitantsu (ma tahan kaa!) ja on huvitatud bodyartist, siis raudselt õhkub temast seda naiselikku õrnust ja seksapiilsust. :D Liinal on hästi tumedad (näiteks tumepruunid) pikad-pikad ja mõnusalt paksud juuksed (no kuskil poolde selga), silmad tumesinised. Pikkust äkki kuskil 165 cm ja no kindlasti heas sportlikus vormis. Kahjuks praegu Alice ja Liina näo kohta ei oska täpsemat kirjeldust anda, kuna liiga vähe on kokkupuudet olnud. Siin aitaks mind väga palju edasi hääl, aga kuna vloge ma blogidest ei leidnud, siis njah...peate sellega leppima.
Marimell aka Mari-Leenust on mul kujutluspilt täiesti olemas ja väga detailne isegi, kuid maru keeruline on seda sama detailselt sõnadesse formuleerida. Leenul on pikkust 162 cm ja kuna ikka ja jälle pasundatakse sellest, et Leenul on olnud ja on ka praegu kaaluprobleeme, siis võiks ju kohe lambist kirjutada, et Leenu on kergelt ülekaalus, aga ma ei saa seda teha, sest minu kujutluspildis on Leenu ilusate naiselike kurvide ja vormidega ning kuna minu kujutluspilt on väääga põikpäine, siis minu peas ongi Leenu armsalt lühikest kasvu ja üks igati sale vinksis-vonksis blondide kiharatega mimm, kelle silmis on 24/7 mingisugune sära. Ja lisaks temast õhkub pidevalt energiat ja positiivsust, nagu mingi Duracelli jänes. Kui iseloomustada ühe sõnaga, siis see sõna oleks- krapsakas. Silmad on Leenul mandlikujulised, aga sellised särtsu ja veidi kavalust täis. Hmm, mis veel... Kindlasti hästi ilus ja aval naeratus ja põselohukesed. Ahjaa, nahatoon on ka keskmisest jumekam, kuna käib reisimas. No vähemalt minu peas on Leenu miskit sellist.

No ja ongi kõik, kuna keegi teine ise soovi rohkem ei avaldanud, siis ma ise ei hakka ka suvaliselt kujutluspilte üles kirjutama, kuigi tegelikult võiks Manjana ja Printsessi kohta ka kunagi kirjelduse teha, kuna nendest on mul ka viimase aja jooksul mingisugune kujutluspilt tekkima hakanud. Või kui teil endil on huvi teada saada, et kuidas ma ühte või teist blogijat oma pimedas vaimusilmas ette kujutan, siis andke kommentaarides märku ja visake igaks juhuks blogilink ka juurde, sest kuigi ma loen palju blogisid, siis ega ma kõiki maailma blogisid ikkagist ei tea. :D

CONVERSATION

13 kommentaari:

  1. Ehh, Liina läks Sul üsna täppi :). Temas tõepoolest õhkub naiselikust ja seksikust :). Välimus ka nagu kirjeldasid :).
    Mari-Leen on minu silmis ka pigem kurvikas kui paks. Eks tal lihtsalt pikkus mängib kätte. Reaalis näeb palju väiksem välja kui pildil :). Juukses on tumedad ja praegu punaka/lillaka tooniga värvitud :). Näost hästi soe ja naerusuine :).

    Postitust lugedes on lausa kahju, et Sa minu blogi ei loe ega mind tea :). Päris hea oleks sellist kirjeldust lugeda :)

    VastaKustuta
  2. Neid esimest kahte ma ei tea aga Leenu kirjeldus on väääga tõelähedane :) Ta on tõesti selline särav ja särtsakas alati, ainult et tumedate juustega. Hetkel on tal pikad, poolde selga sügavlillat tooni juuksed, kui ma ei eksi - igatahes tumedad, mis otstest lähevad heleroosakaks-lillakaks.

    Aga vol. 3 oleks ka tore! Lisaks Manjanale ja Printsessile võiksid kirjeldada veel nt Eveliisi ja Ebapärlikarpi, keda loed vist ka ju :)

    VastaKustuta
  3. No aga viska link, ma katsun järgmiseks korraks mingi kujutluspildi Sinust endale luua. ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oi, kui äge, jääme ootele ;)

      http://katjonok.com

      Kustuta
  4. Muig, nüüd susserdasin jälle miskit siin ja Katile mõeldud vastus läks anonüümsele...
    No ühesõnaga, kes tahavad, et ma neid prooviks kirjeldada, siis šeerige oma blogilinke ja vol. 3 kirjeldan kindlasti Eveliisi ja Ebapärlikarpi. Lisasin endale meeldetuletuseks juba märke ka. ;)

    VastaKustuta
  5. No nii!
    Juuksed on mul tõesti loomulikult pikad ja tumepruunid. Silmad aga rohelised ja pikkust 166,5 cm. Seega ütleksin, et olen selline nagu mind ette kujutad. Olen enda üksikud videod blogi Facebooki lehele pannud,sest ma ausalt ei oska neid bloggerisse normaalselt lisada :D
    Postitantsu kohta nii palju, et see on mu salajane harrastus kodus, tellisin koju posti ja hakkasin Youtube videode saatel õppima (vahel on post diivani alla peidus nagu näiteks praegu) ja teinekord viitsin jälle rohkem võimelda. Mingi proff ma küll pole, rohkem ikka oma lõbuks. Ja olen sel teemal suht vähe kirjutanud blogis (paar mustandit kusjuures ootavad kaustas), seega oled Sa mu blogi tõesti palju lugenud :)

    VastaKustuta
  6. Nii huvitav ikka, milline kujutlusvõime võib inimesel olla.
    Ootan järgmisi "ennustusi". :)

    VastaKustuta
  7. Ma oleksin küll enda kirjeldamisest huvitatud, seega ootan järge! :)

    VastaKustuta
  8. Aaaaaga mina? Ma tean, et ma olen saurusblogija ja ilmselt mitte popp ja noortepärane ja kirjutan sagedusega kord kuus, aga siiski, siiski.
    https://jesuisnul.wordpress.com/

    VastaKustuta
  9. Ikka saab, kõike saab. ;)
    Mulle tundub soovide põhjal, et siit hakkab vaikselt isegi vol. 4 terendama. :D

    VastaKustuta
  10. No niii põnev on lugeda neid postitusi. :D Ma panen oma blogilingi siis ka, kui sul see vol 4 ja ehk isegi vol 5 tulema peaksid. :D

    http://lauriita.eu

    VastaKustuta
  11. Mind ka huvitab, kuidas mind ette kujutatakse, seega viskan sulle ka enda lingi :)
    www.elukaksikutega.eu

    VastaKustuta
  12. ma ka ootan. juba mitmeid päevi :P

    VastaKustuta

Back
to top